Translate

Missing 411: An American Conspiracy - 411: Μια αμερικανική συνωμοσία?

  7spymania.blogspot.com   --  ufoholic.com 

 παράξενες εξαφανίσεις σε Εθνικά Πάρκα και μονοπάτια των ΗΠΑ που ίσως σχετίζονται με απαγωγές από ΆΛΙΕΝ ...


Ο Ντέιβιντ Παυλίδης είναι ένα όνομα που, για το καλύτερο ή για το χειρότερο, δεν αποτυγχάνει ποτέ να πυροδοτήσει συζήτηση μεταξύ περιθωριακών θεωρητικών και ρεαλιστών συνωμοσίας. Ο Παυλίδης είναι μια αμφιλεγόμενη φιγούρα, ατρόμητος δημοσιογράφος σε ορισμένους, δυσάρεστος πειρατής για άλλους,

αλλά όποια κι αν είναι η γνώμη σας για αυτόν, δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε ότι υπάρχει κάτι περίεργο που συμβαίνει στα Εθνικά Πάρκα και στα δάση της Βόρειας Αμερικής και ίσως ακόμη και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κατ 'αρχήν, το MIssing411 Missing 411 είναι ένα έργο που ξεκίνησε από τον πρώην αστυνομικό ντετέκτιβ David David Paulides. Το έργο, όπως υποδεικνύεται από το επίθετό του, συγκεντρώνει και τεκμηριώνει δεδομένα για αγνοούμενους σε όλη τη Βόρεια Αμερική εστιάζοντας κυρίως σε αυτούς που εξαφανίζονται σε Εθνικά Πάρκα και μονοπάτια και συγκεκριμένα σε αυτούς που εξαφανίζονται υπό συνθήκες που θεωρούνται σκοτεινές και παράλογες. Οι περιστάσεις για ορισμένες από αυτές τις εξαφανίσεις μπορεί να μην φαίνονται με την πρώτη ματιά περίεργες ή ασυνήθιστες, αλλά μετά από προσεκτική επιθεώρηση είναι ανησυχητικά σαφές ότι κάτι πολύ περίεργο και ίσως ακόμη και απαίσιο συμβαίνει. Σε αυτήν τη σειρά τμημάτων τριών μερών, θα καλύψω διάφορες πτυχές του έργου εστιάζοντας κυρίως στις περιστάσεις, τις αντιδράσεις των κυβερνητικών υπηρεσιών και αξιωματούχων και, τέλος, θεωρίες ως προς το τι μπορούν να αποδοθούν αυτές οι εξαφανίσεις.

Ανθεκτική επιμονή

Οι περιστάσεις γύρω από αυτό που χαρακτηρίζει μια υπόθεση ως υπόθεση 411 που λείπει είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά ασαφείς και εξαιρετικά συγκεκριμένες. Μία από τις πιο διαδεδομένες περιστάσεις είναι ότι όταν μπαίνουν για να ακολουθήσουν το θύμα, τα σκυλιά  αντιδρούν ασυνήθιστα ή δεν μπορούν να πάρουν άρωμα καθόλου. Τα σκυλιά Sniffer έχουν συνήθως ποσοστό επιτυχίας 85%, πράγμα που σημαίνει ότι σε γενικές γραμμές είναι μια αποτελεσματική μέθοδος ανάκτησης ενός ατόμου ή ενός πτώματος. Ο Παυλίδης σημειώνει ότι η αντίδραση φόβου που έχουν πολλά σκυλιά όταν αρνούνται να παρακολουθήσουν είναι ασυνήθιστη και δείχνει ότι υπάρχει πιθανώς κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια απλή εξαφάνιση ή απώλεια κατεύθυνσης που συμβαίνει. Αυτό θα μπορούσε να δείξει ορισμένες θεωρίες ως προς το τι προκαλεί αυτές τις εξαφανίσεις, αλλά σε μια προσπάθεια να παραμείνουμε λογικοί και πραγματικοί θα το αποθηκεύσουμε για το τρίτο μέρος.

Παράδοξο γδύσιμο

Ένα άλλο από τα περιστατικά είναι ότι πολλά από τα θύματα αυτών των εξαφανίσεων όταν βρέθηκαν βρίσκονται σε διάφορες καταστάσεις ξεγυμνωμένα ή συχνά ανακτώνται μόνο τα ρούχα τους. Αρχικά, αυτό φαίνεται σαν ένας από τους πιο εξηγήσιμους παράγοντες των περιπτώσεων. Είναι ένα καλά τεκμηριωμένο γεγονός ότι τα φαινόμενα του Παράδοξου γδύσιμου υπάρχουν και εμφανίζονται συχνότερα από ό, τι θα πίστευαν πολλοί. Το παράδοξο γδύσιμο είναι, εν συντομία, μια περίπτωση κατά την οποία ένα θύμα υποθερμίας αρχίζει να γδύνεται λόγω μιας προσομοιωμένης αίσθησης ότι είναι ζεστό. Αυτό οδηγεί σε ανθρώπους σε χιονισμένες ή κρύες συνθήκες να πεθαίνουν ακόμη γρηγορότερα καθώς μένουν χωρίς προστασία από τα στοιχεία. Ενώ θα ήταν εύκολο να πούμε ότι πολλά από τα θύματα πέφτουν θύματα αυτού του φαινομένου, αυτό δεν εξηγεί γιατί τα ρούχα συνήθως βρίσκονται διπλωμένα σε πέτρες ή κοντά σε μεγάλες ομάδες βράχων. Παρομοίως, αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται σε θύματα υποθερμίας, αλλά τα θύματα που εξαφανίστηκαν στα μέσα του καλοκαιριού στην αμερικανική ερημιά δεν είναι απολύτως πιθανό να είναι υποθερμικά. Αυτή είναι μια από τις περιστάσεις που είναι πραγματικά προβληματική, ειδικά όταν θεωρείτε ότι δεν λείπουν όλα τα αγνοούμενα άτομα χωρίς ρούχα θύματα υποθερμίας.

Τεράστιες αποστάσεις

Η τελική προϋπόθεση που θα θίξω σήμερα είναι το γεγονός ότι πολλά από τα θύματα βρίσκονται μίλια μακριά από το σημείο όπου εξαφανίστηκαν, συνήθως επίσης σε διαφορετικά υψόμετρα. Ο Παυλίδης περιγράφει τον απολογισμό ενός 12χρονου ψυχικά διαταραγμένου, Κένυ Μίλερ που εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος ενώ ήταν με τους γονείς του στο Εθνικό Πάρκο Yosemite. Ένα μήνα αργότερα, το αγόρι βρέθηκε σε μια  κορυφογραμμή 1.500 πόδια ψηλότερα από εκεί όπου είχε εξαφανιστεί και πέθανε. Δεν βρέθηκαν σημάδια αρπαγής στο σώμα του που να αποκλείουν την πιθανότητα ότι μια αρκούδα ή ένα ορεινό λιοντάρι τον είχε μεταφέρει εκεί μετά το θάνατό του. Υπάρχει επίσης η περίπτωση ενός 2χρονου αγοριού που βρέθηκε 12 μίλια από την τελευταία γνωστή τοποθεσία του. Αυτό συνέβη μέσα σε μόλις 19 ώρες, και θεωρώ ότι είναι σχεδόν αδύνατο ότι ένα 2χρονο αγόρι είχε ταξιδέψει 12 μίλια μόνος του χωρίς να το δει ούτε να το βρει κανείς.

Αυτές οι περιστάσεις είναι πράγματι περίεργες, αλλά αυτό που θεωρώ πιο περίεργο είναι η απάντηση που έχουν δώσει διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες ως απάντηση σε αυτές τις περιπτώσεις και όταν πιέζονται για ενημέρωση.

Οι άνθρωποι εξαφανίζονται κάτω από πολλές διαφορετικές συνθήκες, αλλά είναι τα παρόμοια μυστηριώδη χαρακτηριστικά που κάνουν τις 411 περιπτώσεις που λείπουν τόσο τρομακτικές. Το όνομα 411 προήλθε από έναν όρο υπολογιστή που περιγράφει έναν κατεστραμμένο σύνδεσμο ή σελίδα που δεν μπορεί να βρεθεί.

David Paulides & Λείπουν 411 υποθέσεις

Ο πρώην αστυνομικός ντετέκτιβ Ντέιβιντ Παυλίδης ανέλαβε  να ερευνήσει τις εξαφανίσεις και ακόμη και να γράψει όλα τα ευρήματά του στη σειρά βιβλίων Missing 411.

Η αποστολή του Παυλίδη ξεκίνησε σε ένα εθνικό πάρκο. Ενώ έκανε έρευνα (το άλλο έργο του Pauldines είναι η έρευνα του Bigfoot), ο Pauldines άκουσε από έναν από τους δασοφύλακες του πάρκου ότι υπήρχαν άλυτα κρούσματα εξαφανίσεων  στα πάρκα.

Ο Παυλίδης υπολόγισε περισσότερες από 1.440 περιπτώσεις αγνοουμένων που ανήκουν στην κατηγορία των 411 υποθέσεων που λείπουν. Έλαβε τις πληροφορίες του χρησιμοποιώντας το νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA). Όλες οι περιπτώσεις συνέβησαν στα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ, και πολλές συνέβησαν σε περιοχές hotspot όπως το Εθνικό Πάρκο Yosemite, Καλιφόρνια. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα πράγματα που ενώνουν τις υποθέσεις.

The similarities in these maps according to Mike are important.

missing 411 cases map
UFO sightings in the US in one map. PHOTO: metrocosm.com
bigfoot sightings map
“Squatch Watch: 92 Years of Bigfoot Sightings in the US and Canada.” By www.joshuastevens.net
Secret military bases map
Secret military bases map.

411 Ομοιότητες υποθέσεων

Οι περιπτώσεις έχουν κοινά αυτά τα χαρακτηριστικά:

Ένα άτομο εξαφανίζεται ενώ βρίσκεται σε εθνικό πάρκο ή σε αγροτική περιοχή με άγρια ​​φύση.

Ένα άτομο δεν εξαφανίζεται εθελοντικά και δεν είναι ψυχικά άρρωστο.

Υπάρχουν περίεργες περιστάσεις γύρω από την υπόθεση.

Εάν βρεθούν οι αγνοούμενοι, βρίσκονται σε διαφορετική τοποθεσία με διαφορετικά ρούχα ή γυμνά.

Αν και είναι εύκολο να χαθείς στο δάσος, οι περισσότερες από τις 411 περιπτώσεις που λείπουν συμβαίνουν όταν ένα άτομο περπατά σε ένα σαφώς σημαδεμένο μονοπάτι. Είναι ακόμη πιο τρομακτικό με τα παιδιά. Οι γονείς έχουν παρακολουθήσει τα παιδιά τους να περπατούν σε ένα σημαδεμένο μονοπάτι και στρίβουν μια γωνία λίγα δευτερόλεπτα πριν από αυτά, αλλά δεν ήταν πουθενά.

Συγκρίνοντας τις ελλείπουσες 411 περιπτώσεις και αξιοθέατα

Ο λόγος πίσω από τις 411 περιπτώσεις που εξαφανίστηκαν δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Πολλές θεωρίες πετούν από το φυσικό σε άλλο κόσμο.

Ένας σύνδεσμος προς τον υπερφυσικό κόσμο και τα UFO μπορούν να εντοπιστούν συγκρίνοντας χάρτες τοποθεσίας των περιπτώσεων και διαφορετικών παραστάσεων. ο YouTuber Mike El από το A Day in the Life of Mike παρουσιάζει θεωρίες για 411 περιπτώσεις που λείπουν συνδέσεις που φτάνουν μέχρι και τις απαγωγές εξωγήινων.

Υπάρχουν χάρτες με 411 υποθέσεις εξαφανίσεων που λείπουν, χάρτης παρατήρησης Bigfoot, ακόμη και ο βαθύς υπόγειος χάρτης βάσεων που επισημαίνει ο Mike. Τα hotspots των εκδηλώσεων ευθυγραμμίζονται.

Οι ομοιότητες σε αυτούς τους χάρτες σύμφωνα με τον Mike είναι σημαντικές.



ο Νεαρός Ντένις Μάρτιν

Η υπόθεση στην οποία αναφέρομαι είναι αυτή του Dennis Martin, ενός εξαετούς αγοριού που εξαφανίστηκε τον Ιούνιο του 1969 στο Εθνικό Πάρκο Smoky Mountains στο Τενεσί. Εκείνη την μοιραία μέρα πριν από όλα αυτά τα χρόνια, ο Ντένις Μάρτιν, ο αδερφός του, ο πατέρας και ο παππούς του πήραν αυτό που νόμιζαν ότι θα ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι κάμπινγκ στο Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains. Όταν έφτασαν στο πάρκο και κάμπινγκ συναντήθηκαν, περίεργα, μια άλλη οικογένεια που ονομάζεται Martin. Τα αγόρια κτύπησαν και έπαιξαν με χαρά στο πεδίο Spence, όταν ο νεαρός Dennis αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από έναν θάμνο και να πηδήξει στις συγκεντρωμένες οικογένειες για να τους τρομάξει. Αφού συνειδητοποίησε ότι δεν είχε δει τον γιο του για αρκετά λεπτά, ο πατέρας του αγοριού πήγε να τον ελέγξει. Δεν τον βρήκε. Ο πατέρας του Dennis έκανε αναζήτηση για την άμεση περιοχή του χωριού Spence αλλά δεν τον βρήκε. Στη συνέχεια προχώρησε να τρέξει δύο μίλια πιο μακριά στο μονοπάτι για να δει αν ο γιος του είχε περιπλανηθεί έτσι. Μετά από αρκετές ώρες πανικοβλημένης αναζήτησης, η οικογένεια στρατολόγησε τους δασοφύλακες του πάρκου για να βοηθήσει στην αναζήτηση.

Εύλογες εξηγήσεις

Η εξαφάνιση δεν είναι εντελώς ασυνήθιστη. Δυστυχώς, τα παιδιά εξαφανίζονται αρκετά συχνά, ιδίως σε περιβάλλοντα όπως τα δάση. Στα παιδιά αποσπάται  εύκολα η προσοχή τους και είναι αρκετά εύλογο το ότι ο νεαρός Ντένις ίσως είχε αποσπαθεί από κάτι και το είχε ακολουθήσει μόνο για να πέσει κάτω από μια χαράδρα ή μια πλαγιά, ίσως τραυματίστηκε πολύ το φθινόπωρο για να ζητήσει βοήθεια αν δεν σκοτώθηκε . Ίσως δέχτηκε επίθεση από μια αρκούδα ή ένα μπομπκάτ και απομακρύνθηκε, αλλά αν συνέβαινε αυτό θα υπήρχαν σημάδια επίθεσης, θραύσματα ρούχων, αίμα ή κάτι τέτοιο. για όλες τις προθέσεις, ο Dennis Martin εξαφανίστηκε. Ειλικρινά, τα στοιχεία της υπόθεσης που δεν ταιριάζουν σωστά αφορούν κυρίως τον άμεσο χειρισμό της υπόθεσης από τις αρχές. Οι προσπάθειες αναζήτησης για τον νεαρό Dennis Martin διεξήχθησαν χωριστά από τους δασοφύλακες του πάρκου, την εθνική φρουρά και τους Green Berets των ΗΠΑ.

Ψευδείς έρευνες

Αυτοί οι τρεις οργανισμοί, δεν γνωρίζω, συντονίζοντας τις προσπάθειές τους για αναζήτηση. Ίσως είναι απλώς η δική μου έλλειψη διαδικαστικών γνώσεων, αλλά φαίνεται σχεδόν αδίκημα για αυτές τις υπηρεσίες να μην συνεργάζονται. Σίγουρα, η πιο αποτελεσματική μέθοδος θα ήταν να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα και των τριών πρακτορείων για να κάνουμε σωστά την περιοχή και να αναζητήσουμε πιο αποτελεσματικά το αγόρι. Επιπλέον, προσλήφθηκαν περισσότεροι από 1.000 εθελοντές για να διευθύνουν ένα συμβαλλόμενο μέρος αναζήτησης, το οποίο ενδεχομένως κάλυψε ενδείξεις στην περιοχή. Επιπλέον, η κοντινή οικογένεια Κλεις ανέφερε στις αρχές ότι άκουσαν μια «ενοχλητική κραυγή» και παρατήρησαν έναν μεγάλο, τριχωτό άνδρα που έφερε μια κόκκινη δέσμη στους ώμους του μέσα στο δάσος λίγο μετά την εξαφάνιση του Ντένις. Αυτή η κόκκινη δέσμη αναφέρεται ότι ταιριάζει με το χρώμα του πουκάμισου του Dennis τη στιγμή της εξαφάνισής του. Αυτή η αναφορά απορρίφθηκε από το FBI λόγω ανεπαρκούς σύνδεσης με την υπόθεση.

Το πιο παράξενο στοιχείο αυτής της ιστορίας είναι οι ενέργειες των αρχών. Η έλλειψη συντονισμού, η απόρριψη πιθανών αποδείξεων και η πιθανή σκοτεινή ένδειξη φαίνεται εντελώς ερασιτεχνική και οδηγεί σε κάποιον να πιστεύει ότι ίσως ξεδιπλώθηκε μια μεγαλύτερη πλοκή κατά τη διάρκεια όλων αυτών. Η δουλειά μου εδώ είναι απλώς να αναφέρω και ειλικρινά δεν έχω σταθερές αποδείξεις για να δώσω ένα σίγουρο συμπέρασμα. Οι θεωρίες αφθονούν και είναι εύκολο να σκοντάψουν στο Διαδίκτυο. Ο ίδιος ο Παυλίδης απέχει επίσης από το να διανέμει τις σκέψεις του για την ιστορία, αλλά για ό, τι αξίζει, η πρώτη του εισβολή στο παραφυσικό / υπερφυσικό ήταν για τον Sasquatch, οπότε αν αυτό παίζει καθόλου στην ιστορία δεν είναι γνωστό.

Επιπλέον, υπάρχουν άνθρωποι που υποτίθεται ότι επέζησαν από αυτές τις εξαφανίσεις και διηγήθηκαν ιστορίες για συναντήσεις με κατοίκους δασών, φιλικές αρκούδες που τους λείπουν και ακόμη και ρομπότ με τους παππούδες τους. Ειλικρινά, αυτό είναι ένα από τα πιο ασυνήθιστα και αβέβαια φαινόμενα στην πρόσφατη μνήμη. Ανεξάρτητα από ό, τι κι αν προκαλεί αυτές τις εξαφανίσεις, είναι σαφές, τουλάχιστον για μένα, ότι η κυβέρνηση είναι τουλάχιστον ενήμερη για τα φαινόμενα και, στη χειρότερη επιπλοκή, στην κάλυψη των εξαφανίσεων.

Τι νομίζετε ότι συμβαίνει στα δάση και τα πάρκα του κόσμου μας;

Sources
http://www.missing-411.com
https://thoughtcatalog.com/emily-madriga/2017/09/heres-why-people-are-creeped-out-by-the-growing-number-of-missing-people-in-our-national-parks

ufoholic.com - 7spymania.blogspot.com

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com