Earth’s Magnetic Field Research and Aerospraying

  Τα «Μυστικά» Προγράμματα Ερευνών του Μαγνητικού Πεδίου της Γης και οι “Αεροψεκασμοί”


(ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)

Παντελής Γιαννουλάκης ©



Αρχής γενομένης από το 1967, επιστήμονες από το Max Planck Institute του Μονάχου άρχισαν να συνεργάζονται με την NASA, σε ένα φιλόδοξο project : την χαρτογράφηση του μαγνητικού πεδίου της Γης.
Κατά τα τελευταία πενήντα χρόνια εκατοντάδες ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί στην άνω ατμόσφαιρα της Γης όπου απελευθερώνουν τεράστια νέφη αέριου Βάριου.
Αυτά τα αέρια καταλήγουν να ιονίζονται και να λάμπουν καθώς περιηγούνται ανάμεσα στα μαγνητικά ρεύματα της Γης. Κι έτσι παρατηρούνται, με σκάνερς. (Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που σε πολλά μέρη του πλανήτη βλέπουν «Σέλας», το φαινόμενο της Aurora εκεί που δεν είναι αναμενόμενο, το οποίο εκεί είναι τεχνητό και όχι φυσικό).

.

Όπως ακριβώς κάνουμε μία ένεση ενός «σκιαστικού υγρού» στο ανθρώπινο σώμα για να γίνει μία αξονική στεφανιογραφία, έτσι ώστε να μπορεί το μηχάνημα να «δει» όλη την κυκλοφορία του αίματος ανιχνεύοντας το σκιαστικό υγρό και κάνοντας μία «χαρτογράφηση» : έτσι ακριβώς διασπείρονται διάφορα στοιχεία και μέταλλα στην ατμόσφαιρα, στην ιονόσφαιρα και στην κάτω στρατόσφαιρα, τα οποία αλληλεπιδρούν με τις γραμμές του μαγνητικού πεδίου, γίνονται φανερά και διακρίνονται από ατμοσφαιρικά σκάνερς, και χαρτογραφείται το μαγνητικό πεδίο της Γης, (και οι ανωμαλίες του…)

.

Αν και το project αυτό έχει κοστίσει δισεκατομμύρια δολάρια, έχει δεχθεί αξιοθαύμαστα μικρή δημοσιότητα.
Στο πρόσφατο παρελθόν, ρουκέτες με Βάριο έχουν σταλεί στον ουρανό από την Αλάσκα, τον Καναδά, την Σουηδία, την Πορτογαλία, την Αγγλία, την Τουρκία, την Ουκρανία, την Σρι-Λάνκα, την Αυστραλία, την Νέα Ζηλανδία, την Χιλή, την Χαβάη, και από αλλού, και ακόμη και από το Νησί του Πάσχα στην μέση του Ειρηνικού Ωκεανού!
…Όλα αυτά δεν είναι καθόλου καινούργια, συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει…

.

Το 1974, επιστήμονες από εβδομήντα χώρες συμμετείχαν σε ένα τεραστίου εύρους project στον Ισημερινό της Γης.
Στόλοι ολόκληροι από πλοία γεμάτα με επιστημονικό εξοπλισμό, και δεκάδες ειδικά σχεδιασμένα υποβρύχια και εκατοντάδες αεροσκάφη, κάλυψαν πολλές χιλιάδες τετραγωνικά μίλια των ωκεανών, για να μελετήσουν τον μαγνητισμό της Γης και τα ατμοσφαιρικά φαινόμενα που προκαλεί.
Το project αυτό, έγινε γνωστό, όχι σε όλους, με το όνομα Global Atmospheric Research Program (GARP) (Παγκόσμιο Ερευνητικό Πρόγραμμα Ατμοσφαιρικών Ερευνών).

.

Στα πλαίσια του ίδιου πολυδάπανου παγκοσμίοιυ προγράμματος, επιπρόσθετα, ειδικοί δορυφόροι εκτοξεύτηκαν, μελέτες των νεφών εκπονήθηκαν, και έγιναν και ωκεανογραφικές υποβρύχιες εξερευνήσεις σε βάθη έως δύο χιλιάδων μέτρων. 

.

Όπως ακριβώς έγινε με τα πειράματα των νεφών Βαρίου, που συνεχίζονται κατά τόπους, σχεδόν καμία δημοσιότητα δεν δόθηκε στο Project GARP.
Αλλά, πολλά μεγάλα κράτη και αμέτρητοι επιστήμονες, ασχολούνται και ανησυχούν για τα μαγνητικά και ατμοσφαιρικά προβλήματα στην εποχή μας. (Φανταστείτε ότι ακόμη και η πρώην Σοβιετική Ένωση τότε συμμετείχε στην χρηματοδότηση του Project GARP, με εκατόν είκοσι εκατομμύρια δολάρια). Ξοδεύονται αμέτρητα ποσά των χρημάτων των φορολογούμενων του κόσμου, για αυτές τις σχεδόν μυστικές εξερευνήσεις των μυστηρίων του πλανήτη μας…

.

Επιπλέον:
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων αυτού και άλλων τέτοιων ερευνητικών προγραμμάτων, ανακαλύφθηκε ότι υπάρχουν περιοχές του πλανήτη, που τα ραντάρ δεν μπορούν με κανέναν τρόπο να δούνε, εξαιτίας του Μαγνητικού Συντονισμού Σούμαν (Schumman magnetic resonance).
Αυτές οι περιοχές ονομάζονται «τυφλά σημεία» και είναι τοποθεσίες, στην ξηρά ή στους ωκεανούς, όπου ο γήινος μαγνητισμός κάνει ένα είδος παράκαμψης και δημιουργεί τρύπες στον ηλεκτρομαγνητικό χώρο.
Αυτό το γεγονός, πέρασε σημεία των προγραμμάτων –που απέκτησαν έντονο στρατιωτικό ενδιαφέρον– στην διαβάθμιση του Άκρως Απόρρητου. (Αν ο οποιοσδήποτε εχθρός γνωρίζει αυτά τα «τυφλά σημεία», τότε μπορεί να τα χρησιμοποιήσει).
…Στους τεράστιους ωκεανούς δεν υπάρχει κανείς για να παρατηρεί τα εκατοντάδες τυφλά σημεία. Ακριβώς επειδή είναι περιοχές ηλεκτρομαγνητικής ανωμαλίας, τα αποφεύγουν ακόμη και οι δορυφόροι, που δεν περνούν συνήθως από πάνω τους.
Τελικά, το στρατιωτικό κατεστημένο θεώρησε ότι οι μετρήσεις που έκαναν οι εταιρείες πετρελαίου στις διάφορες περιοχές των ωκεανών, σε συνδυασμό με ερευνητικά προγράμματα, θα τους επέτρεπαν να κατασκευάσουν έναν χάρτη που θα περιείχε όλα τα «τυφλά σημεία»…

…Τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι διαταράσσεται –ή ακόμη και σταδιακά καταρρέει σε πολλά σημεία– η «κοσμική ασπίδα» του πλανήτη μας.
Αυτό συμβαίνει τόσο έντονα που θα μπορούσαν κάλλιστα σε κάποια μελλοντική στιγμή οι πυξίδες να δείχνουν τον Νότο αντί για τον Βορρά… Πρόκειται, φυσικά, για την Ανατροπή των (μαγνητικών) Πόλων της Γης.
Το Γήινο μαγνητικό πεδίο, (η βασική δύναμη που μάς προστατεύει από την θανατηφόρα κοσμική ακτινοβολία), φαίνεται ότι αποδυναμώνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Η δύναμή του έχει μειωθεί σημαντικά κατά την διάρκεια του τελευταίου αιώνα, και θα μπορούσε, υπό την συνέχιση των συνθηκών, ακόμη και να εξαφανιστεί στο μέλλον.
Τα αποτελέσματα τότε θα είναι καταστροφικά. Ισχυρές κοσμικές εκρήξεις, που κανονικά δεν αγγίζουν ποτέ την ατμόσφαιρα, θα υπερθερμάνουν τα ανώτερα στρώματά της, προκαλώντας μεγάλες κλιματολογικές αλλαγές –και ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει αυτό, σταδιακά…
(Οι μεγάλες σταδιακές αλλαγές αυτές, σε συνδυασμό με τον ενδεκαετή κύκλο του Ηλίου μας –κατά το έκαστο τέλος του οποίου ανατρέπονται οι μαγνητικοί του πόλοι, και επηρρεάζεται το κλίμα στην Γη– και με τον αριθμό των ηλιακών κηλίδων, ευθύνονται στην πραγματικότητα για τις όποιες κλιματικές αλλαγές, και όχι τόσο η όποια ανθρώπινη δραστηριότητα, που είναι μικροσκοπική σε σχέση με το τιτάνιο μέγεθος του πλανήτη).

.

…Το Project GARP είναι ο άμεσος πρόγονος των Αεροψεκασμών (Chemtrails), και συνεχίζει να είναι μία από τις βασικές αιτίες τους.
Έχει διαπιστωθεί, ξανά και ξανά, ότι οι Αεροψεκασμοί περιέχουν κυρίως Βάριο, μεταξύ άλλων στοιχείων (π.χ. αλουμίνιο).

.

Επίσης:
Η Φωτεινή Θετική Παράταξη στον Μυστικό Πόλεμο, και η Αντίσταση, έχει αποκαλύψει ότι τα (πολύ αληθινά – σε αντίθεση δηλαδή από το ότι πιστεύει ο εντελώς απληροφόρητος μέσος καθημερινός άνθρωπος) προγράμματα των Αεροψεκασμών, στην πραγματικότητα σχετίζονται άμεσα με μία εργασία του διαβόητου Dr. Edward Teller : που το 1997 πρότεινε τους Αεροψεκασμούς ως μέσο του παγκόσμιου κλιματικού ελέγχου.
Ο Dr Teller, είναι γνωστός ως ο «πατέρας της Βόμβας Υδρογόνου», και η επίμαχη εργασία έχει γίνει διαθέσιμη (από την Αντίσταση) ως αρχείο PDF, το οποίο σας το παρέχουμε εδώ, και το οποίο σας προτείνω να το διαβάσετε, διότι είναι η επιστημονική απόδειξη των Αεροψεκασμών και των προγραμμάτων τους:

Οι έντονοι Αεροψεκασμοί στην σύγχρονη εποχή ξεκίνησαν σταδιακά το 1998.
Στους Αεροψεκασμούς χρησιμοποιούν οξείδια του Αλουμινίου και του Βαρίου, και διάφορα άλλα βαρέα μέταλλα, καθώς ακόμη και διάφορους βιολογικούς παράγοντες.
Έχει διατυπωθεί (αν και είναι ακόμη αμφιλεγόμενο) ότι οι  Αεροψεκασμοί αυτοί προκαλούν στους ανθρώπους: πονοκεφάλους, κατάθλιψη, σύγχυση, καταστολή, και συχνή υπνηλία. 

.

Όλο αυτό είναι πλέον ένα εντελώς απαγορευμένο ζήτημα (στα πλαίσια πάντα του Μυστικού Πολέμου), τα βασικά κλειδιά του οποίου –όπως τα διερευνήσαμε– τα παρουσιάσαμε λεπτομερώς στην Ελλάδα στο παρελθόν, και τα παρουσιάζω και τώρα αποκλειστικά στο STRANGE.            ------        

Τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2012, από το περιοδικό STRANGE διεξάγαμε την μοναδική στην Ελλάδα αληθινή και σοβαρή επιτόπια έρευνα για το φαινόμενο των Chemtrails - ένα φαινόμενο που για να το αποδώσουμε στα Ελληνικά το ονομάσαμε «Αεροψεκασμοί» (Aero-spraying).
Παρουσίασα την έρευνά μας αυτήν (και τα εμπόδια που συνάντησε) και τα αποτελέσματα της, τον Ιανουάριο του 2013, στο τεύχος 145 του Απαγορευμένου Περιοδικού STRANGE.
Στο εξώφυλλο του τεύχους αυτού, χρησιμοποίησα τον ειρωνικό τίτλο: «Μας Ψεκάζουν!» (Chemtrails – H Αλήθεια για τους Αεροψεκασμούς!!).
Δυστυχώς, εξαιτίας του τίτλου αυτού στο STRANGE, αρκετά αργότερα, χρησιμοποιήθηκε δόλια ο τίτλος «Ψεκασμένοι» στην Ελλάδα, από κακεντρεχείς εγκάθετους του τοπικού κατεστημένου συστήματος ως προπαγάνδα, γενικά για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την Εναλλακτική Γνωσιολογία ή συζητούν δημοσίως περί Συνωμοσιολογίας.

Να και η εικόνα και οι πληροφορίες που δίνει το A.I. ChatGPT (2024), υπό τον όρο "Scatterers" (Διασκορπιστές), που είναι ο (καθόλου γνωστός) όρος που χρησιμοποιεί το επιστημονικό .pdf που κατέθεσα παραπάνω για τα συστήματα των "Αεροψεκασμών", για Climate Engineering και Geoengineering, για τις επεμβάσεις στο κλίμα του πλανήτη.




ch and Aerospraying

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com

 Αναλαμβάνω Ασήμι - Μπρούτζο καθαρίσματα, λούστρα, προκάρφωμα σε κερί στο χώρο μου. Ταχύτητα, ποιότητα, εγγυημένα. Τηλ. επικοινωνίας 6974565895.  Στεφανία. I undertake Silver - Bronze cleaning, polishing, pre-nailing in wax at my place. Speed, quality, guaranteed. Tel. contact 6974565895. StefaniaELLI Δαχτυλίδι 'Wickelring' σε ανάμεικτα χρώματα: μπροστά