Translate

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ (ΑΠΟ)ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2025.vid

 


Ο Deagle κατείχε πολλές θέσεις υπό τη διοίκηση του Μπιλ Κλίντον.

Ο Deagle έγραψε τον πρόλογο του βιβλίου, World Energy Survey, της Ruth Sivard, 2η έκδοση (1981), στην οποία προέβλεψε μαζική έξοδο από τις ΗΠΑ. (δείτε το τέλος αυτού του άρθρου) Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο αν κοιτάξετε το Deagel.com… κάποιος με πολύ

καλές σχέσεις έχει δημοσιεύσει έναν τόνο άκρως ευαίσθητων στρατιωτικών και οικονομικών πληροφοριών σε έναν ιστότοπο και κάνει δραματικές προβλέψεις για την παγκόσμια κυβέρνηση.

Για να μπορέσει κάποιος να συγχωνεύσει τέτοιου είδους πληροφορίες χρειάζεται απίστευτη προσπάθεια και τεράστιους κυβερνητικούς και στρατιωτικούς πόρους. Η πρόβλεψη μιας δραματικής μείωσης του πληθυσμού των ΗΠΑ δεν είναι μικρό επίτευγμα. Σίγουρα έχει συγκεντρώσει μεγάλη παγκόσμια προσοχή.

Οπότε ολόκληρη η θεωρία του αποπληθυσμού είναι πραγματική. Ως συνήθως το γνώριζαν και το είχαν σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό. Σε πολλά άλλα πράγματα επισημαίνεται αυτό. Αποστολή τσάντες σώματος και φέρετρα FEMA σε όλη τη χώρα. Η παραγγελία και παράδοση κιτ δοκιμής PCR πριν από 2 και 3 χρόνια κλπ. Είναι πραγματική.

Jim_Crenshaw                                     vasoula2908a

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com