Αναλαμβάνω Ασήμι - Μπρούτζο καθαρίσματα, λούστρα, προκάρφωμα σε κερί στο χώρο μου. Ταχύτητα, ποιότητα, εγγυημένα. Τηλ. επικοινωνίας 6974565895.  Στεφανία. I undertake Silver - Bronze cleaning, polishing, pre-nailing in wax at my place. Speed, quality, guaranteed. Tel. contact 6974565895. StefaniaELLI Δαχτυλίδι 'Wickelring' σε ανάμεικτα χρώματα: μπροστά

Translate

ΗΠΑ: Το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει την ''διάλυση'' της Google.

 


Σε μια νέα αναφορά 32 σελίδων (PDF), το Υπουργείο Δικαιοσύνης (Department of Justice ή DOJ) ανέφερε ότι εξέταζε μια πιθανή διάλυση της Google σαν μια αντιμονοπωλιακή θεραπεία για το μονοπώλιο αναζήτησης και διαφήμισης.

Τα διορθωτικά μέτρα που είναι απαραίτητα για την “αποτροπή και περιορισμό της μονοπωλιακής συντήρησης θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν απαιτήσεις και απαγορεύσεις συμβάσεων, απαιτήσεις προϊόντων χωρίς διακρίσεις, απαιτήσεις δεδομένων και διαλειτουργικότητας αλλά και δομικές απαιτήσεις”, αναφέρει το Υπουργείο.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρει επίσης ότι “εξετάζει συμπεριφορικά και δομικά διορθωτικά μέτρα που θα εμπόδιζαν την Google να χρησιμοποιεί προϊόντα όπως το Chrome, το Google Play και το Android προς όφελος του Google Search και των προϊόντων και λειτουργιών που σχετίζονται με την αναζήτηση της Google (όπως τα αναδυόμενα παράθυρα αναζήτησης και λειτουργιών) έναντι την αντιπάλων της εταιρείας ή νεοεισερχομένων εταιρειών στον κλάδο”.

Επιπλέον, το Υπουργείο Δικαιοσύνης πρότεινε τον περιορισμό ή την απαγόρευση των προεπιλεγμένων συμφωνιών και “άλλων ρυθμίσεων κατανομής εσόδων που σχετίζονται με προϊόντα αναζήτησης”. Αυτό θα περιλαμβάνει όλες τις συμφωνίες αναζήτησης της Google με τις συσκευές iPhone της Apple και της Samsung – συμφωνίες που κοστίζουν στην εταιρεία δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως σε πληρωμές.

Το Υπουργείο πρότεινε ένα τρόπο για να γίνει αυτό με την απαίτηση μιας μια “οθόνης επιλογής”, η οποία θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες να επιλέγουν ανάμεσα από άλλες μηχανές αναζήτησης.

Τέτοια διορθωτικά μέτρα θα τερματίσουν τον “έλεγχο της Google σήμερα” και θα διασφάλιζαν ότι “η Google δεν θα μπορεί να κάνει τα ίδια αύριο”.


ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com