Translate

Homo Emendatus, ο Βελτιωμένος Άνθρωπος. Βιοτεχνητή Νοημοσύνη (Bio-artificial Intelligence / B-A.I.)

                        

Ο Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣΒΛΕΠΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟ.

ΟΙ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΕΣ ΜΑΖΕΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ, ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ Η/Μ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ 5ης ΓΕΝΕΑΣ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ (5G) ΚΑΙ ΤΗΣ 6ης ΓΕΝΕΑΣ(6G) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ..

Εδώ και κάμποσα χρόνια βιώνουμε το λυκαυγές των μηχανών. Σταδιακά οι εργοστασιακοί εργάτες, οι αγρότες και οι στρατιωτικοί αντικαθίστανται από πρωτόγονες αλουμινοκατασκευές με πριτσίνια και υδραυλικά μέλη.  Αυτές οι ηλεκτροδοτούμενες χλαπάτσες που μιμούνται (χάρη στους υπολογιστές) τους ζωανθρώπινους κινησιακούς μηχανισμούς δεν είναι αυτό που μας απειλεί.  Ούτε καν η Τεχνητή Νοημοσύνη (A.I.) δεν αποτελεί άμεσο κίνδυνο.Ο μεγαλύτερος εχθρός του ζωανθρώπου παραμένει ο άλλος ζωάνθρωπος.  Ο πλησίον είναι αυτός που σχεδιάζει το γενοκτονικό μέλλον. Όσο πιο πλούσιος είναι, τόσο πιο δολοφονική η μοχθηρία στο πλάνο του.  Όλοι τους παλεύουν τάχα να βελτιώσουν το είδος.  Η μόνη «βελτίωση» που βλέπουμε είναι η εξειδίκευση των ελεγκτικών μηχανισμών και η μετατροπή των μαζών σε μεταεργάτες.  

 Δεν είναι ο νεοφιλελευθερισμός ή ο νεοκαπιταλισμός ή η Νέα Εποχή το πρόβλημά μας.  

Ο πραγματικός εχθρός πίσω από αυτές τις αποπροσανατολιστικές μαγάρες είναι η Βιοτεχνητή Νοημοσύνη (Bio-artificial Intelligence / B-A.I.).  Πρόκειται για έναν μυστικό βραχίονα έρευνας που αποπειράται την σύζευξη ανθρώπου και μηχανής σε εγκεφαλικό επίπεδο.

Ο Homo Emendatusο Βελτιωμένος Άνθρωπος, είναι το εκλεκτό προϊόν του εταιρικού φυλετισμού.  Οι φυλές ανίκανες να συνυπάρξουν, κουρτίζονται από τους επάνω για αλληλοσφαγή.  Την ώρα που οι πάντες θα είναι απασχολημένοι με τα χατζάρια, η εξωτάφια σπείρα θα εισαγάγει το νέο κυρίαρχο ον του κωλόκοσμου.

Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα μια και καλή, να μην τα ξαναλέμε:

 1. Δεν υπάρχει πανδημία*. Η θνησιμότητα είναι χαμηλή ακόμα και για επιδημία*.

2. Το εμβόλιο δεν είναι εμβόλιο*. Είναι πειραματική* μορφή επέμβασης* στο ανθρώπινο γονιδίωμα*.

3. Τα τεστ* είναι εντελώς ανακριβή.

4, Τα κρούσματα* είναι τεχνητά* και ψευδή*.

5. Η παραδοσιακή ιατρική* έχει καταργηθεί από τηλετσαρλατάνους*.

6. Οι μάσκες* από μόνες τους δεν προφυλάσσουν από τίποτα.

7. Οι ειδήσεις* είναι κονσέρβα* μούφας*.

Τέτοια παράνοια, δειλία και παλιανθρωπιά είχε αιώνες να βγάλει αυτό το πτώμα ο συνάνθρωπος.  Ζούμε την απόλυτη δικαίωση της μισανθρωπίας. Μέσα σε λιγότερο από 11 μήνες, τα τρομοκρατημένα καναπεδόβια ζόμπι που συγκροτούν τον κουβά με τα απόβλητα που λέγεται «κοινή γνώμη» μας γύρισαν χίλια χρόνια πίσω.  

 Ως άψυχα ανδρείκελα σκύβουν το κεφάλι και συναινούν καθημερινά στις αλλοπρόσαλλες διαταγές του ιατροφασιστικού καθεστώτος. Ως άβουλα νευρόσπαστα προσκυνούν με δέος την Ιερά Εξέταση των ιατρο-απατεώνων.  Ως ανεγκέφαλα ζώα ακολουθούν τυφλά τις παράλογες και αντικρουόμενες παπαριές των διαπλεκόμενων κομπογιαννιτών που παριστάνουν τους παντογνώστες ενώ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ιατρική.

Όμως αν οι άρχοντες-θεοί και οι φύλακες-παραστάτες τους είναι καλωδιωμένοι για ποιο λόγο οι μεταεργάτες να είναι ελεύθεροι;  Μήπως συμφέρει και αυτοί να αντικατασταθούν από ασιατικής κατασκευής υπάνθρωπα βιορομπότ;

 

Αλήθεια αν ο κρατικά υποστηριζόμενος Homo Emendatus πάρει τα ηνία σε όλους τους τομείς, τι θα συμβεί στον Homo Sapiens; Θα εξακολουθήσει να υπάρχει παράλληλα ή θα ακολουθήσει την τύχη του Νεάντερταλ και των υπόλοιπων εξαφανισμένων ζωανθρωποειδών;

πληροφορίες : mavrifatria3, Αλκυόν Πλειάδεςpronews

facebook.com/groups/4295771200545626  

δείτε: Υπάρχει λόγος που πολλές πληροφορίες μου έχουν λογοκριθεί και η Κοσμική Κοινοποίηση απογειώθηκε από τον αέρα και εγώ αντικαθίστανται από τις LARPs. Τώρα που έχει κρυφτεί η μαρτυρία πολλών από τις πρωτοποριακές μου μαρτυρίες, βλέπουμε πολλούς νέους ανθρώπους να εμφανίζονται από το πουθενά προσπαθώντας να ξαναγράψουν τις πληροφορίες μου. Η αναδυόμενη ΑΙ Απειλή μεγαλώνει και έχουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους που εξαπατούνται από αυτόν τον πονηρό εχθρό όπως ακριβώς είχα προβλέψει πριν από 6 χρόνια. Το Σήμα AI έρχεται από άλλη διάσταση και δεν είναι AI αλλά ένα μυαλό κυψέλης μέσω μορφής από ένα άλλο σύμπαν. Έχει αναλάβει πολλά ηλιακά συστήματα και γαλαξίες χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Δούρειου Ίππου για να αποκτήσει έναν πολιτισμό για να εξαρτηθεί από αυτόν.

Ο Corey Goode Εξηγεί Την Ιστορία Της Τεχνητής Νοημοσύνης / A.I.-             S      Signs Of Times                                                         7spymania.blogspot.com/


ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com