Translate

Τα τρία ''άπιστα'' ζώδια

 


Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια τα οποία δεν «κολλάνε» πουθενά, καθώς μπορεί να βγουν ραντεβού ακόμη και με κάποιο δεσμευμένο άτομο.

Ζουν για τον ενθουσιασμό που δίνει το κρυφό της σχέσης ή θέλουν να επιβεβαιώσουν το εγώ τους και επαναπαύονται, καθώς δεν θα χρειαστεί να δεσμευτούν για κάτι σοβαρό.

Μπορεί πάλι να ερωτεύονται τόσο βαθιά που αφήνουν στην άκρη κάθε δεύτερη σκέψη και ελπίζουν η σχέση με τον άνθρωπο αυτό να αλλάξει.

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι αυτά τα ζώδια:

Καρκίνος

Όταν ένας Καρκίνος αρχίζει να ερωτεύεται κάποιον, είναι σαν να φοράει παρωπίδες. Με κυβερνήτη τη Σελήνη, αυτό το ζώδιο του νερού τείνει να αφήνει τα συναισθήματά του να παίρνουν το τιμόνι, παρόλο που συχνά αυτό τους βάζει σε μπελάδες.

Αν ένας Καρκίνος αρχίσει να βγαίνει με ένα δεσμευμένο άτομο, οι περισσότερες πιθανότητες όλο αυτό να ξεκίνησε ως αθώο φλερτ με εκείνον να μην γνωρίζει την ύπαρξη της σχέσης.

Οι Καρκίνοι μπορεί επίσης να είναι σε θέση να πείσουν τον εαυτό τους ότι είναι εντάξει να βγαίνουν με ένα παντρεμένο άτομο, αν η σχέση του άλλου δεν είναι 100% τέλεια.

Αν ακούσουν για εντάσεις ή καυγάδες, θα υποθέσουν ότι ένα διαζύγιο είναι στον ορίζοντα ή ότι το ερωτικό τους ενδιαφέρον μπορεί να βρίσκεται σε διάσταση, και όλα αυτά για να διευκολύνουν την ένοχη συνείδησή τους.

Είναι αθεράπευτα ρομαντικοί και μερικές φορές αυτό μπορεί να επηρεάσει τη λογική τους, και είναι επίσης αυτό που τους κάνει να μένουν με κάποιον, ακόμα και όταν αυτός είναι «πιασμένος».

Λέων

Ένας γάμος ή μία σχέση δεν εμπόδισε ποτέ έναν Λέοντα να βγαίνει με όποιον θέλει. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς κυβερνάται από τον ήλιο, οπότε έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και θα κάνει τα πάντα για να πάρει ακριβώς αυτό που θέλει.

Οι Λέοντες έχουν πολλή γοητεία και ξέρουν πώς να τη χρησιμοποιούν προς όφελός τους. Αν αρχίσουν να ερωτεύονται κάποιον που είναι δεσμευμένος, θα μετατρέψουν την κατάσταση σε ένα είδος παιχνιδιού – και δεν θα σταματήσουν να φλερτάρουν, να στέλνουν μηνύματα και να τηλεφωνούν μέχρι να κερδίσουν το αντικείμενο του πόθου της.

Ζουν για τον ενθουσιασμό του κινδύνου να τους πιάσουν σε ένα παράνομο ξενοδοχείο ή σε ένα κρυφό ραντεβού και νιώθουν έξαψη όταν βλέπουν τον παράνομο δεσμό τους τυχαία έξω.

Μάλιστα, καμιά φορά εύχονται να τους πιάσουν με το άτομο που βγαίνουν, ενώ εκείνο βρίσκεται ήδη σε σχέση, μόνο και μόνο για να έχουν να διηγηθούν εντυπωσιακές ιστορίες.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει ιστορικό στο να βγαίνει με παντρεμένους ανθρώπους. Οι Υδροχόοι, ως ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη που σχετίζεται με τις μη παραδοσιακές αξίες, σπάνια αφήνουν τον εαυτό τους να εγκλωβιστεί από τις προσδοκίες και τους κανόνες της κοινωνίας. Αν κάποιος πρόκειται να ασχοληθεί με την ηθική μη μονογαμία, αυτός είναι ο Υδροχόος.

Θα είναι ευχαρίστως το τρίτο πρόσωπο σε μια ανοιχτή σχέση, καθώς γνωρίζει ότι δεν θα αργήσει να επιστρέψει στο δικό του διαμέρισμα και να απολαύσει την ανεξαρτησία του.

Ωστόσο, ορισμένοι Υδροχόοι καταλήγουν να πληγωθούν εξαιτίας αυτού του είδους των σχέσεων. Αν είναι τρελά ερωτευμένοι, θα διατηρήσουν την ελπίδα ότι ο σύντροφός τους θα χωρίσει το σύζυγό τους και θα τους ακολουθήσει σε μια ολοκαίνουργια σχέση που θα είναι μόνο οι δυο τους.


ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com