Translate

Depopulation and the mRNA Vaccine - Αποπληθυσμός και εμβόλιο mRNA

 Η εφημερίδα New York Times προβλέπει μαζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με σαρωτικές συνέπειες.


By Peter KoenigGlobal Research, May 31, 2021

Και προσθέτει η εφημ. New York Times:
«Σε ολόκληρο τον κόσμο, οι χώρες αντιμετωπίζουν τη στασιμότητα του πληθυσμού και την αποτυχία της γονιμότητας, μια αντιστροφή που προκαλεί ζάλη, που δεν μπορεί να συγκριθεί με την καταγεγραμμένη ιστορία και που θα κάνει τα πάρτι των

πρώτων γενεθλίων ένα πιο σπάνιο θέαμα από τις κηδείες και τα άδεια σπίτια θα γίνουν ένα φρικιό».
Και συνεχίζει,
«Οι πτέρυγες μητρότητας κλείνουν ήδη στην Ιταλία. Πόλεις-φαντάσματα εμφανίζονται στη βορειοανατολική Κίνα. Τα πανεπιστήμια στη Νότια Κορέα δεν μπορούν να βρουν αρκετούς σπουδαστές και στη Γερμανία εκατοντάδες χιλιάδες ακίνητα έχουν κατεδαφιστεί, με τα οικόπεδα  να μετατρέπονται σε πάρκα». 
Είναι όλο αυτό αλήθεια; Απομένει να επαληθευτεί. Παράλειψη;
Σε καμία περίπτωση το άρθρο δεν αναφέρει τον ευγονικό χαρακτήρα της σκόπιμης μείωσης του πληθυσμού, σε σχέση με την π(λ)ανδημία covid, την εξαναγκαστική και από πολλές πλευρές δηλητηριώδη εκστρατεία εμβολιασμού με μη-εμβόλιο, αλλά αντ’ αυτού μ’ ένα νέο, καθόλου δοκιμασμένο τύπο mRNA, «γονιδιακή θεραπεία » την οποία το CDC των ΗΠΑ επέτρεψε να εφαρμοστεί ως «μέτρο έκτακτης ανάγκης». Κι αυτό λόγω των τρομερών περιστάσεων μιας πανδημίας, που στην πραγματικότητα δεν διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά πανδημίας, αλλά πρέπει να παραφουσκωθεί για να εμφανιστεί ως πανδημία, με κυριολεκτικά σχεδόν όλους τους θανάτους που εμφανίζονται από οποιεσδήποτε αιτίες – ακόμη και από αυτοκινητιστικά ατυχήματα –  να μπορούν και να «πρέπει» να τους χαρακτηρίζουν ως θανάτους από κορωνοϊό.
Στις ΗΠΑ, τα νοσοκομεία πληρώνονται 13.000 US $ για κάθε ασθενή που έχει διαγνωστεί covid και 39.000 US $ για κάθε «ασθενή covid» που τοποθετείται σε αναπνευστήρα. Νωρίτερα φέτος, οι γιατροί στη Νέα Υόρκη κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι περισσότερο από 80% των ασθενών με αναπνευστήρα δεν επιβιώνουν του αναπνευστήρα. Δες αυτό.
Όμως, όπως είναι ευνόητο – η τρέχουσα «χαλάρωση» των περιορισμών covid, που βιώνουν οι ΗΠΑ και πολλές ευρωπαϊκές χώρες, φέρνει ευτυχία, χαμόγελα, εορταστική σκέψη και χαρούμενο συναίσθημα στον πληθυσμό – με την ακλόνητη ελπίδα ότι η π(λ)ανδημία ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Αυτό μπορεί να είναι απλώς ένα κόλπο και προοίμιο για πολύ χειρότερα να έρθουν. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η υποψία είναι λάθος.
Ενώ δεν υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις, υπάρχει αυτό το άβολο συναίσθημα ότι με το πλησίασμα του Φθινοπώρου στο βόρειο ημισφαίριο, θα χτυπηθούμε από μια «νέα» εργαστηριακή «μετάλλαξη» – πολύ ισχυρότερη, που απαιτεί όλο και πιο καταπιεστικά, δικτατορικά κυβερνητικά μέτρα, πιο εξαναγκαστικό εμβολιασμό με γονιδιακή θεραπεία, που θα μπορούσε να επηρεάσει το νευρολογικό σύστημα της ανθρωπότητας. (Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε τη μελέτη «Το εμβόλιο Pfizer επιβεβαιωμένο ότι προκαλεί νευροεκφυλιστικές ασθένειες»
Η εφημ. New York Times  προσπαθεί να εξηγήσει γιατί ο παγκόσμιος πληθυσμός περνάει σε κάμψη και απόλυτη πτώση, χωρίς να αναφέρει ποτέ τον κορωνοϊό και την άθλια θανατηφόρα ατζέντα του.
«Αν και ορισμένες χώρες συνεχίζουν να βλέπουν τον πληθυσμό τους να αυξάνεται, ειδικά στην Αφρική, τα ποσοστά γονιμότητας πέφτουν σχεδόν παντού αλλού. Οι δημογράφοι προβλέπουν τώρα ότι μέχρι το τελευταίο μισό του αιώνα ή πιθανώς νωρίτερα, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα εισέλθει σε παρατεταμένη πτώση για πρώτη φορά». 
Γιατί ξαφνικά θα μειωνόταν το ποσοστό γονιμότητας στις «ανεπτυγμένες» χώρες; Επειδή οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι για να σώσουν τον πλανήτη, ο κόσμος χρειάζεται λιγότερους, πολύ λιγότερους «φαγάδες» και καταναλωτές; – Ή μάλλον έχει σχέση με τα ευρέως εξαναγκαστικά ψεύτικα «εμβόλια»; – δείτε το βίντεο του  Dr. Mercola παρακάτω.
Δεν είναι ακριβώς αυτό που έχει στο μυαλό η φυλή Gates-Rockefellers-Kissinger και λοιποί;
Είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο οι ενέσεις τύπου mRNA – η έγκριση έκτακτης ανάγκης του CDC ως «γονιδιακή θεραπεία» – περιλαμβάνουν συστατικά στείρωσης και κατά της γονιμότητας;
Και – μπορείτε να φανταστείτε – το CDC πρόσφατα συνέστησε τη μη αποδεδειγμένη, μη δοκιμασμένη «ένεση γονιδιακής θεραπείας» σε έγκυες γυναίκες, όταν ποτέ και σε καμία περίπτωση οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να λαμβάνουν μη δοκιμασμένο «πειραματικό» φάρμακο.
Στην πραγματικότητα, το ποσοστό αμβλώσεων των εγκύων γυναικών που λαμβάνουν το εμβόλιο τύπου mRNA είναι τόσο υψηλό όσο 30% – πιθανώς πολύ υψηλότερο εάν ληφθούν υπόψη περιπτώσεις που δεν έχουν αναφερθεί. Ακούστε τον Δρα Joseph Mercola.

  

Υπάρχει η γενική αντίληψη ότι το εμβόλιο covid δεν αφορά την υγεία ή την ανοσία, αλλά μάλλον τον αποπληθυσμό του κόσμου – μια ευγονική ατζέντα, αν θέλετε. Ο Mike Whitney εκφράζει μια ξεκάθαρη άποψη προς την κατεύθυνση προς την οποία πηγαίνει αυτή η υπερβολική επιμονή εμβολιασμού. Δεν έχει καμία σχέση με την προστασία της υγείας των ανθρώπων. Το αντίθετο. Πρόκειται για τον αποπληθυσμό. 
Αυτά τα δύο αποσπάσματα τα λένε όλα:
«Δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη εμβολίων για την εξάλειψη της πανδημίας… Δεν εμβολιάζετε άτομα που δεν διατρέχουν κίνδυνο από μια ασθένεια. Επίσης, δεν ξεκινάτε το σχεδιασμό για να εμβολιάσετε εκατομμύρια ανθρώπους σε καλή φόρμα και υγιείς με ένα [πειραματικό] εμβόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί εκτενώς σε ανθρώπους». (Δρ Mike Yeadon PhD, πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer και Επικεφαλής Επιστήμονας για Αλλεργίες και Αναπνευστική Νόσο.)
«Αυτό που γνωρίζουμε για τον κορωνοϊό μέσα από 30 χρόνια εμπειρίας είναι ότι ένα εμβόλιο κορωνοϊού έχει μια μοναδική ιδιαιτερότητα, η οποία είναι: οποιαδήποτε απόπειρα κατασκευής του εμβολίου είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας κατηγορίας αντισωμάτων που στην πραγματικότητα κάνουν τους εμβολιασμένους ανθρώπους πιο άρρωστους όταν τελικά εκτεθούν στον άγριο ιό». (Robert F. Kennedy Jr.)
Η εφημ. NYT αναφέρει τον Frank Swiaczny, έναν Γερμανό δημογράφο που ήταν επικεφαλής των τάσεων του πληθυσμού και των αναλύσεων για τα Ηνωμένα Έθνη μέχρι πέρυσι:
«Μια αλλαγή προτύπου είναι απαραίτητη. Οι χώρες πρέπει να μάθουν να ζουν και να προσαρμόζονται σε μια μείωση του πληθυσμού».
Για να εξωραΐσει αυτήν την αλλαγή προτύπου – και για να την κάνει εμφανή – και να πείσει εσένα, τον αναγνώστη, ότι αυτό είναι ένα φυσιολογικό ασυγκράτητο φαινόμενο, η εφημ. NYT προβλέπει ή μάλλον σας φοβίζει, εικάζοντας / αναμένοντας:
«Οι συνέπειες και οι αντιδράσεις έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται, ειδικά στην Ανατολική Ασία και την Ευρώπη. Από την Ουγγαρία έως την Κίνα, από τη Σουηδία έως την Ιαπωνία, οι κυβερνήσεις αγωνίζονται να εξισορροπήσουν τις απαιτήσεις μιας διογκούμενης ομάδας ηλικιωμένων με τις ανάγκες των νέων ανθρώπων των οποίων οι πιο προσωπικές αποφάσεις για την τεκνοποίηση διαμορφώνονται από παράγοντες τόσο θετικούς (περισσότερες ευκαιρίες εργασίας για γυναίκες) όσο και αρνητικούς (επίμονη ανισότητα μεταξύ των φύλων και υψηλό κόστος διαβίωσης)».
Γνωρίζουμε ότι αυτή είναι μια ψευδής προσποίηση και είναι ένα πλήρως κατασκευασμένο επιχείρημα για να σας κάνει να κοιτάζετε από την άλλη πλευρά, όταν μέσα σε δύο έως τρία χρόνια μπορεί να δείτε μαζικό θάνατο ανθρώπων κάτω από το μέσο όρο του στατιστικού προσδόκιμου ζωής. 
Όλοι γνωρίζουμε, η ανισότητα των φύλων έχει επιμείνει στη Δύση τα τελευταία τουλάχιστον 2000 χρόνια. Και, ενώ το κόστος ζωής αυξανόταν σταθερά τα πρώτα 50 χρόνια μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στις βιομηχανικές χώρες, έχει παραμείνει στάσιμο τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Αντιθέτως, σε ορισμένες περιπτώσεις – ΗΠΑ, Ευρώπη – μια μάλλον αποπληθωριστική τάση έχει εμφανιστεί. Ένα σαφές σημάδι γι’ αυτό είναι τα αρνητικά επιτόκια σε πολλές βιομηχανικές χώρες. Έτσι, η εφημ. NYT προσπαθεί να σας κάνει να πιστέψετε αυτό που δεν είναι – όλα για να δικαιολογήσουν την «πρόβλεψή» τους για μαζική μείωση του πληθυσμού, για να σας κάνουν να συνηθίσετε το διαβολικό σχέδιο covid – και ίσως να διασπείρουν λίγο ακόμη φόβο.
Δεδομένου ότι τα εμβόλια mRNA είναι πειραματικά, δεν υπάρχει ιστορικό για το εάν το σώμα θα είναι σε θέση να αυτοκαθαριστεί από καταστροφικές παρενέργειες, όπως πήξη του αίματος, που οδηγεί σε θρόμβωση, πιθανή παράλυση και θάνατο.
Επιστημονικές προβλέψεις είναι ότι οι ενέσεις τύπου mRNA επηρεάζουν το ανθρώπινο γονιδίωμα και το σώμα πιθανότατα δεν θα αποτοξινωθεί ποτέ από οτιδήποτε επηρεάζει το DNA.
Εάν αυτή η υπόθεση είναι σωστή, σημαίνει, εν συντομία, ότι δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι και η υγεία σας μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά για το υπόλοιπο της ζωής σας. Αυτό είναι, χωρίς αμφιβολία, έγκλημα μαζικής γενοκτονίας κατά της ανθρωπότητας. Συμπίπτει με τις απόψεις του Δρα Joseph Mercola – βλέπε παραπάνω – καθώς και με τον Δρα Sucharit Bhakdi σχετικά με την πήξη του αίματος και τις καταστροφικές συνέπειες για την υγεία, δηλαδή που οδηγούν σε εγκεφαλικά επεισόδια, παράλυση και θάνατο.
Στο ίδιο πνεύμα, το αντίκτυπο του εμβολίου της 23ης Μαΐου 2021 αναφέρεται σε πέντε φημισμένους γιατρούς, οι οποίοι συζητούν τη μετάδοση του ιού απ’ αυτούς που εγχύθηκαν με το εμβόλιο mRNA σ’ εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί. Όλοι αυτοί οι επιστήμονες συμφωνούν πως αν δεν καταλάβει κανείς ότι αυτές οι ενέσεις έχουν σχεδιαστεί ως βιολογικά όπλα με σκοπό τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, δεν θα καταλάβει ποτέ πλήρως τι μπορούν να κάνουν αυτές οι ενέσεις και η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία (Big Pharma) και πώς να λάβετε μέτρα για να προστατευτείτε.
Η εφημ. NYT μας προετοιμάζει μαλακά γι’ αυτό το έγκλημα, αποκαλώντας αυτόν τον επερχόμενο «αποπληθυσμό» ένα φυσικό φαινόμενο, λόγω μιας στροφής στα δημογραφικά στοιχεία – το οποίο είναι αναμενόμενο λόγω του δυτικού μας «άφθονου τρόπου ζωής» και λόγω της ανθρωπογενούς  κλιματικής αλλαγής (mea -culpa, mea-culpa), με αποτέλεσμα μειωμένες συγκομιδές – πείνα – στον αναπτυσσόμενο κόσμο ή τον Παγκόσμιο Νότο.
«Αυτός είναι ένας σκόπιμος παγκόσμιος πόλεμος στο ανθρώπινο αίμα», σύμφωνα με την Δρα Sherri Tenpenny και τον Νομπελίστα Δρα Luc Montagnier, καθώς και τον Δρα Mike Yeadon, πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer και επικεφαλής της Pfizer Science – και άλλους.
«Οι ενέσεις θα σκοτώσουν και δεν θα σταματήσουν ποτέ να σκοτώνουν».
Ο Δρ Montagnier, μεταξύ των κορυφαίων ιολόγων του κόσμου, προβλέπει ένα δραστικά μειωμένο προσδόκιμο ζωής πολλών που έχουν κάνει την «δολοφονική ένεση».
Δείτε τα τελευταία επίσημα στοιχεία για τους θανάτους και τους τραυματισμούς από εμβόλια για την Ευρωπαϊκή Ένωση (από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι το Μάη του 2021):

Υπάρχουν τόσο ιατρικοί όσο και οικονομικοί λόγοι και αιτίες για έναν δραστικό παγκόσμιο αποπληθυσμό στον οποίο η NYT μας προειδοποιεί.
Γιατί να το κάνουν αυτό;
Για να μας προετοιμάσουν για ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα στην πρόσφατη ανθρώπινη ιστορία: την εφεύρεση (που σημαίνει ανθρωπογενή) ενός ανίκητου ιού κορώνας.
Μετά από απόφαση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), τον Ιανουάριο του 2020, ο ΠΟΥ πρώτα αποκάλεσε τον ιό «SARS-CoV-2″ – πήρε το όνομά του από τον ιό SARS που έπληξε την Κίνα το 2002-2003 – και μετά, μερικές εβδομάδες αργότερα, ο ΠΟΥ μετονόμασε αυτό το αόρατο «θηρίο» – όργανο κατασκευασμένου φόβου – Covid-19.
Το ξαφνικό σοκ της έκθεσης σε μια παγκόσμια επιδημία και πανδημία (σύμφωνα με τα ξαφνικά νέα κριτήρια του ΠΟΥ), δημιούργησε μια πανδημία φόβου κάτω από την οποία οι άνθρωποι είναι ευάλωτοι και αποδέχονται τα πάντα – σχεδόν με την ελπίδα ότι ο θανατηφόρος κίνδυνος θα εξαφανιστεί.
Έτσι, επίσης μια απόφαση του WEF, ο ΠΟΥ κήρυξε αυτήν την πραγματικά μικρή ασθένεια στις 11 Μαρτίου 2020 ως πανδημία, όταν παγκοσμίως υπήρχαν, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του ΠΟΥ, μόνο 44.279 θετικά περιστατικά και 1440 θάνατοι εκτός Κίνας. Ο φόβος αυξήθηκε και το «Δόγμα του Σοκ» λειτούργησε. Και οι 193 χώρες μέλη του ΟΗΕ δέχτηκαν το ολοκληρωτικό lockdown στα μέσα Μαρτίου 2020 – και αυτό χωρίς ιατρική αιτιολόγηση.
“Το Δόγμα του Σοκ” (2007), από τη Naomi Klein, περιγράφει πώς ο καταστροφικός καπιταλισμός εκμεταλλεύεται καταστάσεις σοκ, φυσικές ή χειροποίητες, για την εφαρμογή νέων κανόνων και κανονισμών, που διαφορετικά δεν θα γίνονταν εύκολα αποδεκτές.
Ένα άλλο παράδειγμα είναι ο νόμος περί πατριωτών (Patriot Act) των ΗΠΑ που ήταν για χρόνια υπό προετοιμασία, πολύ πριν από την 11η Σεπτεμβρίου, απλώς περιμένοντας μια καταστροφή – δηλ. 9/11 – για να περάσει και να γίνει αποδεκτός από το Κογκρέσο των ΗΠΑ. Αφαίρεσε περίπου το 80% των ελευθεριών των ανθρώπων και μετέτρεψε τους νόμους της χώρας οιονεί σ’ έναν μόνιμο Στρατιωτικό Νόμο – και εξακολουθεί να ισχύει σήμερα, μάλιστα και με μερικές βολικές προσθήκες για την κυρίαρχη οικονομική ελίτ.
Φανταστείτε! Και τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ ταυτόχρονα – μια επιδημιολογική απιθανότητα. Ωστόσο, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αποδέχτηκαν τον νέο κανόνα – ο οποίος τελικά κατέστρεψε την παγκόσμια οικονομία, την αποδεκάτισε μέχρι το σημείο όπου οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά, βγάζοντας ανθρώπους άνεργους στο δρόμο, αγωνιζόμενους για μέσα επιβίωσης, αυξάνοντας εκθετικά τα ποσοστά φτώχειας παγκοσμίως.
Η ανεργία και η πείνα ανέβηκαν στα ύψη.
Η συνέπεια, ειδικά στον Παγκόσμιο Νότο, απόγνωση, ταλαιπωρία από την έλλειψη στέγης, πείνα –  που συχνά οδηγεί σε αυτοκτονία, αν όχι σε θάνατο από λιμό. Ωστόσο, αυτοί οι λίγοι δισεκατομμυριούχοι στην κορυφή, που προσποιούνται ότι θα κυβερνήσουν σύντομα τη Μία Παγκόσμια Τάξη (One World Order), αύξησαν τη συνδυασμένη περιουσία τους σε λίγους μήνες κατά 200 δισεκατομμύρια δολάρια.


Το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα – το ΠΕΠ – εκτιμά ότι ο συνολικός πληθυσμός που πάσχει από οξεία πείνα θα είναι περισσότεροι από το ένα τέταρτο ενός δισεκατομμυρίου (265 εκατομμύρια) μέχρι το τέλος του 2020 – περίπου οι μισοί από αυτούς σχετίζονται με covid – και αυξάνονται σταθερά. «Αυτοί οι νέοι αριθμοί δείχνουν την κλίμακα της καταστροφής που αντιμετωπίζουμε», λέει το WFP.                   globalresearch.ca

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com