Translate

Bill Sardi: Ο εμβολιασμός δεν αποτρέπει λοιμώξεις ή θανάτους εάν το ανοσοποιητικό είναι αδύνατο

 


Συν-μόλυνσηΤο κομμάτι που λείπει από το παζλ θανάτου Covid-19.

Ω, λοιπόν, σκεφτήκατε ότι εάν εμβολιαστείτε θα αποτρέψετε τον θάνατο από ιό; Μάλλον όχι. 

By Bill Sardi with Matthew Sardi 
May 3, 2021

Το περίεργο πράγμα που συνειδητοποιήσαμε στο γραφείο κηδειών, όταν πήγαμε για να θάψουμε τους φίλους και τους αγαπημένους μας που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού COVID-19, είναι ότι το εμβόλιο δεν λειτούργησε.

Τα εμβόλια COVID-19, όπως τα εμβόλια γρίπης, δεν λειτουργούν τόσο καλά για νέα στελέχη του ιού. Γι' αυτό, θα χρειάζεστε διαρκή ανοσοποίηση, λένε οι κατασκευαστές εμβολίων.

Ελαττωματικό τεστ

Ω, υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν, 7.700 κάθε μέρα στις ΗΠΑ. Αλλά αποδόθηκε ο θάνατός τους αποκλειστικά στον COVID-19; 

Δεδομένου ότι οι αριθμοί θνησιμότητας COVID-19 υπερβάλλονται  με ένα τεστ ρινικού επιχρίσματος PCR, που έχει ως αποτέλεσμα 97% ψευδώς θετικά (όλες οι δοκιμές COVID-19 PCR κατά τους τελευταίους 14 μήνες έχει βρεθεί ότι δεν είναι έγκυρες), δεν υπάρχει τρόπος επιβεβαίωσης ότι οι θάνατοι προκλήθηκαν από τον COVID-19 ή ότι ο COVID-19 ήταν απλά συνυπάρχων, δηλαδή διάκρισης της διαφοράς μεταξύ του θανάτου από COVID-19 ή του θανάτου με τον COVID-19! 

Οι θάνατοι φουσκώνονται για να δημιουργήσουν φόβο και ψευδή ζήτηση για εμβόλια.

Οι εμβολιασμένοι είναι οι υπερμεταδότες

Επίσης, σε περίπτωση που δεν είχατε ακούσει, «η αναζωπύρωση τόσο σε νοσοκομειακές νοσηλείες όσο και σε θανάτους θα "κυριαρχείται από εκείνους που έχουν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου, λέει μια σοβαρή ομάδα επιστημονικής πανδημικής γρίπης (Scientific Pandemic Influenza Group).

«Τουλάχιστον το 60 τοις εκατό όλων των νέων περιπτώσεων COVID-19 εμφανίζονται σε άτομα που είχαν ήδη εμβολιαστεί». Μέχρι στιγμής, εκατοντάδες που έχουν εμβολιαστεί αρρώστησαν πάλι και μερικοί πέθαναν. Αυτό αναφέρεται σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Έχουμε ένα εμβόλιο που μειώνει τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων, αλλά όχι την αναλογία νοσηλείας και θανάτων μεταξύ μολυσμένων ατόμων!

Οι λεγόμενοι «υπερ-μεταδότες» είναι τα ασυμπτωματικά άτομα που έχουν εμβολιαστεί με RNA (Pfizer / Moderna) και σκορπάνε τον ιό.

Σε μια αναμενόμενη εσφαλμένη κατεύθυνση, οι μη εμβολιασμένοι θα κατηγορηθούν λανθασμένα για την εξάπλωση του ιού και θα ακολουθήσει ένα αναμενόμενο κυνήγι μαγισσών για τους αντιεμβολιαστές, μια εξέλιξη που είχα προβλέψει σε ανάρτησή μου στις 26 Μαρτίου 2021.

Πώς μπορούν τα δεδομένα θανάτων να είναι ακριβή;

Αλλά πώς μπορεί ένας μεταλλαγμένος κοινός ιός κρυολογήματος να σκοτώνει ανθρώπους σαν μύγες; Λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν υπήρξαν άνθρωποι που πέθαιναν σαν μύγες. Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενες αναφορές, το ποσοστό των ατόμων που διαμένουν έξω από γηροκομεία και πεθαίνουν από τον COVID-19 είναι μόνο το ένα τέταρτο του 1%.

Ο εμβολιασμός, που λέγεται ότι είναι 95% αποτελεσματικός, σε πραγματικούς αριθμούς  δεν είναι 95 στους 100. 

Σε συγκεντρωτική βάση μέχρι την 1η Μαΐου 2021 στις ΗΠΑ, (καταγράφονται) 31.889.171 επιβεβαιωμένες εργαστηριακές λοιμώξεις (9,7% του πληθυσμού) με 568.836 αμφισβητήσιμους θανάτους (0,0017% ή 1,7 ανά χίλια). Αλλά ακόμη και αυτοί οι αριθμοί είναι λανθασμένοι.

Εάν το τεστ ρινικού επιχρίσματος PCR πραγματοποιήθηκε σωστά, τότε το 97% μολύνσεων COVID-19 ως αιτίας θανάτου δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Μόνο το 6% των θανάτων ήταν χωρίς συννοσηρότητες (διαβήτης, καρδιακές παθήσεις, κ.λπ.), που σημαίνει ότι μόνο 34.130 θάνατοι COVID-19 αποδίδονται αποκλειστικά στον COVID-19 αντί για 568.836 - μιλάμε για έναν πραγματικό κίνδυνο θνησιμότητας 0,0001 ή 1 στους 10.000.

Αυτό σημαίνει ότι 10.000 πρέπει να εμβολιαστούν για να σώσουν μία ζωή. Ενώ το ποσοστό σοβαρής ανεπιθύμητης ενέργειας από τα εμβόλια είναι πολύ μικρό, υπερβαίνει τον αριθμό που πιθανώς θα επωφεληθεί από τον εμβολιασμό. 

Η πιθανότητά σας να επωφεληθείτε από τον εμβολιασμό είναι μηδενική. Και ο εμβολιασμός δεν θα αποτρέψει λοιμώξεις ή θανάτους εάν το ανοσοποιητικό σας σύστημα δεν είναι ακέραιο ή εάν το στέλεχος του ιού δεν ταιριάζει με το εμβόλιο.

Επιπλέον, σύμφωνα με το CDCπλεονάζοντες θάνατοι αναφέρθηκαν μόνο σε θανάτους που δεν ήταν από COVID-19. Ναι, κάτι διαφορετικό από το COVID-19.

Αυτό εξηγείται από το σύνδρομο εγκλεισμού όπου οι Αμερικανοί που είναι φορτωμένοι από άγχος πίνουν τόσο πολύ αλκοόλ και περνούν άυπνες νύχτες, πίνουν καφέ και τσάι για να μείνουν ξύπνιοι την ημέρα, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι αυτές οι πρακτικές εμποδίζουν τη βιταμίνη Β1 που ελέγχει το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Η ανεπάρκεια βιταμίνης Β1 μπορεί να μιμείται τα συμπτώματα του COVID-19, για τα οποία ένα εμβόλιο θα ήταν άχρηστο.

Οι Αμερικανοί αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα μέσα επιβίωσής τους εξαιτίας επίπλαστων θανάτων.

Το ποσοστό θνησιμότητας της μόλυνσης

Πώς οι μάσκες προσώπου, η κοινωνική αποστασιοποίηση και το πλύσιμο των χεριών, πρόκειται να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο θανάτου από τον COVID-19 όταν μόνο 1 στους 10.000 διατρέχουν κίνδυνο;

Οι άνθρωποι εκτίθενται συνεχώς σε παθογόνα. Η έκθεση σε παθογόνα βακτήρια και ιούς δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς με μάσκες προσώπου, αποστάσεις ή πλύσιμο των χεριών. Είναι η κατάσταση του ανοσοποιητικού σας συστήματος που καθορίζει εάν θα αρρωστήσετε, όχι η χρήση μάσκας, το πλύσιμο των χεριών ή η απόσταση από τους άλλους.

Από τη στιγμή που θα μολυνθείτε, εάν το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι υγιές, θα αναπτύξετε αντισώματα και Τ-κύτταρα με φυσικό τρόπο και θα προστατευτείτε από κάθε στέλεχος κορωνοϊού.

Με σχεδόν το 40% των θανάτων να συμβαίνουν σε ηλικιωμένα άτομα σε γηροκομεία και το 85% των αναφερθέντων θανάτων να συμβαίνουν σε ασθενείς ηλικίας 65 ετών και άνω, ο κίνδυνος θανάτου για το μεγαλύτερο μέρος του ενήλικου πληθυσμού των Η.Π.Α. είναι απομακρυσμένος

Το κύριο μάθημα είναι ότι η προχωρημένη ηλικία και το ταυτόχρονα αδύνατο ανοσοποιητικό είναι οι κύριοι παράγοντες κινδύνου για θανατηφόρα λοίμωξη των πνευμόνων, όχι αποτυχία να φοράτε μάσκες ή τα άπλυτα χέρια.

Για να βεβαιωθείτε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα λειτουργεί, η κατανάλωση συμπληρωματικού ψευδαργύρου, βιταμινών Α, C, D και σεληνίου (σταματά τις ιογενείς μεταλλάξεις), ως βασικά θρεπτικά συστατικά, πρέπει να είναι στάνταρ για την αυτο-φροντίδα. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι ένα «καθολικό εμβόλιο». Δεν υπάρχει ιικό στέλεχος που το ανοσοποιητικό σύστημα δεν μπορεί να καταστείλει. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι πολύ ανώτερο από τα εμβόλια. Λοιπόν, ποιος ο λόγος να φοβάστε για μόλυνση εάν αναπτύξετε φυσική ανοσία;

Μάσκες προσώπου και κοινωνικές αποστάσεις μείωσαν τους θανάτους από γρίπη; Πραγματικά; 

Ας μην παραβλέψουμε επίσης την επιστημονική ταχυδακτυλουργία. Οι υγειονομικές αρχές ζητούν ανέντιμα από το κοινό να πιστεύουν ότι οι θάνατοι από τη γρίπη εξαφανίστηκαν κατά το πρώτο έτος του COVID-19, δίνοντας εύσημα στα επαχθή μέτρα τους για να σταματήσουν την εξάπλωση του ιού, λες και όλες οι μάσκες προσώπου και η κοινωνική αποστασιοποίηση μπορούν να εμποδίσουν επιλεκτικά τη γρίπη αλλά όχι ένα κορωνοϊό (;;). Πώς το ξέρουν; Αυτή είναι μια παράλογη ιδέα. Δεν μπορεί κανείς να βασιστεί σε μείζονες υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας για πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τη σωτηρία της ζωής του.

Οι θάνατοι από τη γρίπη εδώ και χρόνια υπερβάλλονται 

Οι υγειονομικές αρχές ισχυρίζονται συνεχώς ότι αυτή η πανδημία COVID-19 θα μπορούσε να είναι τόσο θανατηφόρα όσο η γρίπη. Αλλά δεν υπήρξαν ποτέ όλοι αυτοί οι θάνατοι από τη γρίπη που αναφέρουν τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων. Η Αμερικανική Ένωση Πνευμόνων ανέφερε ότι οι θάνατοι που σχετίζονται με τη γρίπη ήταν τόσο χαμηλοί όσο 257 (2001), 274 (2010) και 727 (2002), ενώ το CDC συνεχίζει να αναφέρει κατά μέσο όρο 36.000 θανάτους από γρίπη ετησίως σε μια επινοημένη εποχιακή επιδημία για να ενισχύσει τον εμβολιασμό της γρίπης. Πώς μπορούν οι Αμερικανοί να έχουν εμπιστοσύνη στα εμβόλια COVID-19 όταν διαφημίζονται από υπηρεσίες δημόσιας υγείας που προσφέρουν ψεύτικα δεδομένα όπως αυτό;

Γιατί οποιοσδήποτε σκέφτεται καν να εμβολιαστεί;

Με όλα τα ψέματα, τις επίπλαστες απειλές μόλυνσης και θανάτου, τα ψευδώς θετικά τεστ, την μεγαλοποιημένη αποτελεσματικότητα των εμβολίων, τα μεταλλαγμένα στελέχη για τα οποία δεν υπάρχει ανοσοποίηση και μια απομακρυσμένη πιθανότητα να επωφεληθεί ποτέ κανείς από την ανοσοποίηση, καθώς και τα μη αποδεδειγμένα πειραματικά εμβόλια, είναι απορίας άξιο γιατί, στα τέλη Απριλίου του 2021, σχεδόν το ένα τρίτο του πληθυσμού των ΗΠΑ είναι πλήρως εμβολιασμένο. 

Οι Αμερικανοί αναλαμβάνουν οικειοθελώς την καταδίκη τους. Αλλά οι Αμερικανοί λένε ότι δεν είχαν επιλογή, ο εργοδότης τους το ζήτησε ή δεν μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Δεν είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η πιο ανεπτυγμένη χώρα και με το πιο προηγμένο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο, με εμπλουτισμένα τρόφιμα, δημόσια υγιεινή, σύγχρονα φάρμακα και άφθονη ιατρική και με μόνο το 4% του παγκόσμιου πληθυσμού, μέχρι τον Απρίλιο 2021 ευθύνεται για το 26% περίπου των περιπτώσεων COVID-19 και το 24% των θανάτων COVID-19;

Εάν είναι τόσο κρίσιμο για τον κόσμο να εμβολιαστεί, γιατί υπάρχουν περισσότερες από 130 χώρες που δεν έχουν χορηγήσει ούτε ένα εμβόλιο; Τα εμβόλια διανέμονται κυρίως σε προηγμένες χώρες όπου οι κατασκευαστές εμβολίων μπορούν να κερδίσουν χρήματα.

Συμμετέχουν άλλα παθογόνα

Είναι μια υπερβολική απλοποίηση να πιστεύουμε ότι ένας μεταλλαγμένος ιός κοινού κρυολογήματος, ο οποίος προφανώς είχε υποστεί αλλαγές «gain of function» (βελτιωμένη ικανότητα του παθογόνου να προκαλέσει ασθένεια), έχει γίνει ένας εξόχως «γεννημένος από τη φύση δολοφόνος». Αυτή είναι η αποτυχία: το να ενημερωθεί το κοινό ότι άλλα παθογόνα, δηλαδή βακτήρια και μύκητες, εμπλέκονται σε μολυσματικές πνευμονικές νόσους θανατηφόρου σταδίου. Αυτό ονομάζεται συν-μόλυνση. Αυτό είναι το κομμάτι που λείπει από το παζλ COVID-19, το οποίο δεν θα αποτρέψει ο εμβολιασμός.

Η ισπανική γρίπη ήταν πραγματικά η ισπανική φυματίωση 

Πιθανότατα θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι οι θάνατοι από ιό της γρίπης (H1N1) δεν ήταν η μόνη αιτία της ισπανικής γρίπης του 1918 που αναφέρθηκε ότι σκότωσε εκατομμύρια παγκοσμίως.

Ο δημογράφος Andrew Noymer στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ βρήκε πάρα πολλούς θανάτους ατόμων που είχαν φυματίωση, μια μυκοβακτηριακή λοίμωξη, το 1919, το έτος μετά την ισπανική γρίπη.

Σε μια μελέτη, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η φυματίωση συσχετίστηκε με θάνατο από γρίπη, αλλά δεν υπήρξαν θάνατοι από γρίπη μεταξύ ατόμων που δεν είχαν μολυνθεί από φυματίωση!

Δευτερογενείς βακτηριακές λοιμώξεις 

Οι δευτερογενείς βακτηριακές λοιμώξεις αναφέρονται ως οι πιο κοινές αιτίες θανάτου στην πανδημία γρίπης του 1918, ειδικότερα το βακτήριο Streptococcus pneumonia. Δευτερογενείς βακτηριακές λοιμώξεις αναφέρθηκαν επίσης στην πανδημία γρίπης των χοίρων το 2009.

Το γεγονός είναι ότι οι περισσότεροι νοσηλευμένοι ασθενείς με COVID-19 αποκτούν δευτερογενή βακτηριακή λοίμωξη.

Οι δευτερογενείς λοιμώξεις μειώνουν σημαντικά την επιβίωση των ασθενών με COVID-19, ιδιαίτερα εκείνων στις ΜΕΘ.

Στην Wuhan Κίνα αναφέρθηκε δευτερογενής λοίμωξη στο 50% των μη επιζώντων και μόνο στο 1% των επιζώντων. Σε μια άλλη μελέτη, αυτοί οι ασθενείς με σοβαρό COVID-19 είχαν 2,9 έως 18,2 φορές περισσότερες πιθανότητες να έχουν συνμολύνσεις με βακτήρια ή μύκητες.

Είναι πιθανό ορισμένοι ασθενείς να πεθαίνουν από βακτηριακή συνμόλυνση παρά από τον ίδιο τον ιό COVID-19. Στην πανδημία γρίπης H1N1 το 2009 μεταξύ περίπου 300.000 θανάτων, το 30-55% των θανάτων προήλθαν από βακτηριακή πνευμονία. Αλλά δεν διαβάζετε για τους θανάτους από πνευμονία στην τρέχουσα πανδημία, πιθανώς εσφαλμένα κατηγοριοποιήθηκαν ως θάνατοι COVID-19 και στη συνέχεια αναφέρθηκαν στα μέσα ενημέρωσης.

Σε μια άλλη μελέτη, το 35% των ασθενών με κρίσιμη νόσηση βρέθηκε να έχει δευτερογενή βακτηριακή λοίμωξη σε σύγκριση με μόνο 4% με μέτρια και 9% με σοβαρή νόσηση.

Το πιο κοινό παθογόνο που προκαλεί πνευμονία στο νοσοκομείο είναι οι μύκητες. Σε μια μελέτη των ασθενών με COVID-19, το 80% είχε μύκητες στους πνεύμονές τους.

Φυσικές θεραπείες που αντιμετωπίζουν ιούς, βακτήρια και μύκητες 

Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι δεν υπάρχουν αρκετά αντιβιοτικά ή ακόμη και εμβόλια για να κυκλοφορήσουν εάν υπάρχει μια πραγματική πανδημία. Αυτό σημαίνει ότι η αυτοεξυπηρέτηση είναι σημαντική.

Οι περισσότεροι λένε ότι έχουν παρουσιάσει συμπτώματα τύπου COVID κατά το παρελθόν έτος και το 99,7% έγινε καλά μόνο του. Είναι σημαντικό στην αυτο-φροντίδα να αντιμετωπίσετε βακτηριακές και μυκητιασικές λοιμώξεις καθώς και ιούς.

Σε μια μελέτη που έγινε στο Πανεπιστήμιο Cornell πριν από μια δεκαετία, διαπιστώθηκε ότι τέσσερα φυτικά φάρμακα (σκόρδο, ρίγανη, μπαχάρι και γαρίφαλα) σκότωσαν όλες τις μορφές βακτηρίων. Όλα αυτά τα βότανα ξεπερνούν την αντίσταση στα αντιβιοτικά.

Το κύριο δραστικό συστατικό στο φρέσκο ​​θρυμματισμένο σκόρδο, η αλικίνη, έχει αποδειχθεί ότι έχει αντι-ιικέςαντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Ενώ τα περισσότερα χάπια σκόρδου δεν αποδίδουν αλικίνη λόγω της υποβάθμισης στο στομάχι του οξέος του ενζύμου που παράγει αλικίνη. Μια αλκαλική κάψουλα σκόρδου αναιρεί την οξύτητα για να αποδώσει τόση αλικίνη όσο μια φρέσκια ​​σπασμένη σκελίδα σκόρδου. Το σκόρδο επίσης δεν προκαλεί αντίσταση στα αντιβιοτικά.

Το λάδι ρίγανης περιέχει καρβακρόλη, έναν ισχυρό αντιμυκητιακό και αντιβακτηριακό παράγοντα. Το Carvacrol δεν υπόκειται σε αντιβακτηριακή αντοχή.

Το ρεσβερατρόλη του μορίου κόκκινου κρασιού είναι γνωστό ότι έχει ασυνήθιστη αντιμυκητιακή, αντιβακτηριακή και αντι-ιική δράση. "Η ρεσβερατρόλη καταδεικνύει τη δράση των αντιμικροβιακών ουσιών ενάντια σε μια αξιοσημείωτη βακτηριακή ποικιλομορφία, ιούς και μύκητες."

Ο Δρ Thomas Levy υποστηρίζει τη χρήση λεπτών νεφελοποιημένων σταγονιδίων υπεροξειδίου του υδρογόνου που σκοτώνει επιλεκτικά όλα τα βακτήρια, ιούς και μύκητες χωρίς να βλάπτει τα υγιή κύτταρα. Οι νεφελοποιητές διατίθενται διαδικτυακά ή από τοπικούς προμηθευτές ιατρικών προϊόντων. Διαβάστε το βιβλίο του Dr. Levy RAPID VIRUS RECOVERY, ένα δωρεάν ηλεκτρονικό ebook.

Τα εμβόλια COVID-19 στοχεύουν μόνο ένα στέλεχος κορωνοϊού. Η συν-μόλυνση αυξάνει δραματικά τη θνησιμότητα. Βεβαιωθείτε ότι η θεραπευτική αγωγή σας αντιμετωπίζει βακτήρια, ιούς και μύκητες.

lewrockwell.com / πηγη

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com