Translate

Δρ. Βλαδιμίρ Ζελένκο: Θεραπεύστε τους ασθενείς με κορωνοϊό εκτός νοσοκομείων! vid

 


Ο διάσημος Εβραίος γιατρός  Δρ. Ζελένκο μιλάει στο τριμελές Δικαστήριο των Ραββίνων στην Ιερουσαλήμ για τον κορωνοϊό και το εμβόλιο...

Κειμενοποίηση ελληνικών υποτίτλων από video (υπό διωγμό) που θα βρείτε εδώ

- O Δρ. Βλαδιμίρ Ζελένκο είναι ένας παγκόσμια πιστοποιημένος οικογενειακός γιατρός για πάνω από 20 χρόνια. Έχει περιγραφεί από τους ασθενείς του ως ένα μέλος της οικογένειας σε χιλιάδες οικογένειες, και είναι ιατρικός σύμβουλος στο εθελοντικό σώμα ασθενοφόρων στο Kiryas Joel στη Νέα Υόρκη. Ο Δρ. Ζελένκο ανέπτυξε το διάσημο πλέον "Πρωτόκολλο Zelenko" που έχει σώσει αμέτρητες ζωές παγκοσμίως.

Λοιπόν, καλώς ήλθατε Δρ. Ζελένκο. Ευχαριστώ που είστε μαζί μας, και θα ήθελα να σχολιάσετε το θέμα μας παρακαλώ.

Δρ. Ζελένκο: Ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε. Με ακούτε;

-Ναι, σας ακούμε.

Δρ. Ζελένκο: Θα σας δώσω λοιπόν γρήγορα την εμπειρία μου. Η ομάδα μου αντιμετώπισε άμεσα επιτυχώς 6.000 ασθενείς. Έχω εκπαιδεύσει εκατοντάδες γιατρούς που εκπαιδεύουν τώρα τους μαθητές τους, και ως συλλογική ομάδα έχουμε αντιμετωπίσει εκατομμύρια ασθενών με επιτυχία.

 
Πρόεδρος Τραμπ ήταν ένας από τους ασθενείς μου, ο Rudy Giuliani ήταν ένας από τους ασθενείς μου, ο Ρεπουμπλικάνος Χανέσκι ήταν ασθενής μου, ο κ. Litzman, Υπουργός Υγείας του Ισραήλ πέρυσι, ήταν ασθενής μου. Απλά σας λέω ποιοι άνθρωποι έχουν επικοινωνήσει μαζί μου για θεραπεία, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Μπολσονάρο της Βραζιλίας.

Τώρα, η εμπειρία μου μού έδωσε μια πολύ μοναδική προοπτική προσέγγισης του COVID-19, η οποία βασικά είναι να κρατούμε τους ασθενείς μακριά από το νοσοκομείο. 

Θα ήθελα να περιγράψω όσον αφορά τα παιδιά. Ο μόνος λόγος που θα θέλατε να εμβολιάσετε ένα παιδί είναι εάν πιστεύετε στη θυσία παιδιών. Αν θέλετε να αντιμετωπίσετε το παιδί σαν ένα κομμάτι κάρβουνο, τότε αυτός είναι ένας λόγος να του κάνετε την ένεση. Αλλιώς δεν υπάρχει ανάγκη. Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω.

Οποτεδήποτε αξιολογείτε κάποια θεραπευτική μέθοδο, πρέπει να τη δείτε από τρεις προοπτικές: 
1. Είναι ασφαλής; 
2. Λειτουργεί; 
3. Την χρειάζεστε πραγματικά;

Μόνο και μόνο επειδή έχεις τη δυνατότητα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να την χρησιμοποιήσεις. Πρέπει να υπάρχει ιατρική ανάγκη, πρέπει να υπάρχει ανάγκη γι' αυτό.

Αν ανατρέξετε  στα στατιστικά στοιχεία του CDC,  στα παιδιά κάτω της ηλικίας των 18 που είναι υγιή το ποσοστό επιβίωσης (από τον COVID-19) είναι 99,998%, - ποσοστό επιβίωσης χωρίς θεραπεία. Ακριβώς όπως είπε ο γιατρός Yeadon, ο ιός της γρίπης είναι πιο επικίνδυνος για παιδιά από τον COVID-19, και έκανε μια εκτίμηση ότι, ανά εκατομμύριο 100 παιδιά θα πεθάνουν από το εμβόλιο. Νομίζω ότι ο αριθμός θα είναι αρκετά μεγαλύτερος, και θα σας εξηγήσω το σκεπτικό γι' αυτό.

Αν έχετε μια δημογραφική ομάδα... Με ακούτε;

-Ναι.

Δρ. Ζελένκο: Αν έχετε μια δημογραφική ομάδα που δεν έχει κίνδυνο να πεθάνει από κάποια ασθένεια, γιατί να τους κάνετε μια δηλητηριώδη ένεση;

Τώρα ας δούμε αν αυτό το πράγμα λειτουργεί.

Οι δύο χώρες στον κόσμο που έχουν εμβολιάσει τους περισσότερους πολίτες τους είναι, το Ισραήλ, με ποσοστό εμβολιασμού 85%, και ένα νησιωτικό έθνος στον Ινδικό Ωκεανό, οι Σεϋχέλες, επίσης πάνω από 80 %. Και οι δύο χώρες βιώνουν ένα ξέσπασμα της μετάλλαξης Δέλτα.

 Έτσι σας θέτω την εξης ερώτηση. Εάν εμβολιάσατε την πλειοψηφία του πληθυσμού σας, γιατί εξακολουθείτε να έχετε ένα ξέσπασμα; Ένα το κρατούμενο.

Δεύτερον, γιατί κάνετε τρίτη δόση με ένα υλικό που δεν λειτούργησε τις δύο πρώτες φορές; Αυτά, όσον αφορά το εάν λειτουργεί ή όχι το εμβόλιο.

Ας μιλήσουμε τώρα για την ασφάλεια. Αυτό είναι το πραγματικό ζήτημα. 

Υπάρχουν τρία επίπεδα ασφάλειας, ή επικινδυνότητας, που πρέπει να κοιτάξουμε. Το ένα είναι άμεσο, το δεύτερο είναι μεσοπρόθεσμο, και το τρίτο είναι μακροπρόθεσμο.

Το άμεσο θα το ορίσω, από την στιγμή της ένεσης έως τους τρεις μήνες. Ο νούμερο ένα κίνδυνος της ένεσης είναι οι θρόμβοι αίματος, ακριβώς όπως ο Δρ. Yeadon είπε. Σύμφωνα με το ινστιτούτο Salk... παρεμπιπτόντως, όλα αυτά που λέω τα αποδεικνύω με έγγραφα, και παρακαλώ μην παίρνετε το λόγο μου γι' αυτό, κάντε τη δική σας έρευνα. Και μπορώ να σας παρέχω αποδείξεις για ό,τι λέω.

Σύμφωνα λοιπόν με το ινστιτούτο Salk,  όποιος κάνει την ένεση... Παραθέτω: "το σώμα γίνεται εργοστάσιο παραγωγής ακίδων (πρωτεΐνης), παράγοντας τρισεκατομμύρια ακίδες, που μεταναστεύουν στο ενδοθήλιο που είναι η εσωτερική επένδυση των αιμοφόρων αγγείων σας" και είναι βασικά μικρά αγκάθια στο εσωτερικό του αγγειακού συστήματός σας. Και καθώς ρέουν τα κύτταρα του αίματος μέσω αυτού, καταστρέφονται και προκαλούν θρόμβους αίματος. Αν αυτό συμβεί στην καρδιά έχουμε καρδιακή προσβολή. Αν αυτό συμβεί στον εγκέφαλο, είναι εγκεφαλικό. Οπότε βλέπουμε την νούμερο ένα αιτία θανάτου βραχυπρόθεσμα, που είναι από θρόμβους αίματος, και οι περισσότεροι συμβαίνουν στις τρεις-τέσσερις πρώτες ημέρες. Το 40% συμβαίνει μέσα στις πρώτες τρεις ημέρες της ένεσης αυτού του δηλητηρίου.

Τώρα το άλλο πρόβλημα είναι ότι προκαλεί μυοκαρδίτιδα ή φλεγμονή στις καρδιές των νέων ενηλίκων. Και το τρίτο πρόβλημα, που είναι το πιο ανησυχητικό, είναι, σύμφωνα με το νέο άρθρο της Αγγλικής εφημερίδας ιατρικής, τα προκαταρκτικά δεδομένα τους για το ποσοστό αποβολών στο πρώτο τρίμηνο. Οι γυναίκες που εμβολιάζονται, το πρώτο τρίμηνο έχουν ποσοστό από 10% έως 80%.

Θέλω να καταλάβετε τι ακριβώς είπα. Το ποσοστό αποβολών στο πρώτο τρίμηνο εγκύων γυναικών όταν εμβολιαστούν ανεβαίνει κατά οκτώ φορές.

Αυτά είναι τα προκαταρκτικά δεδομένα που μπορεί ν' αλλάξουν με τον καιρό, αλλά απλά σας λέω τι ισχύει σήμερα. Αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι η μεσοπρόθεσμη αιτία θανάτου, που είναι η εξής: Ότι οι μελέτες σε ζώα, που έγιναν με αυτά τα εμβόλια, δείχνουν ότι όλα τα ζώα ανταποκρίθηκαν καλά στη δημιουργία αντισωμάτων. Όταν προσβλήθηκαν όμως με τον ιό για τον οποίο εμβολιάστηκαν, πολλά πέθαναν. Και όταν αυτό ερευνήθηκε, βρέθηκε ότι το ανοσοποιητικό τους σύστημα τα είχε σκοτώσει. Ονομάζεται ως ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα (ADE) ή παθογόνο έναυσμα ή παράδοξη ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Αλλά το θέμα είναι ότι πολλά από αυτά τα ζώα πέθαναν. Έτσι μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε: Ίσως τα ανθρώπινα όντα να είναι διαφορετικά.

Η απάντησή μου σ' εσάς: ΙΣΩΣ. 

Ωστόσο αυτές οι μελέτες δεν έγιναν. ΕΣΕΙΣ είστε η μελέτη αυτή τη στιγμή. Ο CEO της Pfizer είπε ότι το Ισραήλ είναι το μεγαλύτερο εργαστήριο στον κόσμο. Και έτσι, αυτές οι μακροπρόθεσμες μελέτες (χρειάζονται) για να διαψεύσουν τον Δρα Luc Montagnier που κέρδισε το βραβείο Νόμπελ στην Ιατρική για την ανακάλυψη του ιού του AIDS ο οποίος είπε ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ανθρωπότητα και ο μεγαλύτερος κίνδυνος γενοκτονίας στην ιστορία της ανθρωπότητας. Έτσι, λοιπόν, ο κίνδυνος αντίδρασης ADE στον άνθρωπο που θα συμβεί αργότερα δεν έχει αποκλειστεί.

Γι' αυτό η ερώτησή μου είναι, γιατί να εμβολιάσω κάποιον με μια δυνητικά καταστροφική θανατηφόρο ουσία, χωρίς να αποκλείσω (αυτό το ενδεχόμενο) πρώτα;

Και η τρίτη παράμετρος εδώ είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες. Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι επηρεάζει τη γονιμότητα, βλάπτει τη λειτουργία των ωοθηκών και ότι μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. 

Το νούμερο ένα και το νούμερο δύο σίγουρα αυξάνουν τον αριθμό των αυτοάνοσων ασθενειών. Ποιος ξέρει με την πάροδο του χρόνου εάν αυτό θα μειώσει το προσδόκιμο ζωής. Και μόλις την περασμένη εβδομάδα βγήκε μια έρευνα αποδεικνύοντας ότι αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου.

Έτσι, με όποιον τρόπο θέλετε να το δείτε, είτε άμεσα, όπου προκαλεί θρόμβους αίματος, φλεγμονή της καρδιάς και αποβολές, είτε μεσοπρόθεσμα, όπου μπορεί να οδηγήσει σε παθολογική καταστροφή ανοσολογικής αντίδρασης, ή μακροπρόθεσμα, εάν προκαλεί αυξανόμενα αυτοάνοσα νοσήματα, καρκίνο και υπογονιμότητα, τώρα αυτό είναι μεγάλη ανησυχία. 

Στην πραγματικότητα θα το έλεγα με αυτόν τον τρόπο: Κατά τη γνώμη μου, η σημερινή κυβέρνηση του Ισραήλ είναι στόχος συντεχνίας του Joseph Mengele. Έχουν επιτρέψει... έχουν διαπράξει ανθρώπινο πειραματισμό πάνω στους δικούς τους ανθρώπους. Και θα σας πω, ελπίζω αυτή η βάση (εσείς) να είναι λίγο διαφορετική, ίσως όχι, αλλά ξέρω ότι τελικά το κατάλαβα αυτό, όπως θα το πω.  Αν εσείς δείτε τις υπηρεσίες να κλείνουν, θα πρέπει να κοιτάξετε τον τομέα Νταγιάν Ισραήλ. Αν δείτε πρόβλημα στον Εβραϊκό λαό, ναι, θα πρέπει να κοιτάξετε τη ραβινική ηγεσία. Διότι αν το κεφάλι είναι άρρωστο, τι περιμένετε από το σώμα; Λοιπόν παρακαλώ αυτή τη βάση να θέσει τα συμφέροντα του λαού  πάνω από την πολιτική και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αλλάξει τις απόψεις σας.

Δέχομαι καθημερινά απειλές θανάτου. Ρισκάρω τη ζωή μου, την καριέρα μου, την οικονομική μου ζωή, τη φήμη μου, σχεδόν την οικογένειά μου, τα πάντα, μόνο για να καθίσω εδώ και να σας πω τι κάνω.

Λοιπόν, συνοψίζοντας, δεν υπάρχει καμία ανάγκη γι' αυτό το εμβόλιο κια στην ουσία, δεν υπάρχει ανάγκη για κανεναν. Και εξηγώ. Για τα παιδιά ήδη σας είπα.Έχουν 99,98% πιθανότητα να βελτιωθούν. Νέοι ενήλικες από 18 έως 45 ετών έχουν 99,95% πιθανότητα βελτίωσης, σύμφωνα με την άποψη του CDC.

Κάποιος που έχει ήδη COVID, που έχει αντισώματα, φυσικά προκαλούμενη ανοσία, αυτή είναι ένα δισεκατομμύριο φορές πιο αποτελεσματική από τεχνητά προκαλούμενη ανοσία μέσω εμβολίου. Ώστε λοιπόν, γιατί εγώ να δηλητηριάσω κάποιον με μια δηλητηριώδη ένεση θανάτου, που παράγει κατώτερα ή επικίνδυνα αντισώματα, όταν έχω ήδη υγιή αντισώματα;

Και στη συνέχεια, αν κοιτάξετε τον υψηλό κίνδυνο, είναι ο πληθυσμός που έχει ποσοστό θνησιμότητας 7,5%.

Έτσι, τα δεδομένα μου που ήταν τα πρώτα στον κόσμο, τα οποία δημοσίευσα σε ομότιμο κριτικό περιοδικό και έγιναν η βάση για 200 άλλες μελέτες και που επιβεβαιώνουν τις παρατηρήσεις μου, ότι αν περιθάλψετε ανθρώπους μέσα στο σωστό πλαίσιο, μειώνετε το ποσοστό θανάτων κατά 85%. Έτσι, από τις 600.000 Αμερικανούς θα μπορούσαμε να αποτρέψουμε 510.000 από το να πάνε στο νοσοκομείο και να πεθάνουν.

Και παρεμπιπτόντως, παρουσίασα αυτές τις πληροφορίες στον Benjamin Netanyahu, κατευθείαν στα χέρια του μέσω της Schlia, τον Απρίλιο του 2020. Και ενημέρωσα κάθε μέλος του Υπουργείου Υγείας σας επίσης. 

Έτσι η ερώτησή μου είναι, αν μπορώ να μειώσω το ποσοστό θνησιμότητας από 7,5% σε μικρότερο από 0,5% τοις εκατό, γιατί να χρησιμοποιήσω μια θανατηφόρα δηλητηριώδη ένεση που δεν λειτουργεί; και έχει τρομερές και φρικτές παρενέργειες; 

Θα κάνω ένα ακόμη νοητικό πείραμα μαζί σας. Εάν όλοι στον πλανήτη επρόκειτο να κολλήσουν COVID και να μην νοσηλευτούν το ποσοστό θνησιμότητας παγκοσμίως θα είναι λιγότερο από 0,5%.  Βέβαια δεν το υποστηρίζω αυτό, είναι πολλοί άνθρωποι, δηλαδή 35 εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν. Ωστόσο, αν ακολουθήσουμε τη συμβουλή ορισμένων από τους παγκόσμιους ηγέτες σε εισαγωγικά, ας πούμε όπως ο Bill Gates, που είπε πέρυσι ότι 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι πρέπει αν εμβολιαστούν, το ποσοστό θανάτων θα είναι πάνω από δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι. 

Ώστε λοιπόν, ξυπνήστε! Αυτός είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτό είναι ένα επίπεδο κακοδοξίας και κακοήθειας που δεν έχουμε δει πιθανόν στην ιστορία της Ανθρωπότητας.

Λοιπόν, είμαι εναντίον της θυσίας μικρών παιδιών, και πραγματικά πιστεύω ότι ο Θεός δοκιμάζει κάθε άνθρωπο εδώ, και ιδού το τεστ. Θα προσκυνήσετε Εμένα, θα ζητήσετε προστασία από Εμένα; Θα διώξετε τους φόβους σας και θα ζητήσετε βοήθεια από Εμένα ή θα τρέξετε στον τσάρο του αετού του εμβολίου, των κυβερνήσεών σας, των δεσποτών και τυράννων, όπως οι ψυχοπαθείς που θέλουν να είναι θεότητες;

Δεν υπάρχει τίποτα νέο υπό τον ήλιο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν διαφέρουν από τον Φαραώ. Νομίζουν ότι είναι θεοί. Θα πάτε να τους προσκυνήσετε; Αν πάτε να τους προσκυνήσετε, τότε εντάξει. Ας σας προστατέψουν αυτοί, να δούμε πώς θα σας βγει αυτό. Βλέπω τον φόβο να οδηγεί τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα τελείως παράλογα, που δεν έχουν νόημα, και θυσιάζουν τα παιδιά τους. 

Και ναι, το Υπουργείο Υγείας σας λέει ψέματα. Οι στατιστικές σας είναι τελείως στρεβλές. Αν θέλετε να δείτε κάτι αληθινό, υπάρχει ένας ιστότοπος που ονομάζεται worldmeters.info.  Ψάξτε για το Ισραήλ και θα δείτε ότι στις 20 Δεκεμβρίου υπάρχει μια μεγάλη άνοδος στην καμπύλη των θανάτων. Ξέρετε τι έγινε στο Ισραήλ στις 20 Δεκεμβρίου; Ξεκίνησε η εθνική ανοσοποίηση (εμβολιασμός). Και αυτά είναι στοιχεία που αναφέρονται από την Ισραηλινή κυβέρνηση. Είναι τόσο ανόητοι που δεν τα κρύβουν. Υπάρχει μηδενική δικαιολογία, μηδενική δικαιολογία για την χρήση αυτής της θανατηφόρας ένεσης. Εκτός αν θέλετε να θυσιάσετε ανθρώπινες ζωές.

 Νομίζω πως τελείωσα.

- Μετά από αυτά που μας είπες, ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι τελείωσες. Πολύ εκτιμούμε τον χρόνο σας και την προσπάθεια. Πολύ καθαρά και πολύ σαφή.

Δρ. Ζελένκο: Έχετε καμία ερώτηση;

- Πολλές ερωτήσεις. Δηλαδή δύο δισεκατομμύρια θα πεθάνουν αν εμβολιάσουμε επτά δισεκατομμύρια, σύμφωνα με όσα είπε ο γιατρός. Σωστά;

Δρ. Ζελένκο: Όχι, όχι σύμφωνα με αυτά που είπα εγώ. Σύμφωνα με όσα λένε οι ειδικοί του κόσμου.  Εάν κοιτάξετε τον Δρα Malone, που εφηύρε την τεχνολογία mRNA και έχει τις αρχικές ευρεσιτεχνίες για το εμβόλιο, λέει μην το χρησιμοποιήσετε αυτό, η κυβέρνηση σας λέει ψέματα, οι παρενέργειες είναι φρικτές. 

Η δρ. Cahill από την Ιρλανδία είπε ότι πιστεύει ότι μέσα σε δύο χρόνια το 90% των ανθρώπων που εμβολιάστηκαν θα είναι νεκροί. Όταν έγινε αυτή η ερώτηση στον Δρα Michael Yeadon, είπε ότι δεν θα πάνε τόσο μακριά. Οπότε δεν ξέρω, ίσως να μην είναι 90%, και ίσως να μην είναι δύο χρόνια, ίσως να είναι τρία χρόνια. Και ο Δρ. Luc Montagnier, ο οποίος είναι βραβευμένος με Νόμπελ για την ανακάλυψη του HIV λέει, αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας.

-Έτσι, αν έχουμε έξι εκατομμύρια που εμβολιάστηκαν πρόσφατα στο Ισραήλ, σωστά; Αυτός είναι ο αριθμός; 

Δρ. Ζελένκο: Όχι, τρία εκατομμύρια.

-Λοιπόν, τρία εκατομμύρια. Αν πάρουμε αυτό το ποσοστό, θα πρέπει να έχουμε περί τις 500.000 ή 800.000;

Δρ. Ζελένκο: Με την πάροδο του χρόνου, με την πάροδο του χρόνου.

- Δρ. Ζελένκο, αναφέρατε μελέτες που δείχνουν ότι είναι σίγουρα αιτία προβλημάτων γονιμότητας, και τώρα πρόσφατα υπάρχει μία έρευνα για τον καρκίνο, που λέει ότι προκαλεί καρκίνο. Γιατί μας τα κρύβει όλα αυτά η κυβέρνηση; Βλέπουμε να βγαίνουν συνέχεια μελέτες που λένε: "Δεν υπάρχει πρόβλημα γονιμότητας, είναι μπλόφα. Δεν υπάρχει θέμα μείωσης των σπερματοζωαρίων". Καρκίνος, μπλόφα, όλα μπλόφα...  Οτιδήποτε μας λέγεται, όχι μόνο από την κυβέρνηση, αλλά και από την ιατρική βιομηχανία, όλοι μας λένε ότι αυτές οι μελέτες που λένε ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα, είναι ανοησίες και...

Δρ. Ζελένκο: Μπορώ να απαντήσω τώρα, σωστά; Μπορώ;

-Ναι.

Δρ. Ζελένκο: Κάθε άτομο που μόλις αναφέρατε, αν αθροίσετε το σύνολο των ασθενών που έχουν θεραπεύσει από COVID, είναι μηδενικός. Κι εγώ έχω περιθάλψει 6.000 ασθενείς. Λοιπόν, θα πρέπει να ξέρετε με ποιον μιλάτε, και ξέρω τα γρανάζια εκτός από την απώλεια της ζωής μου. Τώρα, αυτό που έχω να σας πω είναι το εξής: πράγματι, έγινε μια επίμονη προσπάθεια για τη καταστολή πληροφοριών που σώζουν ζωές. Φάρμακα όπως η υδροξυχλωροκίνη και ιβερμεκτίνη, τα οποία είναι τα ασφαλέστερα φάρμακα στην ιστορία της ιατρικής, έχουν κατασταλεί και δεν μπορείτε να τα βρείτε στο Ισραήλ.

Γιατροί, που τολμούν να πουν κάτι που είναι ενάντια στο αφήγημα, παραγκωνίζονται, συμπεριλαμβανομένων παγκόσμιων εμπειρογνωμόνων, όπως ο Δρ. Malone για παράδειγμα, που ανακάλυψε το εμβόλιο mRNA, που όταν είπε κάτι αντίθετο με το αφήγημα κόπηκε από όλα τα ΜΜΕ. Μπορείτε να μου πείτε το γιατί; Και μετά, μπορείτε να μου πείτε γιατί υπάρχει καταστολή της γνώσης των παρενεργειών γι' αυτή τη θανατηφόρα ένεση; Και μετά να μου πείτε γιατί αυτός ο απίστευτος εξαναγκασμός, η ψυχολογική πίεση, και τώρα η χρησιμοποίηση της βίας για ν' αναγκάσουν τους ανθρώπους να κάνουν την ένεση; Εσείς θα πρέπει να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση, όχι εγώ. Υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια εδώ, και το Ισραήλ πρωτοπορεί.

- Με συγχωρείτε, το VAERS στις Ηνωμένες Πολιτείες επίσης δεν δείχνει πραγματικά τους αριθμούς, όπως λέτε κι εσείς.

Δρ. Ζελένκο: Εντάξει, τώρα το ξεκίνησες. Τα δεδομένα του VAERS δείχνουν μέχρι σήμερα 11.000 νεκρούς και 450.000 ανεπιθύμητα συμβάντα. Πρώτα απ' όλα, αυτό δεν είναι αρκετό; Ποιο είναι για σας το κατώφλι θανάτων;

- Όχι... 

Δρ. Ζελένκο:  Εντάξει... Το VAERS ήδη το παραδέχεται. Υπάρχει ένας πληροφοριοδότης του CDC που μόλις είπε ότι δεν είναι 11.000 αλλά 45.000. Δεν είναι αρκετό αυτό; Και μετά υπάρχει μία μελέτη του Χάρβαρντ του 2009 που λέει ότι μόνο το 1% των πραγματικών περιστατικών αναφέρονται. Θα μπορούσα να σας πω ότι οι άλλες παρενέργειες αναφέρονται λιγότερο από τους θανάτους. Οπότε, προς όφελος της αμφιβολίας, ας πούμε ότι αναφέρεται το 20% των θανάτων.  Και είμαι πολύ γενναιόδωρος. 

Λοιπόν, αν πάρετε 45.000 σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη ή ακόμα κι αν πάρετε 11.000 σύμφωνα με αυτό που παραδέχονται, ώστε το νούμερο είναι είτε 50.000 είτε 200.000, διαλέξτε. Και μετά υπάρχουν άλλα δύο προβλήματα με το VAERS. Έχω συναδέλφους που έχασαν ασθενείς από το εμβόλιο και προσπαθούν να καταθέσουν αναφορές. Το σύστημα απορρίπτει τις αναφορές τους χωρίς λόγο. Και είναι το άλλο πρόβλημα, και έχω αποδεικτικά στοιχεία γι' αυτό, ότι αναφορές που κατατέθηκαν, τώρα καθαρίζονται εκτός συστήματος και δεν μπορείτε να τις βρείτε. Ώστε, κι αν ακόμα εσείς... παρεμπιπτόντως, αυτό δεν είναι "θεωρία συνωμοσίας", είναι συνωμοσία όχι θεωρία.

Ξέρετε, αν σας έλεγα πριν από 18 μήνες ότι ο COVID-19 είναι ένα βιολογικό όπλο, θα λέγατε ότι είμαι συνωμοσιολογος. Ξέρετε, ο Νώε στη Βίβλο ήταν ένας συνωμοσιολόγος, μέχρι που έβρεξε. Τώρα λοιπόν, αν σας πω ότι αυτό είναι ένα τεχνητό βιολογικό όπλο, είναι συνωμοσία αλλά όχι θεωρία. Όλοι συμφωνούν ότι αυτό είναι τεχνητά κατασκευασμένο και ξέρω ακριβώς πώς φτιάχτηκε. Και ξέρω τους αριθμούς διπλώματος ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με τις τροποποιήσεις.

Το 1999, ο Δρ. Ralf Barick στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας τροποποίησε έναν κορωνοϊό νυχτερίδας σε μια επιφανειακή πρωτεΐνη, προκειμένου να μπορεί να μολύνει τα ανθρώπινα όντα. Στη συνέχεια, αυτή η έρευνα έγινε παράνομη στην Αμερική, στάλθηκε από τους Αμερικανούς φορολογούμενους και από τον Fauci στη Γουχάν, όπου συνεχίστηκε αυτή η έρευνα μέχρι να βρουν έναν τρόπο να τροποποιήσουν αυτόν τον ιό και να τον καταστήσουν εξαιρετικά πιο καταστροφικό για τους ανθρώπινους πνεύμονες, και να προκαλέσουν θρόμβους αίματος. 

Έτσι πήραν έναν φυσικό ιό, και σιγά σιγά έκαναν δύο αλλαγές σε αυτό με την πάροδο του χρόνου. Τους πήρε 22 χρόνια για να τον τροποποιήσουν ώστε να μολύνει ανθρώπους και στη συνέχεια, όταν μολύνει ανθρώπους, να μπορεί να καταστρέψει έναν ιστό. Τώρα κανείς δεν λέει ότι είμαι συνωμοσιολόγος,  (πολλοί) άνθρωποι λένε ότι είναι συνωμοσία. Είναι μια συνωμοσία για τη διάπραξη γενοκτονίας.

Είναι τόσο δύσκολο για τους Εβραίους να πιστέψουν ότι θα μπορούσε να υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων πρόθυμων για καταστροφή; Είναι πόλεμος εναντίον του Θεού.

Υπάρχουν δύο τρόποι να βλέπεις τη ζωή: είτε θεωρείς ότι ο άνθρωπος είναι πλάσμα κατ' εικόνα του Θεού - και αν είναι φτιαγμένος κατ' εικόνα του Θεού, αυτό σημαίνει ότι η ζωή του είναι ιερή. Αν η ζωή σου έχει ιερότητα, τότε έχεις ανθρώπινα δικαιώματα. Και αν έχεις ανθρώπινα δικαιώματα, δεν είναι δουλειά σας ή δουλειά μου να αποφασίσουμε πόσοι άνθρωποι πρέπει να υπάρχουν στον πλανήτη και ποιος πρέπει να ζήσει ή να πεθάνει. Σωστά;

Το άλλο σύστημα, ας το πούμε, το Σύστημα Ευγονικής του Δαρβίνου, αλλά στην πραγματικότητα πάει πίσω στον Κάιν. Αλλά αυτό το σύστημα λέει βασικά ποιος βρίσκεται στην κορυφή της ιεραρχίας της ζωής. Εκείνοι που έχουν τα μεγαλύτερα οφέλη επιβίωσης.

Αυτό αναπόφευκτα οδηγεί σε τρεις κατηγορίες ανθρώπων: ο Υπεράνθρωπος, ο Άνθρωπος και ο Υπάνθρωπος (κατά Νίτσε). Αν το εφάρμοσαν πριν από 80 χρόνια οι Ubermensch, ή αυτοί οι Ναζί που νόμιζαν ότι ήταν απόγονοι των Άριων Θεών, που ένιωθαν ότι ήταν το προνόμιό τους να αποφασίζουν ποιος ζει ή ποιος πεθαίνει. Έτσι, στο αρχοντικό που ήταν οι Αγγλοσάξονες, οι Ευρωπαίοι θα μπορούσαν να ζήσουν και να είναι σκλάβοι ενώ οι υπάνθρωποι - οι Εβραίοι, οι Σλάβοι, οι ανάπηροι, οι τσιγγάνοι, οι πολιτικοί κρατούμενοι - θα έπρεπε να γίνουν σκόνη. Έτσι ακούγεται σαν παραμύθι, εκτός του ότι σκότωσε 200 εκατομμύρια ανθρώπους. 

Και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει τώρα, εκτός του ότι δεν είναι αντισημιτικό. Αυτή τη στιγμή είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που αισθάνεται ότι έχει εξελιχθεί σε ανώτερο επίπεδο συνείδησης, που η νέα τους νοημοσύνη και διορατικότητα τους επιτρέπει να καθορίσουν αυτά τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι εξελίχτηκαν. Πιστεύω ότι είναι πεπτωκότες ειδωλολάτρες. Νομίζω ότι έχουν γίνει αυτό που ονομάζει η Τορά, Βελίαρ ή Μολώχ. Δεν έχουν καμία διαφορά από αυτούς.

- Καταλαβαίνω αλλά ας μην, απλά θέλουμε... Το CDC είναι επίσης, ο κ. Biden τρέχει επίσης ένα πρόγραμμα εμβολιασμού... Είμαι κατά του προγράμματος, αλλά ξέρεις, μπορείς να ουρλιάζεις εδώ αλλά τους ανθρώπους σου στην Αμερική; Νομίζω ότι υπάρχουν 200 εκατομμύρια που έκαναν τα εμβόλια.

Δρ. Ζελένκο: Τότε να σας μιλήσω για το CDC. Ο Πρόεδρος Τραμπ εξέδωσε μια εκτελεστική εντολή, σύμφωνα με την οποία κάθε Αμερικανός πρέπει να έχει πρόσβαση στην υδροξυχλωροκίνη. Αυτή η εντολή πήγε στον Γραμματέα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Azar και τελικά κατέληξε στο CDC, από τον Δρα Rick Bright. Και αυτό έκανε ο Dr. Rick Bright, αντί να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα να εφαρμόσει τη νομοθεσία, που θα παρείχε πρόσβαση σε αυτό το φάρμακο σε κάθε άνθρωπο, κάθε Αμερικανό και κάθε άνθρωπο σε όλο τον κόσμο. 

Επειδή το μεγαλύτερο παράπονο που έλαβα από το Ισραήλ ήταν, "το CDC σας, ο FDA σας δεν το εγκρίνει". Διότι ειδικά η Ισραηλινή κυβέρνηση είναι μαριονέτες σε ό,τι κάνουν οι Αμερικανοί. Έτσι, επειδή οι Αμερικανοί δεν ήταν πρόθυμοι να το κάνουν, το Ισραήλ δεν ήταν πρόθυμο να το κάνει. 

Και τι έκαναν; Δημιούργησαν εξουσιοδότηση εκτελεστικής χρήσης που περιορίζει την πρόσβαση μόνο σε νοσηλευόμενους ασθενείς (σε νοσοκομείο), αποκόπτοντάς την αποτελεσματικά από τους ασθενείς σε εξωτερικό ιατρείο ή στο σπίτι. Αυτό έχει τεκμηριωθεί από τον Δρα Rick Bright τον ίδιο σε ένα ντοκυμαντέρ που ονομάζεται "Τελείως Υπό Έλεγχο". Αυτά δεν είναι δικά μου λόγια, είναι δικά του. 

Και επιπλέον στη συνέχεια αφαίρεσαν την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης της υδροξυχλωροκίνης, και χρησιμοποίησαν τη μελέτη του περιοδικού Lancet που έδειχνε ότι η υδροξυχλωροκίνη σκοτώνει ανθρώπους. Το πρόβλημα με αυτή τη μελέτη είναι πως ήταν απάτη και το Lancet έπρεπε να αποσύρει εκείνη τη μελέτη, επειδή βασίστηκε σε δεδομένα που δεν υπήρχαν. Αλλά ο FDA και το CDC χρησιμοποίησαν αυτήν τη μελέτη, αφού αποσύρθηκε, για ανάκληση της άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης. Και ο λόγος είναι, εάν ένα φάρμακο έχει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, άλλα φάρμακα δεν μπορούν να έχουν. 

Και τρεις εβδομάδες αργότερα, το Remdesivir, κατασκευασμένο από τη Gilead pharmaceuticals, έλαβε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, και συμβόλαιο τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Και το Remdesivir δεν έδειξε κανένα όφελος. Μείωσε τη νοσοκομειακή παραμονή κατά 5 ημέρες αλλά χωρίς όφελος επιβίωσης, και κόστισε 3.200 δολάρια ο κάθε ασθενής, ενώ τα φάρμακα που χρησιμοποίησα εγώ κόστιζαν 20 σεντς το ένα χάπι, στο σπίτι, και μείωσαν τους θανάτους και τη νοσηλεία κατά 84%..Αυτό σημαίνει ότι μείωσαν το μερίδιο αγοράς για την Ρεμδεσιβίρη κατά 84%. Έτσι το CDC δεν αντιπροσωπεύει κάποια αρχή για μένα.

Ξέρετε, σύμφωνα με την NAH αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να θεραπεύετε τον COVID, εκτός αν είστε στο νοσοκομείο και το οξυγόνο σας είναι λιγότερο από 92%. Τώρα, αυτή είναι μια συμβουλή και συστάσεις από μια κυβέρνηση που θέλει να πεθάνεις. Μετά από 18 μήνες και δεκάδες μελέτες που έχουν δείξει 85% κατά μέσον όρο όφελος θεραπείας, αποφυγής νοσηλείας και θανάτου, και έχετε ακόμα κρατικό οργανισμό που κάνει αυτή τη σύσταση; Έχουν χάσει εντελώς την αξιοπιστία τους. Ναι οι κυβερνήσεις μας είναι διεφθαρμένες. Ναι, οι κυβερνήσεις μας έχουν συνωμοτήσει.

 Ξέρετε, αν οργάνωνα εγώ αυτό, θα πήγαινα σε έναν παγκόσμιο ηγέτη, θα πήγαινα στον BiBi, ή στον Bennet και θα έλεγα: ακούστε ήρεμα, εδώ είναι 500 εκατομμύρια δολάρια. Θα τα βάλω σε έναν λογαριασμό που κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει. Απλά άκουσέ μας, και αν όχι θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου. 

Παρεμπιπτόντως, αν κοιτάξετε ιστορικά σωστά, το 20% των ανθρώπων που έφυγαν από την Αίγυπτο επέζησαν. Και στη συνέχεια υπήρξε ένας αριθμός στα μισά του δρόμου που πέθανε. Είναι ένα συγκεκριμένο ποσοστό. Σωστά; Δεν ξέρω, το 50% ας πούμε, οπότε μόνο ένας στους 10 Εβραίους που έφυγαν από την Αίγυπτο έφτασαν στο Ισραήλ. Αυτό σημαίνει ότι είναι μόνο το 10% των ανθρώπων μας ικανό να κάνει το ψυχολογικό πέρασμα από τη σκλαβιά στη λυτρωτική σκέψη. Αυτό είναι το πρόβλημα εδώ. Είναι μια σύγκρουση δύο συστημάτων που δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Μια Θεοκεντρική συνείδηση έναντι ενός λιποτάκτη. Τίποτα νέο δεν είναι κάτω από τον ήλιο. Είναι όλα το ίδιο πράγμα. Απλώς το πεδίο μάχης τώρα είναι ο COVID-19.

- Εντάξει, ευχαριστώ πολύ γιατρέ. Θέλω να σας δώσω ένα προσωπικό ευχαριστώ, επειδή χρησιμοποίησα το πρωτόκολλό σας. Είχα ο ίδιος COVID, μπόρεσα να λάβω το πρωτόκολλό σας εδώ και βγήκα από τον κίνδυνο.

Δρ. Ζελένκο: Χαίρομαι που έγινες καλύτερα, ελπίζω κάθε άλλος Εβραίος να μπορούσε να είναι σαν εσένα.

- Κι εγώ, δεύτερος ραββίνος στην ίδια βάρκα. Δούλεψε σε μένα μέσα σε τέσσερις ημέρες. Ευχαριστώ γιατρέ.

Δρ. Ζελένκο: Παρακαλώ. Γιατί λοιπόν δεν μπορούν να το κάνουν όλοι οι άλλοι; Αυτό έγινε προσωπικά με μένα. Δεν αφορά εμένα, αφορά όλο το Ισραήλ. Γιατί δεν μπορεί κάθε άλλος Εβραίος στο Ισραήλ να έχει την ίδια θεραπεία;

πηγή

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com