Translate

Κοβιντεμβολιομανία: Η παγκόσμια κορωνοψύχωση που σκοτώνει

 


The World Gone Mad: The Covid Vaccine Derangement Syndrome
December 8, 2021 

Ο κόσμος τρελάθηκε: Το σύνδρομο διαταραχής του εμβολίου Covid

Την περασμένη Παρασκευή η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου άρχισε να χορηγεί τέταρτο εμβόλιο Covid στους πολίτες της.

Αυτό κάνει τέσσερις ενέσεις Covid σε μόλις 11 μήνες. 

Ως αποτέλεσμα, τώρα μπορείτε να συναντήσετε τον τετραπλά τρυπημένο να περιφέρεται στην Αγγλία. 

Το τέταρτο τρύπημα όμως δεν είναι και το τελευταίο. Προφανώς, έρχονται πολλά ακόμη. 

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου συνιστά τώρα στα άτομα άνω των 18 να κάνουν ένα εμβόλιο κάθε τρεις μήνες. 

Αυτό δεν είναι αστείο. Δείτε τον Βρετανό Υπουργό Υγείας να μεταφέρει επίσημα αυτή την είδηση ​​στο Κοινοβούλιο. 

Θα νομίζατε ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου το κάνει αυτό επειδή αυτές οι ενέσεις λειτουργούν, αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο. 

Μια χώρα με υψηλό εμβολιασμό, με ποσοστό εμβολιασμού 70%, η Βρετανία υποφέρει από εξάρσεις του Covid. 

 Ακόμη χειρότερα, οι εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν σοβαρά και πεθαίνουν σε υψηλότερα ποσοστά από τους ανεμβολίαστους. Το ογδόντα τοις εκατό των νοσηλειών και των θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο πρόσφατα είναι μεταξύ των διπλά και τριπλά εμβολιασμένων. 

 Η αποτυχία πολλαπλών δόσεων εμβολίων Covid για την προστασία του Βρετανικού πληθυσμού από τον Covid 19 δεν θα μπορούσε να είναι πιο εμφανής.

Και όμως η Βρετανική κυβέρνηση σκοπεύει να κάνει περισσότερα από το ίδιο. 

Γιατί κάποιος να πάρει την τέταρτη δόση από τους ίδιους ανθρώπους που έχουν ήδη δώσει τρεις δόσεις που δεν κατάφεραν να κάνουν τη δουλειά;

Θυμάστε ακόμα όταν μας είπαν ότι οι ενέσεις ήταν 95 τοις εκατό αποτελεσματικές; Μας είπαν ότι αν τις καναμε, θα ήμασταν ασφαλείς και θα παίρναμε πίσω τη ζωή μας. 

 Λοιπόν, πώς μας βγήκε αυτό; 

Κάποιος όρισε την παραφροσύνη ως το να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά ενώ περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα. 

 Με αυτόν τον ορισμό η Βρετανική κυβέρνηση έχει τρελαθεί. 

Απίστευτα, αυτή η κυβέρνηση καθοδηγείται από τους λεγόμενους συντηρητικούς που υποτίθεται ότι είναι οι λογικοί σε αντίθεση με, ξέρετε, αυτούς τους τρελούς αντιρατσιστές αριστερούς που ξύπνησαν. 

Από την πλευρά τους αυτοί οι «συντηρητικοί» προσποιούνται ότι είναι ψύχραιμοι και μετρημένοι για το όλο θέμα. Την περασμένη εβδομάδα, ο συμπρόεδρος του συντηρητικού κόμματος Oliver Dowden ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να κάνει υποχρεωτικά τα εμβόλια. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι δεν θα υπάρξει  υποχρεωτικότητα εμβολίων εάν οι άνθρωποι πάρουν εθελοντικά τις ενισχυτικές δόσεις τους. 

 Ο άνθρωπος το είπε πραγματικά αυτό, και δεν αστειευόταν. Αυτά είναι τα λόγια του: «Δεν είναι κάτι [η υποχρεωτικότητα] που θέλουμε ή σκοπεύουμε να κάνουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο… αρκεί οι άνθρωποι, όταν τους καλέσουν, να  κάνουν την ενισχυτική δόση».

Οι Βρετανοί που δεν επιθυμούν να πάρουν τα εμβόλια αυτή τη στιγμή μπορούν να είναι πολύ εφησυχασμένοι: η κυβέρνησή τους δεν θα τους αναγκάσει να κάρουν τα εμβόλια όσο συμφωνούν να τα κάρουν με τη θέλησή τους. 

Μέχρι τώρα, οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν σχεδόν τελειώσει με τους εμβολιασμούς μέχρι την ηλικία των 16 ετών περίπου. Τώρα υποτίθεται ότι εμβολιάζονται τέσσερις φορές το χρόνο.

Η τρέλα του εμβολιασμού υγιών ενηλίκων κάθε τρεις μήνες πρέπει να είναι προφανής σε όλους. Ακόμη πιο εκπληκτικό, αυτός ο συχνός και φαινομενικά πολυετής εμβολιασμός είναι κατά της ίδιας ασθένειας.

 Αυτή η ασθένεια τυχαίνει επίσης να έχει ποσοστό επιβίωσης άνω του 99,6 τοις εκατό για άτομα κάτω των 70 ετών. Τα ποσοστά επιβίωσης των υγιών ενεργών ατόμων παραγωγικής ηλικίας είναι ακόμα μεγαλύτερα.

 Ό,τι κι αν είναι αυτό, δεν είναι ένα λογικό πρόγραμμα εμβολιασμού. Αυτή είναι μια σκέτη τρέλα σε έναν κόσμο όπου τα πράγματα έχουν αναποδογυριστεί. 

Είναι ακόμη πιο τρελό να εμβολιάζονται τα παιδιά κατά αυτής της ασθένειας, καθώς δεν αποτελεί ουσιαστικά απειλή για αυτά. Οι πιθανότητες να υποκύψει ένα υγιές παιδί στον Covid-19 είναι σχεδόν τρεις φορές μικρότερες από ό,τι να χτυπηθεί από κεραυνό. Και αυτή είναι μια συντηρητική εκτίμηση.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη από τη Γερμανία, κανένα υγιές παιδί των Γερμανών στα δημογραφικά 5 έως 18 ετών δεν πέθανε από Covid τους πρώτους 15 μήνες της πανδημίας. Αυτό είναι το πόσο "επικίνδυνος" ήταν ο Covid για τα παιδιά. 

Και όμως η Βρετανική κυβέρνηση σκοπεύει να εμβολιάσει τα παιδιά μαζί με όλους τους άλλους. 

 Αλλά δεν είναι μόνο η Βρετανική κυβέρνηση που έχει τρελαθεί. Πολλές άλλες κυβερνήσεις προχωρούν παρομοίως, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να κάνουν ενέσεις που προφανώς απέτυχαν. 

Στην Αυστρία - μια χώρα που έχει ποσοστό εμβολιασμού 65 τοις εκατό και που υφίσταται ραγδαία αύξηση κρουσμάτων Covid - έχουν επιβάλει lockdown στους ανεμβολίαστους και σχεδιάζουν να καταστήσουν υποχρεωτικές τις ενέσεις Covid από τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους. 

Η προτεινόμενη ποινή για μη συμμόρφωση είναι πρόστιμο 3.600 ευρώ ή φυλάκιση ενός μήνα.

Αυτή είναι η τιμωρία για όσους αποτυγχάνουν να κάνουν την αναποτελεσματική και επικίνδυνη ένεση.

Ορισμένες άλλες ευρωπαϊκές χώρες εξετάζουν παρόμοια μέτρα.

Στην Ευρώπη, καθώς και σε άλλα μέρη σε όλο τον κόσμο, οι «επιτυχείς» εμβολιασμοί - όπου η πλειονότητα του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί - έχουν συχνά ακολουθηθεί από εκτεταμένα ξεσπάσματα Covid.

Σε έναν υγιή κόσμο, αυτές οι κυβερνήσεις – βλέποντας ότι οι ενέσεις δεν λειτουργούν – θα σταματούσαν να τις χορηγούν. 

Αλλά αντί να κάνουν το λογικό, οι κυβερνήσεις κάνουν ακριβώς το αντίθετο: διπλασιάζουν την αποτυχημένη προσέγγιση και προχωρούν προς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. 

Προτείνουμε αυτό το φαινόμενο να ονομάζεται Σύνδρομο Διαταραχής Εμβολίου Covid (CVDS).

Το CVMS είναι μια ασθένεια που προσβάλλει τους υπεύθυνους που επιβάλλουν τα εμβόλια Covid στους συμπολίτες τους παρά τα ξεκάθαρα στοιχεία ότι δεν λειτουργούν. 

Ακόμη και πριν από ένα χρόνο, θα πίστευε κανείς ότι το CVDS θα μπορούσε να υπάρχει μόνο σε κάποιο δυστοπικό μυθιστόρημα. 

Σήμερα είναι η πραγματικότητα της ζωής μας. 

 Αλλά ίσως αυτό δεν είναι τόσο περίεργο σε μια εποχή όπου οι βιολογικοί άνδρες αποκαλούνται «γυναίκες», όπου οι καταστροφικές ταραχές ονομάζονται «κυρίως ειρηνικές διαμαρτυρίες» και όπου η αλήθεια ονομάζεται «παραπληροφόρηση». 

Ο κόσμος μας έχει γίνει πραγματικά η Ζώνη του Λυκόφωτος.


 Ο Vasko Kohlmayer (email) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πρώην κομμουνιστική Τσεχοσλοβακία. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου The West in Crisis: Civilizations and Their Death Drives. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα κείμενά του με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο του Notes από το «Twilight Zone» στο Substack. 

Πνευματικά δικαιώματα © Vasko Kohlmayer 

Προηγούμενο άρθρο του Vasko Kohlmayer: Children are the Faultline in the Covid Vaccine Narrative that Exposes the Fraud (Τα παιδιά είναι το ρήγμα στο αφήγημα του εμβολίου Covid που αποκαλύπτει την απάτη).

(https://seferou.blogspot.com/2021/12/kovidemvoliomania-h-pagkosmia-korwnopsychosi-pou-skotwnei.html#more)
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com