Αναλαμβάνω Ασήμι - Μπρούτζο καθαρίσματα, λούστρα, προκάρφωμα σε κερί στο χώρο μου. Ταχύτητα, ποιότητα, εγγυημένα. Τηλ. επικοινωνίας 6974565895.  Στεφανία. I undertake Silver - Bronze cleaning, polishing, pre-nailing in wax at my place. Speed, quality, guaranteed. Tel. contact 6974565895. StefaniaELLI Δαχτυλίδι 'Wickelring' σε ανάμεικτα χρώματα: μπροστά

Translate

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ 7η ΑΠΟΣΤΟΛΗ


Οι Ανδρομέδιοι έχουν γίνει αποδεκτοί στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία του 7ου γαλάζιου Σύμπαντος, πριν από περίπου 3.500.000 χρόνια και προέρχονται από τον Αστερισμό της Ανδρομέδας όπως προδίδει και το όνομά τους.
 Οι Ανδρομέδιοι, είναι οι ηγέτες πίσω από τους Πλειάδιους και πίσω από όλη την ανθρώπινη εξέλιξή! Επιπλέον, είναι η κατευθυντήρια δύναμη πίσω από ένα, τουλάχιστον, αλλά εντελώς διαφορετικό κλάδο της εξέλιξης και αφορά κάποια αρκετά γλοιώδη, αμφίβια πλάσματα που προέρχονται από πλανήτες στον αστερισμό του Κύκνου. Και πάλι, ο τρόπος με τον οποίο οι Ανδρομέδιοι βοήθησαν τα διάφορα όντα στον Γαλαξία μας να εξελιχθούν.... Πλησιάζουν πολύ στην εμφάνιση τους ανθρώπους της Γης.

 


ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com