Translate

«Είχε μήκος 400 μέτρα»!! Μαρτυρία στρατιώτη για τεράστιο Α.Τ.Ι.Α. στην Ουκρανία

 


Αρχικά πίστεψαν πως επρόκειτο για νέο σκάφος των Ρώσων!!

Συνεχίζει να προκαλεί πολλά ερωτηματικά η φερόμενη θέαση αλλά και καταγραφή από συστήματα ενός τεράστιου Α.Τ.Ι.Α. στον ουρανό της Ουκρανίας!!

«Ένα αντικείμενο σε σχήμα δίσκου λίγο μεγαλύτερο από το Empire State Building στη Νέα Υόρκη αναδύθηκε από τον ορίζοντα της επαρχίας Ντόνετσκ την περασμένη Παρασκευή, αιωρούμενο ένα μίλι από το έδαφος», δήλωσε ένας Ουκρανός στρατιώτης στη βρετανική DailyMail.

Ο συγκεκριμένος στρατιώτης, χειριστής drone, είχε καθοδηγήσει προσεκτικά το τετρακόπτερό του για μια αποστολή αναγνώρισης, παλεύοντας ενάντια στους ισχυρούς ανέμους, όταν ξαφνικά εντόπισε το UFO μήκους αρκετών μέτρων, το οποίο στεκόταν ακίνητο παρά τους ανέμους.

Σε συνέντευξη από την εμπόλεμη ζώνη, ο στρατιώτης, ο οποίος υπηρετεί στο 406ο τάγμα του ουκρανικού στρατού, είπε ότι αυτός και οι συνάδελφοί του δεν είχαν ξαναδεί τίποτα παρόμοιο με αυτό.

«Αρχικά νόμιζα ότι ήταν κάτι νέο που εφευρέθηκε από τους Ρώσουςαλλά μετά κατάλαβα ότι μπορεί να είναι ένα UFO».

Το «σκάφος» ήταν θερμότερο αρκετούς βαθμούς από οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο που αυτός ο 406ος πιλότος drone λέει ότι έχει παρακολουθήσει ποτέ στην εμπόλεμη ζώνη – αποκλείοντας ατμοσφαιρικά φαινόμενα, μπαλόνια και εχθρικά αεροσκάφη.

Ο ίδιος μάλιστα αποκαλύπτει πως το UFO είχε μήκος 400 μέτρα και ύψος 100 μέτρα!!!

«Δεν ήταν αντικατοπτρισμός», επέμεινε εξηγώντας πως, «στη θερμική όραση δεν μπορείς να δεις αντικατοπτρισμό. Μπορείς να το δεις μόνο με γυμνό μάτι ».

Συνέχισε να εξηγεί ότι το άγνωστο αντικείμενο δεν άλλαξε με κανέναν τρόπο το σχήμα του, κάτι που θα ήταν ένα ενδεικτικό σημάδι του φαινομένου “Fata Morgana”.


ενεργό link

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com