Translate

Εικόνες αναταραχής στο Ισραήλ, καθηλώνουν τον πλανήτη! Κίνδυνος παγκόσμιας επέκτασης. vids

 


Πολίτες στο Τελ Αβίβ αδειάζουν τα ράφια σουπερμάρκετ, γιατί φοβούνται χτύπημα από το Ιράν! Αυτό μπορεί να επεκταθεί παγκοσμίως, αναφέρει στρατιωτικός

Η ισραηλινή, κατά πολλούς, επίθεση κατά της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό της Συρίας την περασμένη Δευτέρα, σκοτώνοντας 16 άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός ανώτατου διοικητή της

δύναμης Φρουρών της Επανάστασης έχει ξεσηκώσει θύελλα, η οποία δύσκολα θα τεθεί υπό έλεγχο, αν τα πράγματα κλιμακωθούν!

Σύμφωνα με τον Σκοτ ​​Ρίτερ , πρώην επιθεωρητή όπλων του ΟΗΕ και απόστρατο αξιωματικό πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, η επίθεση στη Δαμασκό είχε φαινομενικά στόχο υψηλόβαθμους αξιωματικούς του IRGC που δρούσαν στην Συρία, ωστόσο, η «διπλωματική ασυλία είναι μια πραγματικότητα, και αυτά τα κτίρια (προξενεία, πρεσβείες) έχουν απαραβίαστο, προστασία του διεθνούς δικαίου και το Ισραήλ επέλεξε να το παραβιάσει».

Οι συνέπειες της επίθεσης στην Πρεσβεία «δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί πλήρως…αλλά με βάση την αντίδραση και την προσμονή του ίδιου του Ισραήλ μπορεί να είναι αρκετά σοβαρές. Και αυτό θα μπορούσε να ρίξει όχι μόνο την περιοχή αλλά και τον κόσμο σε χάος, αναταραχή και σύγκρουση», προειδοποίησε ο παρατηρητής.

Τα πράγματα κρίνονται σοβαρά! Οι άνθρωποι πιέζονται, έτσι ώστε, ίσως, να αποδεχθούν τους όποιους παγκόσμιους όρους διακυβέρνησης κρατών, για να μην ξεσπάσει μεγάλος πόλεμος! Το 2024 μοιάζει χρονιά κρίσιμων αποφάσεων και κατά δεύτερο λόγο εξελίξεων!

Οι εικόνες από το Τελ Αβίβ καθηλώνουν, καθώς ο κόσμος φοβούμενος επίθεση από το Ιράν αδειάζει τα ράφια των σουπερμάρκετ:



ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com