Translate

--- ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ... ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! ---

Οι εκρήξεις απύθμενης μπαρουφολογίας συνεχίζονται σε δεκάδες blogs και ιστοσελίδες «β’ διαλογής» στο Ελληνικό χώρο του παράξενου. Σε καθημερινή βάση μεταφράσεις ξενόφερτων copy/paste άρθρων, αναδημοσιεύονται από ιστότοπο σε ιστότοπο διασπείροντας ανεξέλεγκτα, μέσω των κοινωνικών δικτύων σε χιλιάδες συμπατριώτες μας, ψευδείς ειδήσεις που πραγματικά πολλές φορές είναι για γέλια! Όπως, η ανοησία που κυκλοφόρησε πρόσφατα για τη κρυστάλλινη πυραμίδα στο βυθό του Ατλαντικού, που μάλιστα φωτογραφήθηκε κιόλας!
Το σενάριο, θέλει τη τεράστια κρυστάλλινη πυραμίδα ή τις δύο τεράστιες κρυστάλλινες πυραμίδες να ανακαλύπτονται σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων στο βυθό του «Τριγώνου των Βερμούδων», από ωκεανολόγους ερευνητές με επικεφαλή κάποιον άγνωστο Dr. Verlag Meyer (αρχικό υπεύθυνο του hoax). Οι υποφαινόμενοι αρχικά εντόπισαν με σόναρ και στη συνέχεια βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού και τελικά φωτογράφησαν το συνωμοσιοπαρανοϊκό εύρημα που αμέσως ονομάστηκε υπεύθυνο για τα δεκάδες ναυάγια και τις εξαφανίσεις σε εκείνη τη περιοχή!
Δυστυχώς οι διαχειριστές των Ελληνικών μπλόγκ «β’ διαλογής» που αμέσως αναδημοσίευσαν την μπαρουφολογία (για να προλάβουν πρώτοι να σπείρουν τη μεγαλειώδη είδηση στη χώρα μας), δεν είχαν ούτε τη μόρφωση, ούτε την ικανότητα αλλά ούτε και την εξειδίκευση να διακρίνουν γιατί οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι ψεύτικες, άρα και η πληροφορίες που τις συνοδεύουν πλαστές. Κάτι καθόλου δύσκολο, αν γνωρίζεις ότι η πυκνότητα του νερού, ειδικά σε τέτοια βάθη, απαγορεύει τη διάχυση του φωτός σε μεγάλες αποστάσεις αλλά και την ευκρίνεια στην όραση. Με απλά λόγια, αν υπήρχε πυραμίδα σε τέτοιο βάθος δεν θα φαινόταν ούτε καν θολά ακόμα και με προβολέα, από το ύψος της φωτογράφισης.
Τελικά, με την ανεξέλεγκτη hoax «ανενημέρωση» της εποχής που διανύουμε, αυτό που κυκλοφορεί δεν είναι «η αλήθεια εκεί έξω», αλλά «η ανοησία εκεί έξω». Γι αυτό, ας προσέχουμε περισσότερο που ενημερωνόμαστε λοιπόν..                                                                                                                                           
ufotruth-gr.
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com