Translate

Σύμβουλος του Πούτιν μιλά για παγκόσμιο χαμό σε τρία μέτωπα!

 


Ένα στην Ουκρανία, με τους Ρώσους να παίρνουν το Κίεβο, ένα στη Μ. Ανατολή και ένα στις...ΗΠΑ.

Ο Ρώσος κορυφαίος αναλυτής και προσωπικός φίλος και σύμβουλος του Πούτιν, Alexander Dugin, ο οποίος είδε την κόρη του να δολοφονείται μπροστά στα μάτια του σε μία επίθεση που συνδέθηκε με το ουκρανικό κράτος, «χτύπησε» ξανά.

Είναι ο άνθρωπος που λίγους μήνες πριν είχε πει πως η Ρωσία χρειάζεται να κάνει τη…δική της χούντα, επιβάλλοντας λογοκρισία και καταστολή!!!

Σε μερικές γραμμές στο Twitter προέβη στην εκτίμησή του για το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα στο διεθνές στερέωμα τους αμέσως επόμενους μήνες, δηλαδή μέσα στο 2024.

Επικεντρώνεται στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τις πολεμικές ετοιμασίες Ισραήλ και Ιράν, θεωρώντας πως η Τεχεράνη έχει όλους τους λόγους να επιτεθεί στο εβραϊκό κράτος ΠΡΙΝ γίνουν οι αμερικανικές εκλογές!!

«Στο μεταξύ η Ρωσία θα πάρει το Κίεβο», συνέχισε ο σύμβουλος του Πούτιν, προμηνύοντας…εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ εάν και εφόσον ο Τραμπ δεν ανέλθει ξανά στην εξουσία:

«Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν. Στη Συρία, που δεν είναι το Ισραήλ ή η Παλαιστίνη, αυτή είναι μια πράξη επιθετικότητας. Τώρα το Ιράν δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί στο Ισραήλ. Με όλες τις δυνάμεις της Αντίστασης. Αυτός ο πόλεμος θα ξεκινήσει από τους Σιίτες, αλλά κάποια στιγμή δεν μπορεί να μην γίνει πόλεμος όλων των Μουσουλμάνων.

Πρέπει να λάβουμε υπόψη το timing: Ο Μπάιντεν δεν το θέλει καθόλου, καθώς προτεραιότητά του είναι η εκλογή και η υποστήριξη της Ουκρανίας έναντι των Ρώσων, αλλά ο Τραμπ, από την άλλη, δεν νοιάζεται για τους Ρώσους, αλλά το Ισραήλ του είναι αγαπητό.

Ως εκ τούτου, η Τεχεράνη έχει κάθε λόγο να ξεκινήσει έναν πόλεμο με το Ισραήλ το συντομότερο δυνατό.

Επί Μπάιντεν και πριν από τον Τραμπ. Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ σίγουρα θα εμπλακούν, αλλά με μεγάλη απροθυμία. Στο μεταξύ οι Ρώσοι θα πάρουν το Κίεβο και θα ενισχύσουν δραματικά τον αντιδυτικό πόλο.

Εκεί θα μπει ο Τραμπ ή θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ. Και ο κόσμος θα είναι ήδη αμετάκλητα πολυπολικός».


ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com