Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Bruce Dickinson εναντίον της punk μουσικής

Λιτή απάντηση από τους Dead Kennedys

Bruce Dickinson εναντίον της punk μουσικής
Το στόμα του άνοιξε πάλι ο Bruce Dickinson και πήρε «σβάρνα» την punk μουσική. Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian ο Dickinson δήλωσε τα εξής:
«To καλλιτεχνικό κατεστημένο προσπάθησε να πλησιάσει το metal με την punk μουσική. Χρησιμοποίησαν την punk γιατί είναι σκουπίδι και όντας σκουπίδι μπορούσαν να την ελέγχουν. Είχαν τη δυνατότητα να πουν: «ω ναι, είμαστε punk άρα μπορούμε να χλευάζουμε τον οποιονδήποτε. Δεν μπορούμε να παίξουμε ένα μουσικό όργανο αλλά με αυτόν τον τρόπο παράλληλα μπορούμε να το παρουσιάζουμε όλο αυτό ότι είναι σπουδαία τέχνη».»

Η απάντηση στον Dickinson ήρθε από τους Dead Kennedys, οι οποίοι δήλωσαν: «Νομίζουμε πως ο Dickinson δεν έχει ακούσει ποτέ τον East Bay Ray να παίζει». Ο East Bay Ray είναι κιθαρίστας των Dead Kennedys και θεωρείται από τους καλύτερους και πιο ιδιαίτερους του είδους.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Άλλοι Κόσμοι Πέρα από το Χάρτη; - MORE Land Beyond the Map? (GRsubs) vid

Το συγκεκριμένο βίντεο μετά από 5 μήνες και 2.567 προβολές
το έριξαν. 
think Outside the glObe
(https://www.youtube.com/watch?v=5v57s...)
Το ξανα ανεβάζω λοιπόν, μιας και κρίνω ότι είναι από τα πιο σημαντικά του καναλιού! Άλλα 2 που έπεσαν, απλώς δεν θα ασχοληθώ.

Ο γελωτοποιός του μεγαλοκαναλάρχη – Τον γνωρίζετε όλοι

Οι γελωτοποιοί του βασιλέως είναι ένα είδος παρα-δημοσιογραφίας «επιπέδου», που άνθισε παράλληλα με τη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σαν τα λάχανα που τρέφονται από την κοπριά. Πχ στο