Translate

Ο Χάρτης που “προφητεύει” τη διάλυση των ΗΠΑ

 


Για αυτό και ο κίνδυνος ενός εμφυλίου είναι πάντοτε επίκαιρος στις υπερχρεωμένες ΗΠΑ.

Οι εκκλήσεις για απόσχιση του Τέξας (το περιβόητο TEXIT) από τις ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο ηχηρές, με τους υποστηρικτές της να λένε ότι θα μπορούσαν στη συνέχεια να σταματήσουν τις μεταναστευτικές ροές από το Μεξικό χωρίς να έχουν τα εμπόδια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Το λεγόμενο «Lone Star» μπορεί να έχει το πιο θορυβώδες αποσχιστικό κίνημα της χώρας, αλλά δεν ούτε το μοναδικό ούτε το πιο δημοφιλές.

Ο τελευταίος τίτλος ειδικά πηγαίνει στην…Αλάσκα.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι περισσότερο από το ένα τρίτο των κατοίκων της Αλάσκας – το 36% – θέλουν μία μέρα να ζήσουν την απόσχιση της Πολιτείας τους από τις ΗΠΑ.

Αυτό είναι ένα πιο δημοφιλές (και λιγότερο γνωστό) κίνημα από το 31% των κατοίκων που αναζητούν ένα «Texit».

Η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη που διοικούνται από υπερδιεθνιστές Δημοκρατικούς είναι οι επόμενες στη σειρά, με το 29% και το 28% των κατοίκων να τάσσονται υπέρ της απόσχισης, αντίστοιχα.

Οι κάτοικοι της Οκλαχόμα (28%), οι κάτοικοι της Νεμπράσκας (25%), της Τζόρτζια (25%), οι κάτοικοι της Φλόριντα (24%) και οι κάτοικοι της Ουάσινγκτον (24%) τάσσονται επίσης προς αυτή την κατεύθυνση!

Σε εθνικό επίπεδο, το 23% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ήθελε το κράτος τους να αποσχιστεί, δηλαδή σχεδόν 1 στους 4 Αμερικανούς!

Οι μισοί (50%) αντιτάχθηκαν στην απόσχιση και ένα 27% ήταν αβέβαιο.

Δείτε τον χάρτη που έχει βγει στη φόρα και είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Ελάχιστες είναι οι Πολιτείες στις οποίες τα ποσοστά κινούνται κάτω από το 20%!


 


ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com