Translate

Εμβολιασμένοι κατά του SARS-CoV-2 coronavirus ενδέχεται να απαγορεύεται να πετούν σε αεροπλάνα

  Ισπανικός και Ρωσικός τύπος: Οι αεροπορικές εταιρείες ασχολούνται με το πρόβλημα των θρόμβων αίματος και......συνιστούν στους εμβολιασμένους να μην ταξιδεύουν!!



Αντί για προνόμια, περιορισμοί: Οι εμβολιασμένοι κατά της COVID-19 μπορεί να εξαιρεθούν από τα αεροπορικά ταξίδια! Αυτός είναι ο τίτλος σε ένα ρωσικό ειδησεογραφικό portal.

Ή: Άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού μπορεί να εξαιρεθούν από τις πτήσεις!

Ένας άλλος τίτλος αναφέρει: Εμβολιασμένοι κατά της COVID-19 μπορεί να αποκλειστούν από τις πτήσεις!

Υπάρχουν αμέτρητες άλλες ειδησεογραφικές πύλες που ασχολούνται με αυτό το θέμα.

Ισπανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα:  Οι αεροπορικές εταιρείες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των θρόμβων αίματος και συνιστούν στους εμβολιασμένους να μην ταξιδεύουν

Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου συζητούν αν είναι συνετό να επιτρέπουν στους εμβολιασμένους πελάτες να επιβιβάζονται στα αεροσκάφη λόγω του κινδύνου θρόμβων αίματος από τον πειραματικό ορό mRNA. Εδώ και πολλά χρόνια ισχύει ο κανόνας ότι τα άτομα με αυξημένο κίνδυνο θρόμβων αίματος επιτρέπεται να πετούν μόνο υπό στενή παρακολούθηση.

Οι θρόμβοι μη συμβατοί με τις πτήσεις

Συνιστάται στα άτομα αυτά να μην πετούν, εκτός αν βρίσκονται σε κατάσταση απειλητική για τη ζωή τους, καθώς πάνω από ένα ορισμένο υψόμετρο, αν είναι ευαίσθητα, υπάρχει κίνδυνος επιπλοκών όπως εγκεφαλικό επεισόδιο, θρόμβωση ή καρδιακή προσβολή για τα εμβολιασμένα άτομα.

Υπάρχουν αρκετές αναφορές που προειδοποιούν ότι όσοι λαμβάνουν την ένεση (ανεξαρτήτως μάρκας) μπορεί να έχουν προβλήματα πήξης και αιμορραγίας ως μία από τις κύριες αντιδράσεις. Όλες αυτές οι ενέργειες είναι ανάλογες με τους περιορισμούς που ισχύουν εδώ και χρόνια για τα αεροπορικά ταξίδια επιβατών. (Πηγή)

Μια ρωσική ειδησεογραφική πύλη αναφέρει: Όποιος έχει εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού SARS-CoV-2 μπορεί πλέον να μην επιτρέπεται να επιβιβάζεται σε αεροπλάνα

Ο γιατρός Evgeny Kovalev δήλωσε στη Δημόσια Υπηρεσία Ειδήσεων ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο για όσους έχουν εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού να ταξιδέψουν με αεροπλάνο. 

Το ενδεχόμενο περιορισμού των αεροπορικών ταξιδιών για τα εμβολιασμένα άτομα συζητείται ήδη στην Ευρώπη. Είναι γεγονός ότι τα εμβόλια κατά των κοροναϊών επηρεάζουν τη λειτουργία που σχετίζεται με την πήξη του αίματος. Αυτό αυξάνει τον κίνδυνο θρόμβωσης. Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, ο ταξιδιώτης βρίσκεται σε καθιστή θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό επιδεινώνει την κατάσταση, δήλωσε ο Kovalev.

Προσθέτει ότι οι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου έχουν επινοήσει ακόμη και τον όρο «ταξιδιωτική θρόμβωση», ο οποίος δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από το να κάθεσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια καρέκλα. Μια τέτοια στάση βοηθάει στο να πιέζονται οι φλέβες. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η θρόμβωση προστατεύει ένα άτομο από μεγάλη απώλεια αίματος. Θεωρείται μια φυσιολογική διαδικασία, η δυσλειτουργία της οποίας μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμες συνέπειες. 

Ως εκ τούτου, ο Kovalev συμβουλεύει μετά τον εμβολιασμό οι ταξιδιώτες να πετούν μόνο με χαλαρά ρούχα, τα οποία δεν εμποδίζουν την κίνηση. Επιπλέον, οι πολίτες της ομάδας κινδύνου θα πρέπει να πίνουν περισσότερο νερό. (Πηγή) 

7spymania.blogspot.com

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com