Translate

«Οι 12.000 δορυφόροι, ο Κορωνοϊός και “Το Κενό Ανάμεσά Μας”».

                     

Το μέλλον της χώρας σύμφωνα με το σχέδιο 5G

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, η Starlink, η εταιρεία του μεγιστάνα Ελον Μασκ, θα παρέχει υπηρεσίες δορυφορικού Internet σε όλη τη Ελλάδα.

Βάσει αυτού, η Ελλάδα σύντομα —εντός του 2021— θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις λίγες, προς το παρόν, χώρες στον κόσμο που θα έχουν διαθέσιμο το Internet του Elon Musk από το διάστημα, με ταχύτητες σύνδεσης άνω των 100 Mbps, ακόμα και σε σημεία που σήμερα δεν έχουν καν κάλυψη.

Το 5g ή αργότερα το 6g ίντερνετ θα βοηθήσει την τεχνητή νοημοσύνη να συμμετέχει ακόμα και στην οργάνωση-διοίκηση του κράτους.

Δείτε τι είναι το διαστημικό ίντερνετ στο βίντεο που ακολουθεί:

Άλλωστε, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, συγκροτείται η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής που συστάθηκε με τον νόμο 4780/2021 (Α΄ 30) και αποτελείται από έντεκα επιστήμονες «εγνωσμένου κύρους» κάτι σαν νέοι «ειδικοί» δηλαδή.

Η επιτροπή θα έχει, μεταξύ άλλων, ως αποστολή την διερεύνηση των ηθικών, κοινωνικών και νομικών διαστάσεων και συνεπειών στους τομείς, ιδίως, της βιολογίας, της βιοτεχνολογίας, της ιατρικής και της γενετικής καθώς και των νέων τεχνολογιών (τεχνητής νοημοσύνης, προηγμένων αλγορίθμων και ρομποτικής), οι οποίες μπαίνουν στις ζωές μας.

Η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να ελέγχει τα πάντα, μέσω του γρήγορου διαδικτύου, για το οποίο επήλθε η συμφωνία Αθήνας-Μασκ.

Ωστόσο, ο δισεκατομμυριούχος δεν είναι και τόσο αισιόδοξος σε ό,τι αφορά την τεχνητή νοημοσύνη!

Παλιότερα, είχαμε αναφερθεί, κατά την Σύνοδο για την Παγκόσμια Κυβέρνηση, στην «βαθιά τεχνητή νοημοσύνη», η οποία μερικές φορές αποκαλείται «γενική τεχνητή νοημοσύνη», που μπορεί να είναι «κατά πολύ εξυπνότερη απ’ τον εξυπνότερο άνθρωπο στην Γη» και φυσικά να ελέγχει την ελευθερία του ανά πάσα στιγμή.

«Αυτή πιστεύω πως είναι μια επικίνδυνη κατάσταση», υπογραμμίζει ο Μασκ.

 Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα είναι η προσφορα της Νέας Τάξης.

 Προσφέροντας internet σε όλο τον πλανήτη, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλους, όπου και άν ζουν να εργάζονται από το σπίτι και να επικοινωνούν και να συναλλάσσονται με τις αρχές από το σπίτι.

Έτσι μπορεί άνετα να επιτευχθεί το “μάντρωμα” του παγκόσμιου λαού και ο απόλυτος έλεγχος του καθενός, αφού ο καθένας θα μένει σε ένα σημείο, λογικά το σπίτι του και οι αρχές θα ξέρουν που βρίσκεται αφού ή στο σπίτι του θα είναι ή κάπου εκεί κοντά για ψώνια, μειώνοντας σε μέγιστο βαθμό τις μετακινήσεις.

Αυτό είναι και το όνειρο των θιασωτών της κλιματικής αλλαγής που επιζητούν την παύση ουσιαστικά των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων. Στο βιβλίο  “Το τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων”  ο σχεδιασμός των παγκόσμιων εξουσιαστών είναι να μας βάλουν όλους να καθόμαστε αδρανείς στο σπίτι μας δίνοντάς μας ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, μειώνοντας ταυτόχρονα τον παγκόσμιο πληθυσμό. Ο ηγέτης της SPACE X  αναλύει το σκεπτικό του για να μεταπέσει ο παγκόσμιος πληθυσμός σε κατάσταση ανεργίας και να παίρνει ένα χαρτζιλίκι, που θα ονομασθεί “βασικό ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα”.

Άραγε η κυβέρνηση έχει παρακολουθήσει τα λεγόμενά του ή απλά λαμβάνει αποφάσεις, οι οποίες μπορεί και να έχουν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ επιπτώσεις στην καθημερινότητα των Ελλήνων;

Δείτε το βίντεο:

  

Το αποτέλεσμα της παύσης αυτής των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, μπορούν να το μελετήσουν τώρα με την επιβολή αυτοφυλάκισης του ανθρώπινου πληθυσμού με τον κορωνοϊό που εμφανίστηκε από το πουθενά “πολύ βολικά”, για τους διαχειριστές της παγκόσμιας εξουσίας.

 πηγές: el.gr - protothema                                                   7spymania.com
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com