Translate

ΗΠΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4115 ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ Ή ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ COVID.


Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ανέφεραν 3.907 νοσηλευομενους και 750 θανάτους από τις 21 Ιουνίου σε άτομα πλήρως εμβολιασμένα κατά του covid με εμβόλιο εγκεκριμένο από το FDA. Περισσότερα από 4.100 άτομα στις ΗΠΑ έχουν νοσηλευτεί με COVID ή έχουν πεθάνει παρά το ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως, σύμφωνα με νέα στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

https://childrenshealthdefense.org/defender/cdc-4115-fully-vaccinated-hospitalized-or-died-breakthrough-covid-infections/?itm_term=home

Από τις 21 Ιουνίου, σχεδόν τα μισά (49%) των περιστατικών είχαν συμβεί σε γυναίκες και το 76% ήταν 65 ετών και άνω. Υπήρχαν συνολικά 3.907 διαμονές στο νοσοκομείο και 750 θάνατοι μεταξύ εκείνων που είχαν πρωτοποριακές λοιμώξεις, αν και δεν ήταν όλες οι παραμονές στο νοσοκομείο κυρίως λόγω του covid, ανέφερε ο Forbes.

Μια σημαντική ανακάλυψη καταγράφεται όταν ένα άτομο εξετάζεται θετικό για SARS-Cov-2 δύο εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολιασμού μίας δόσης από την Johnson & Johnson (J&J) ή μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού δύο δόσεων από τη Moderna ή την Pfizer. Σύμφωνα με τον ιστότοπο του CDC, οι πρωτοποριακές μετρήσεις λοίμωξης εμβολίου είναι πιθανό να είναι χαμηλές μεταξύ όλων των λοιμώξεων SARS-CoV-2 μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων ατόμων λόγω παθητικής και εθελοντικής αναφοράς.

Αυτά τα δεδομένα παρακολούθησης είναι ένα στιγμιότυπο και βοηθούν στον εντοπισμό προτύπων και στην αναζήτηση σημάτων μεταξύ περιπτώσεων ανακάλυψης εμβολίων », δήλωσε ο οργανισμός. «Δεν εντοπίστηκαν απροσδόκητα μοτίβα στις αναφερθείσες καινοτομίες.» Την 1η Μαΐου, το CDC μετακινήθηκε από την παρακολούθηση όλων των αναφερθέντων σημαντικών περιπτώσεων κρουσμάτων εμβολίων, στην αναφορά μόνο περιπτώσεων που είχαν ως αποτέλεσμα νοσηλεία ή θάνατο, μια κίνηση για την οποία επικρίθηκε η υπηρεσία από επαγγελματίες υγείας.

Παρόλο που το CDC δήλωσε ότι η αλλαγή στην αναφορά θα βοηθήσει στη μεγιστοποίηση της ποιότητας των δεδομένων που συλλέγονται σε περιπτώσεις με μεγαλύτερο κλινικό και υγειονομικό πρόβλημα, «η αλλαγή στην αναφορά θα οδηγήσει σε χαμηλότερο συνολικό αριθμό εκθέσεων πρωτοποριακών περιπτώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με το CDC, συνολικά 10.262 πρωτοποριακές μολύνσεις από το εμβόλιο SARS-CoV-2 είχαν αναφερθεί από 46 πολιτείες και περιοχές από τις 30 Απριλίου, συμπεριλαμβανομένων 995 νοσηλείας και 160 θανάτων.

Σχεδόν οι μισοί ενήλικες στο Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο που είχαν μολυνθεί με την παραλλαγή Δέλτα covid εμβολιάστηκαν πλήρως. Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, σχεδόν οι μισοί ενήλικες που είχαν μολυνθεί από μια εκδήλωση με covid στο Ισραήλ, είχαν εμβολιαστεί πλήρως με το εμβόλιο της Pfizer. Τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα που έχουν έρθει σε επαφή με την παραλλαγή Δέλτα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα, δήλωσε ο Chezy Levy, γενικός διευθυντής του Ισραηλινού Υπουργείου Υγείας, σε δήλωση στις 23 Ιουνίου.

Ο Levy είπε στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό Kan Bet ότι περίπου 40% έως 50% των νέων περιπτώσεων εμφανίστηκαν σε άτομα που είχαν εμβολιαστεί, ανέφερε η Haaretz. «Ακόμα κι αν οι αριθμοί είναι χαμηλοί, το γεγονός ότι αυτό φτάνει σε εμβολιασμένους ανθρώπους … σημαίνει ότι εξακολουθούμε να εξετάζουμε πόσα άτομα έχουν εμβολιαστεί,» είπε ο Levy. Τη Δευτέρα, ο Levy είπε ότι το ένα τρίτο των νέων καθημερινών περιστατικών εμφανίστηκε σε άτομα που είχαν εμβολιαστεί. Αν και προκαταρκτικοί, οι αριθμοί δείχνουν ότι η παραλλαγή Δέλτα μπορεί να εξαπλωθεί ακόμη και σε μέρη όπως το Ισραήλ, όπου έχουν εμβολιαστεί μεγάλες ποσότητες του πληθυσμού.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Daily Mail ανέφερε ότι μια νέα μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο έδειξε ότι 12 (ή 29%) από τους 42 πλήρως εμβολιασμένους ανθρώπους πέθαναν μετά τη λήψη της παραλλαγής Delta. Σε μια τεχνική ενημέρωση στις 25 Ιουνίου στη Δημόσια Υγεία της Αγγλίας, ο αριθμός αυτός είχε αυξηθεί στο 43% (50 στους 117), με την πλειοψηφία (60%) να λαμβάνει τουλάχιστον μία δόση υψηλής ποιότητας πρωτοποριακές περιπτώσεις. Όπως ανέφερε το The Defender τον Μάιο, ο Bill Maher εμβολιάστηκε πλήρως όταν έδειξε θετικός για το covid, προκαλώντας το HBO να αναβάλει την ηχογράφηση σε δύο από τις εκπομπές του.

Τον ίδιο μήνα, οκτώ άτομα από το franchise των Yankees έδειξαν θετικό αποτέλεσμα για το covid, συμπεριλαμβανομένων προπονητών, προσωπικού και ο δύο φορές αστέρι, Gleyber Torres. Τουλάχιστον το 85% της ομάδας είχε εμβολιαστεί. Στις 10 Ιουνίου, δύο πλήρως εμβολιασμένοι επιβάτες σε ένα κρουαζιερόπλοιο διασημοτήτων είχαν θετικά αποτελέσματα για το covid και έπρεπε να απομονωθούν, ανακοίνωσε το Royal Caribbean Group. Το πλοίο χαρακτηρίστηκε ως η πρώτη πλήρως εμβολιασμένη κρουαζιέρα στη Βόρεια Αμερική, ανέφεραν οι New York Times.

nikosxeiladakis.gr

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com