Translate

FACEBOOK GAME OVER?

 

Αυτό που συμβαίνει στο Facebook είναι χειρότερο από ό, τι νομίζετε. Προφανώς, τα εσωτερικά συστήματα είναι επίσης κατεστραμμένα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΦΒ Mr.ArSal

@PKDESIMAZA1

·9m

Mark Zuckerberg Loses $7 Billion in Net Worth as Facebook Stock Falls, as WhatsApp, Facebook, and Instagram have all gone down.

Ο Mark Zuckerberg χάνει 7 δισεκατομμύρια δολάρια σε καθαρή αξία καθώς οι μετοχές του Facebook πέφτουν, καθώς τα WhatsApp, Facebook και Instagram έχουν υποχωρήσει.

Αυτό που συμβαίνει στο Facebook είναι χειρότερο από ό, τι νομίζετε. Προφανώς, τα εσωτερικά συστήματα είναι επίσης κατεστραμμένα.

Το περίεργο είναι ότι είναι επίσης υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων. ΑΤΜ. Τράπεζες. Xfinity.


https://www.foxbusiness.com/technology/facebook-instagram-whatsapp-outages

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Update: New York Times technology reporter Sheera Frenkel reports that some Facebook employees are unable to enter buildings, due to badge access also being down from the outage.

Η έρευνα λίγο περισσότερο έδειξε σημαντικές αποτυχίες DNS στο Facebook:

Το DNS-συντομογραφία του συστήματος ονομάτων τομέα-είναι η υπηρεσία που μεταφράζει ονόματα κεντρικών υπολογιστών (όπως arstechnica.com) σε ακατέργαστες, αριθμητικές διευθύνσεις IP (όπως 18.221.249.245). Χωρίς να λειτουργεί DNS, ο υπολογιστής σας δεν ξέρει πώς να φτάσει στους διακομιστές που φιλοξενούν τον ιστότοπο που ψάχνετε.

Την στιγμή που το Facebook έχει “πέσει” παγκοσμίως, έρχεται μια άλλη είδηση να προκαλέσει αναστάτωση στους χρήστες του πλέον δημοφιλούς δικύου.

Συγκεκριμένα υπάρχουν αναφορές ότι πωλούνται δεδομένα δισεκατομμυρίων χρηστών του Facebook σε χάκερ.

Τα προσωπικά δεδομένα δισεκατομμυρίων χρηστών του Facebook είναι διαθέσιμα για πώληση σε φόρουμ χάκερ, την ώρα που το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι εκτός λειτουργίας σε όλο τον κόσμο.

https://7spymania.blogspot.com/2021/10/facebook-game-over.html

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com