Translate

U.S. Navy run in With UFO, Video Show. Ένα περίεργο βίντεο που αφορά το αμερικάνικο ναυτικό και τα α.τ.ι.α.


 Εδώ είναι ένα άλλο κομμάτι που μπορεί να προσθέσω στο παζλ που αφορούν την εξω από εδώ ζωή. Αυτό το κομμάτι του παζλ είναι ευγενική προσφορά του To The Stars, ο οποίος έβαλε πολλή δουλειά στην απόκτηση αυτού του κομματιού από το ναυτικό των ΗΠΑ. Αν συνεχίσει να έρχεται αυτό το είδος βίντεο μπορεί να δούμε ακόμη και μια λεπτομερή εικόνα.

To The Stars και άλλες πηγές πρέπει να διατηρήσουν την ορμή της απελευθέρωσης για να αναδείξουν την αλήθεια των Απροσδιόριστων Αντικειμένων και εξωγήινων ειδών ή αυτό μπορεί να εξασθενίσει σε αφάνεια.

Το GO FAST είναι το τρίτο από τα τρία επίσημα βίντεο USG που επιλέχθηκαν για κυκλοφορία μετά από επίσημο έλεγχο από πολλούς κυβερνητικούς οργανισμούς. Ενώ η To The Stars Academy of Arts & Science ήταν η πρώτη που έλαβε ένα αντίγραφο, το βίντεο κυκλοφόρησε σε άλλες μορφές, όπως η usatoday και η δημοφιλής μηχανική.

Το βίντεο, με το παρατσούκλι GO FAST, ξεκινά εξηγώντας τους διάφορους αριθμούς και σύμβολα που εμφανίζονται στο υλικό, πράγματα όπως το ύψος του αεροσκάφους (25.000 πόδια) και το γεγονός ότι το ATFLIR ήταν στραμμένο προς τα εμπρός και αριστερά του Super Hornet. Η ανάγνωση εξηγεί επίσης ότι το αεροσκάφος ταξίδευε με 252 κόμβους, ή 0,61 Mach, και σε στροφή πέντε μοιρών. Το αντικείμενο ήταν περίπου 4,4 ναυτικά μίλια μακριά.

Η αναφερόμενη συνάντηση μεταξύ αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και UFO κυκλοφόρησε στο ευρύ κοινό. Το βίντεο, που ελήφθη επί του μαχητή F / A-18F Super Hornet, δείχνει ένα γρήγορα κινούμενο αντικείμενο που περνά κάτω από τον μαχητή, με ένα έκπληκτο πλήρωμα βλέποντας το περιστατικό να ξετυλίγεται. Αυτό ακολουθεί την κυκλοφορία ενός ξεχωριστού, ανεξήγητου περιστατικού από το 2004, το οποίο εμφανίστηκε στα τέλη του περασμένου έτους.

Η ερευνητική ομάδα του UFO To The Stars Academy of Arts and Sciences εξασφάλισε το βίντεο με αίτημα του Freedom of Information Act προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Το βίντεο τραβήχτηκε το 2015 από την Ανατολική Ακτή από ένα μαχητικό αεροσκάφος F / A-18F χρησιμοποιώντας το αεροσκάφος Raytheon AN / ASQ- 228 Advanced αερομεταφορέας υπέρυθρων στόχων (ATFLIR). Το ATFLIR έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους πιλότους να παρακολουθούν, να στοχεύουν και να καταστρέφουν στόχους στο έδαφος σε εμβέλεια έως και 40 μίλια. Το ATFLIR είναι επίσης καλό στο να εντοπίζει, αλλά να μην εμπλέκει, εναέριους στόχους.

Το βίντεο δείχνει ότι ο χειριστής του συστήματος όπλων του Super Hornet προσπαθεί επανειλημμένα να αποκτήσει το UFO με το ενσωματωμένο autotracker του ATFLIR, το οποίο μπορεί να διαλέξει ένα αντικείμενο και να το κρατήσει στο κέντρο. Μετά από δύο δοκιμές, ο Υπεύθυνος Συστημάτων Όπλων (WSO) φωνάζει θριαμβευτικά, "Ω, το κατάλαβα!" στο οποίο ένα άλλο άτομο, πιθανώς ο πιλότος λέει, «Ουάου! Ω! "

«Τι είναι αυτό;»; ρωτά ο πιλότος. Το WSO αργότερα λέει, "Ωχ, φίλε μου" στον οποίο ο πιλότος λέει, "Ουάου, τι είναι αυτό, φίλε;"

Τι πιστεύετε για το βίντεο; Αυτό το βλέπω ως απόδειξη ότι υπάρχουν άγνωστα αντικείμενα στους ουρανούς μας και άλλα όντα που υπάρχουν έξω από τη Γη. Συνήθως, βρίσκω ότι οι εικόνες που τραβήχτηκαν σε βίντεο συχνά μειώνονται σε ανόητα τρεμάμενα βίντεο μακρινών φώτων στον ουρανό που θα μπορούσαν να είναι κηφήνες ή μπαλόνια. Άτομα που θέλουν να μάθουν περισσότερα για τα μη αναγνωρισμένα αντικείμενα μπορούν να επωφεληθούν μόνο από την ευρεία κοινή χρήση αυτού του είδους των δημοσιευμένων πληροφοριών.

s      7spymania.blogspot.com      - ufoholic.com - To The Stars Academy of Arts & Science
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com