Translate

Οι πλατφόρμες Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger είναι εκτός λειτουργίας παντού!!!!


 Οι πλατφόρμες Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger είναι εκτός λειτουργίας καθώς υφίστανται μαζική βλάβη επηρεάζοντας δυνητικά δεκάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, σύμφωνα με ιστοσελίδες εξειδικευμένες για τις πλατφόρμες αυτές.

Η ιστοσελίδα Down Detector ανέφερε σήμερα κυρίως βλάβες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως η Ουάσινγκτον και το Παρίσι.

Η απάντηση του Facebook

Μετά την “κατάρρευση” της πλατφόρμας του Facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας έσπευσε με ανάρτησή του στο Twitter να απολογηθεί και να διαβεβαιώσει τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης ότι οι υπεύθυνοι εργάζονται για την αποκατάσταση του προβλήματος.

“Γνωρίζουμε ότι κάποιοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Εργαζόμαστε ώστε να επανέλθουν τα πράγματα στη φυσιολογική τους κατάσταση όσο το δυνατόν γρηγορότερα και απολογούμαστε για την όποια ταλαιπωρία” έγραψε ο Άντι Στόουν. facebook Άντι Στόουν

Τις τελευταίες ώρες είναι πως την ώρα που τα κοινωνικά δίκτυα έχουν πέσει, εκατομμύρια προσωπικά δεδομένα χρηστών πωλούνται σε εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που έχουν λόγο να ενδιαφέρονται. Καταλαβαίνει κανείς τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν αναφορές πως Facebook και Ιnstagraμ έχουν αποσυρθεί από το σύστημα το Σύστημα Ονοματοδοσίας Διαδικτύου DNS με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το μέλλον των δικτύων.

Το βέβαιο είναι πως βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλες αλλαγές που θα εκπλήξουν τους πάντες. Ήδη η μετοχή του Facebook βρίσκεται σε κάθετη πτώση.

Ίσως να πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την γενικότερη κατάρρευση του οικονομικού συστήματος όπως το γνωρίζουμε αφού μόνο έτσι θα δοθεί το έναυσμα για την Μεγάλη Επαναρύθμιση το Great Reset που επιθυμούν οι ελίτ...

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com