Translate

Οι ΗΠΑ βάζουν και την Φινλανδία στον χορό του πολέμου στην Ουκρανία!

 


Από τον Βορρά μέχρι την Μολδαβία (ή στο μέλλον ακόμα πιο νότια), ο κίνδυνος ολέθρου γίνεται όλο και πιο πιθανός.

 Η Ελίνα Βαλτόνεν, η Φινλανδή υπουργός Εξωτερικών, επαίνεσε τα σχόλια του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος πρόσφατα πρότεινε τη δυνατότητα αποστολής δυτικών στρατιωτών στην Ουκρανία. Οι Financial Times αναφέρουν πως η διπλωμάτη δήλωσε τα εξής:

“Τώρα δεν είναι η ώρα να στείλουμε χερσαία στρατεύματα και δεν σκοπεύουμε καν να το συζητήσουμε σε αυτό το στάδιο. Αλλά μακροπρόθεσμα, φυσικά, δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα”. Επιπλέον, η Valtonen δήλωσε ότι δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση λάθος να αφήσουμε την Ρωσία στο σκοτάδι σχετικά με το τι θα ήταν διατεθειμένες να κάνουν οι δυτικές χώρες. «Γιατί να αποκαλύψουμε όλοι τα χαρτιά μας, ειδικά αφού δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει αυτός ο πόλεμος και τι θα συμβεί στο μέλλον;»! Είναι τρομακτικό το πόσο εύκολα οι διεθνιστές των ΗΠΑ έχουν συναντήσει τους κατάλληλους πολιτικούς σε συγκεκριμένα κράτη της Ευρώπης, οι οποίοι συμφωνούν να μπουν σε πολεμική αντιπαράθεση με την Ρωσία, κάτι που αν μετουσιωθεί σε πράξη θα οδηγήσει την κεντρική και βόρεια Ευρώπη στις στάχτες, ακριβώς όπως συμβαίνει με την Ουκρανία! 

 Μάλιστα ένα βίντεο δείχνει το δήθεν «ρωσικό τμήμα εθελοντών», το οποίο πολεμά εναντίον της Ρωσίας στα σύνορα, να αποτελείται από ουκρανόφωνους και πολωνικές; σημαίες! Από την Φινλανδία μέχρι την Μολδαβία, οι ΗΠΑ δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα να πυροδοτήσουν όλεθρο, προκειμένου να προωθήσουν τα διεθνιστικά σχέδια στην περιοχή!


ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com