Translate

Jab-erwacky (ή, γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο τρελοί για να είναι ινδικά χοιρίδια;)

 off-guardian.org - 7spymania.blogspot.com


Jab-erwacky (or, Why Are People So Crazy about Being Guinea Pigs?)

Πρόκειται για ένα έργο αστυνομικού-κράτους, καθαρό και απλό - χτισμένο από δημόσια υστερία, προκλημένο με ψέματα - και έχει την ίδια ηθική νομιμότητα με εκείνα τα περίφημα κίτρινα αστέρια που οι Εβραίοι έπρεπε να φορούν υπό τη ναζιστική κυριαρχία.

Seek thou the Covid Jab, my son!

The genes that morph, the fraud that hypes!
Let Pfizer have its way, but shun
Those frivolous skeptic types!

(Big Brother has said, ‘Tis good, ‘tis good,
And so the sacrifice is just –
Submission now is hardihood,
In Big Pharma we all trust…)

And hast thou had thy Covid Jab?
Put on that mask, thou foolish lad!
Yes, you feel sick – that’s just the trick
That means we’ve all been had.

Michael Lesher

Πριν από περίπου δώδεκα ώρες πέρασα ένα είδος προσωπικού σοκ: Βρήκα, και διάβασα, μια εκστατική ανάρτηση στο Facebook από το εικοστό άτομο που ξέρω, που έχει λάβει μια δόση ενός από αυτά τα πειραματικά φάρμακα της κυβέρνησης των ΗΠΑ, με κόστος εκατοντάδων εκατομμυρίων των δολαρίων των χρημάτων μας, να προσπαθεί να μας πείσει να χαλαρώσουμε στο ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Ναι - Παρακολουθώ αυτές τις παράξενες αναλογίες ανακούφισης και συγχαρητηρίων από τα τελευταία αντίγραφα του πραξικοπήματος του coronavirus. Για να είμαι ειλικρινής, με μπερδεύουν. Και με εξοργίζει.

Στην αρχή, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος θα υπερηφανευόταν να μετατραπεί σε ανθρώπινο ινδικό χοιρίδιο, χωρίς να αποζημιωθεί ούτε ένα λεπτό, για να προσθέσει στα κέρδη μιας εταιρικής κάμερας. Τότε δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα βρήκα πέντε τέτοιες δημοσιεύσεις στο Facebook. 

Λοιπόν, τώρα έχω δει είκοσι.

Είκοσι ξεχωριστοί άνθρωποι καυχιόνται για την παράδοση στην μεγαλύτερη, και ίσως την πιο επικίνδυνη, ιατρική απάτη της ζωής μου.

Λοιπόν τι ακολουθεί? Τα άτομα που γνωρίζω θα αρχίσουν να παίρνουν ανάσα στο Facebook κάθε φορά που καταπιούν αρσενικό ή μυρίσουν κάποια κόλλα αεροπλάνου; Πρόκειται να υπερηφανεύονται δημόσια για τα χημικά απορρίμματα; Πρέπει να τους χειροκροτήσω αν το κάνουν;

Ή μήπως αυτές οι αδιάκριτες αφίσες προσπαθούν να με πείσουν - δανείζοντας τη φωνή τους στην υστέρια των μέσων ενημέρωσης για εμβόλια που δεν είναι εμβόλια, για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης που δεν είναι επείγουσα κατάσταση - ότι αν αφήσουμε μια συμμορία των ναρκωτικών να παίζουν με τη δομή των κυττάρων μας , θα βρεθούμε κάπως στον κοντό δρόμο προς τον παράδεισο;

Κατ 'αρχήν, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έχουν ήδη καταγράψει 1.909 Αμερικάνικες ψυχές για τις οποίες αυτά τα «εμβόλια» ήταν πραγματικά εισιτήρια στον παράδεισο - σε πιο ψηφιδωτή γλώσσα, στο νεκροτομείο!! Όταν σχολιάζω αυτό το γεγονός, οι «φίλοι μου» στο Facebook έχουν ένα αριθμητικό παράδοξο στα χέρια τους. Σκεφτείτε πίσω στις 9 Μαρτίου του περασμένου έτους, όταν ο εθνικός αριθμός των θανάτων του κοροναϊού έφτασε επίσημα στα είκοσι έξι - αυτό είναι σωστό, είκοσι έξι - και ολόκληρη η χορωδία των προπαγανδιστών κοροναϊού φώναζε «έκτακτη ανάγκη» και απαιτούσε να αποδεχθούμε  το νομοσχέδιο για τα δικαιώματα και την αναστολή της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας στα τέσσερα πέμπτα των πολιτειών μας. Ωστόσο, τώρα, υποτίθεται ότι απομακρύνουμε το ποσοστό θνησιμότητας περισσότερο από 70% - ενώ η Big Pharma κερδίζει δισεκατομμύρια από την αδιάκριτη χρήση πειραματικών φαρμάκων που δοκιμάστηκαν ελάχιστα;

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ακόμη και μια ελαφριά ματιά πίσω από την κουρτίνα της προπαγάνδας εμβολίων αποκαλύπτει κάτι παραπάνω από αρκετό για να σταματήσει κάθε λογικό άτομο.

Πρώτον, είναι ένα ανοιχτό μυστικό ότι τα εμβόλια για ιούς του αναπνευστικού δεν υπήρξαν ποτέ με επιτυχία... οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι από τις λίγες χώρες όπου ταπροωθούν ενεργά, και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιρροή των κατασκευαστών εμβολίων, οι οποίοι πίεσαν επιτυχώς το CDC για να αλλάξει το σύστημά του για τον υπολογισμό των θανάτων που σχετίζονται με τη γρίπη το 2004, προκειμένου να αυξήσει τους φόβους του κοινού για τους αναπνευστικούς ιούς. (Ένας αξιωματούχος του CDC το παραδέχτηκε ουσιαστικά σε δημόσια συνέντευξη δέκα χρόνια αργότερα.) Τα εμβόλια δεν έπαιξαν ποτέ περισσότερο από έναν περιθωριακό ρόλο στην αναχαίτιση των ιογενών επιδημιών και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το COVID19 θα είναι διαφορετικό.

Δεύτερον, το μοτο ότι τα εμβόλια COVID19 θα επιταχύνουν την ανάπτυξη της «ανοσία της αγέλης» (μια φράση που οι προπαγανδιστές αποκάλεσαν κάποτε, αλλά άρχισαν να γιορτάζουν μόλις συνειδητοποίησαν ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη για τους κατασκευαστές ναρκωτικών) προϋποθέτει ότι τα εμβόλια εμποδίζουν τη μετάδοση του ιόυ. Αλλά η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έχει αρνηθεί συγκεκριμένα, σε σχέση με καθένα από τα εν λόγω φάρμακα, οποιαδήποτε «ένδειξη ότι το εμβόλιο εμποδίζει τη μετάδοση του SARS-CoV-2 από άτομο σε άτομο». Έτσι, αυτά τα φάρμακα δεν θα παίξουν ρόλο στην επιβράδυνση της επιδημίας, πόσο μάλλον να την σταματήσουμε.

Αυτό το γεγονός δίνει επίσης το ψέμα στην αρετή-σηματοδότη των προπαγανδιστών ότι το «εμβολιασμένο» άτομο δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο για την υγεία των άλλων. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτά τα φάρμακα εμποδίζουν τη μετάδοση του ιού, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν καμία δημόσια αξία. εάν λειτουργούν καθόλου, ωφελούν μόνο το άτομο που έχει εμβολιαστεί (φέρεται ότι μειώνει τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων του κατά τη μόλυνση).

Με μια λέξη, ολόκληρο το συγκρότημα προώθησης εμβολίων COVID βασίζεται σε ένα ψέμα. στην πραγματικότητα, είναι παραπλανητικό ακόμη και να ονομάσουμε αυτά τα φάρμακα «εμβόλια». Σε αντίθεση με κάθε έναν από τους εμβολιασμούς που έχουν επιβάλει οι κυβερνήσεις για πάνω από έναν αιώνα, ένα COVID19 εμβολιασμός  δεν προσφέρει καμία δημόσια προστασία οποιουδήποτε είδους. Δεν υπάρχει νόμιμο σκεπτικό για την απαίτησή του, ούτε για τη χρήση δημόσιου χρήματος για την προώθησή του.

Ίσως θελήσετε να λάβετε υπόψη αυτό το γεγονός κάθε φορά που ακούτε τους προπαγανδιστές να μιλάνε για «διαβατήρια εμβολίων» για να διαχωρίσετε τους προνομιούχους εμβολιασμένους από τους υπόλοιπους από εμάς ή για να περιορίσετε τις ελευθερίες των ανθρώπων που αρνούνται να είναι ινδικά χοιρίδια. Τέτοια συζήτηση δεν αφορά την υγεία και σίγουρα δεν αφορά την «επιστήμη». Πρόκειται για ένα έργο αστυνομικού-κράτους, καθαρό και απλό - χτισμένο από δημόσια υστερία, προκλημένο με ψέματα - και έχει την ίδια ηθική νομιμότητα με εκείνα τα περίφημα κίτρινα αστέρια που οι Εβραίοι έπρεπε να φορούν υπό τη ναζιστική κυριαρχία.

Και υπάρχουν ακόμα περισσότερα. Ο χαρακτηρισμός αυτών των πειραματικών φαρμάκων ως θεραπεία για τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία μετατρέπει την πραγματικότητα στο κεφάλι σου. Στην πραγματικότητα, τα ίδια τα φάρμακα αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Μην ξεχνάτε, αυτό δεν είναι εικασία. είναι ένα απλό γεγονός της κανονιστικής διαδικασίας. Το FDA (ποτέ δεν είναι γνωστό ότι είναι υπερβολικά συντηρητικό όσον αφορά τη Big Pharma) απαιτεί τουλάχιστον να ακολουθηθούν ορισμένα πρωτόκολλα δοκιμών σε ζώα προτού εγκρίνει φάρμακα για ανθρώπινη χρήση. Όμως, τα «εμβόλια» του COVID19 εξαιρέθηκαν συγκεκριμένα από τέτοιες δοκιμές.

Επιπλέον, ότι η απόκλιση από τις βασικές διαδικασίες ασφάλειας βασίστηκε στην εσφαλμένη υπόθεση ότι το COVID19 αντιπροσωπεύει μια «έκτακτη ανάγκη». Στην πραγματικότητα, όπως δείχνουν επιστήμονες όπως ο Denis Rancourt για μήνες, τα στοιχεία θνησιμότητας όλων των αιτίων για τις Ηνωμένες Πολιτείες σπάνια ήταν εκτός των συνηθισμένων παραμέτρων τουλάχιστον από το περασμένο καλοκαίρι. Αυτό αποκλείει την ύπαρξη «έκτακτης ανάγκης» για την υγεία - δεν μπορείτε να έχετε «έκτακτη ανάγκη» όταν τα στοιχεία θνησιμότητας εμπίπτουν σε φυσιολογικά εύρη - και αν δεν υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, δεν υπάρχει δικαιολογία για τη μείωση των κανονικών απαιτήσεων δοκιμών. Και όμως αυτό ακριβώς έκανε η κυβέρνησή μας - με την έγκριση των λεγόμενων «ειδικών στον τομέα της υγείας» που βλέπετε στους New York Times, ένα γεγονός που σας λέει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ποιον πραγματικά εργάζονται αυτοί οι «ειδικοί» .

Υπάρχει μια επιπλέον λέξη εδώ. Η τεχνολογία «γονιδιακής θεραπείας» που χρησιμοποιείται σε δύο από τα τρία εμβόλια που είναι τώρα διαθέσιμα στις Η.Π.Α. δεν έχει προηγουμένως λάβει άδεια για ανθρώπινη χρήση.... όταν δοκιμάστηκε σε προηγούμενη μορφή, αντιμετώπισε προβλήματα όταν εμβολιάστηκαν ζώα που στη συνέχεια εκτέθηκαν σε «άγριο ιό» παρουσίασαν υπερβολικές και δυνητικά θανατηφόρες αντιδράσεις. Οι δοκιμές αυτού του είδους δεν πραγματοποιούνται σε ανθρώπινα άτομα, επομένως τα φάρμακα Pfizer και Moderna - και τα δύο βασίζονται στην ίδια αρχή (που περιλαμβάνει το "messenger RNA") - δεν έχουν ποτέ απαλλαγεί από τον κίνδυνο πρόκλησης παρόμοιων σοβαρών αντιδράσεων όταν οι άνθρωποι, μετά τον εμβολιασμό, εκτίθενται στο παθογόνο σε «άγρια» μορφή.

Με άλλα λόγια, όσον αφορά την εποπτεία της FDA, όποιος παίρνει αυτά τα φάρμακα παίζει ιατρική ρωσική ρουλέτα.

Στην πραγματικότητα, η κυβέρνησή μας δεν αρνείται απλώς να μας προστατεύσει - χωρίς καν μια αμφισβητήσιμη δικαιολογία. Η κυβέρνησή μας καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μας θέσει σε κινδύνους που οφείλει να ελαχιστοποιήσει. Ακόμη και πριν αυτά τα πειραματικά φάρμακα φτάσουν στην αγορά, οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ είχαν κάνει το άνευ προηγουμένου βήμα να παραχωρήσουν στους κατασκευαστές πλήρη νομική ασυλία για τυχόν αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσουν τα φάρμακα. Στη συνέχεια, εξαίρεσαν τα «εμβόλια» από κρίσιμα στάδια προ-έγκρισης δοκιμών σε ζώα (όπως έχω ήδη αναφέρει). Και τώρα, ξοδεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε δημόσια κεφάλαια για να πιέσουν τους ανθρώπους να πάρουν τα ναρκωτικά - ενώ κρύβουν σοβαρές ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλειά τους, πόσο μάλλον τη δημόσια χρησιμότητά τους.

 Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί πολλούς δημόσιους πόρους για να πείσει τους ανθρώπους να υποστούν τον εαυτό τους σε ιατρικό κίνδυνο από τον οποίο θα μπορούσε να μας προστατεύσει η ίδια κυβέρνηση, αλλά αντίθετα έκανε τα πάντα για να εντείνει.

Αυτό είναι χειρότερο από αμέλεια. Αυτό είναι έγκλημα.

Ο κυνισμός της εκστρατείας indokctination είναι επίσης διδακτικός. «Πολύ αναμενόμενη νέα έρευνα», σύμφωνα με το NBC News, δείχνει ότι…

Out of the air a voice without a face
Proved by statistics that some cause was just
In tones as dry and level as the place:
No one was cheered and nothing was discussed…)

...Οι Αμερικανοί εμπιστεύονται τους γιατρούς τους και μπορούν να πειστούν με ένα θετικό μήνυμα σχετικά με τα οφέλη και την ασφάλεια των εμβολίων.

Ναι, αλλά ποια οφέλη; «Το πιο επιβλητικό μήνυμα», ισχυρίζεται ο δημοκρατική δημοσκόπηση Frank Luntz,…είναι πώς το εμβόλιο θα μειώσει τους περιορισμούς της κυβέρνησης στις ζωές μας και στις ελευθερίες μας…. Χωρίς εκτεταμένο εμβολιασμό, οι εντολές μάσκας και οι προσωπικές ''κλειδαριές'' θα συνεχιστούν.

Γι 'αυτό, στηριχτείτε, φίλοι: πρόκειται να παρακολουθήσουμε μια τεράστια εκστρατεία μάρκετινγκ που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση, στην οποία οι γιατροί θα μας πουν ότι αν ελπίζουμε ποτέ να έχουμε κάποια από τα δικαιώματα που έπρεπε να έρθουν με το Σύνταγμα των ΗΠΑ,  θα πρέπει να κανετε υποχρεωτικά το εμβόλιο.

Είναι αλήθεια, όσοι από εμάς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε στη χρήση των σωστών ονομάτων για πράγματα, θα ονομάσουν αυτήν την ακατέργαστη φυλακή απειλή! αυτό που πρέπει να ονομάζεται: εκβιασμός ("Κάνε ό, τι θέλουμε ή θα κρατήσουμε αυτές τις χειροπέδες σε εσάς, .") Αλλά ο Λούντζ το αποκαλεί "αμερόληπτα, μη πολιτικά γεγονότα και δεδομένα από γιατρούς και επαγγελματίες του ιατρικού τομέα" και μπορείτε να στοιχηματίσετε το χαμηλότερο δολάριό σας. θα το αποκαλέσει επίσης.

Κατά κάποιο τρόπο, πρέπει να το κάνετε...παραδώστε το σε ισχυρούς αντιδημοκρατικούς προπαγανδιστές όπως ο Luntz. Η στρατηγική του είναι έξυπνη. Βάζοντας πολιτικό εκβιασμό στα στόματα των γιατρών, αυτός (και αυτοί) μπορεί να προσποιείται ότι η απειλή είναι «μη πολιτικοποιημένη». Και όταν αυτές οι υποσχέσεις, ελευθερίες, δεν επανεμφανίζονται - και δεν θα (οι προπαγανδιστές ήδη προτείνουν ότι το «νέο φυσιολογικό» είναι «μόνιμο», με ατελείωτους περιορισμούς και δύο νέους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κάθε χρόνο) - μπορούν επίσης να πουν τι δεν μας έλεγαν πραγματικά, αφού ποτέ δεν ήταν στην εξουσία τους να εγγυηθούν τι θα κάνουν οι πολιτικοί.

Και μπορούν να πουν ότι δεν παραβίαζαν τον ομοσπονδιακό νόμο - παρόλο που είναι παράνομο να υποχρεώσετε κανέναν στις Ηνωμένες Πολιτείες να υποβάλει φάρμακο που έχει εγκριθεί μόνο για επείγουσα χρήση, όπως συμβαίνει με όλα τα νέα «εμβόλια». Άλλωστε, θα έλεγαν ότι δεν ήταν κυβέρνηση. ήταν απλώς γιατροί που μας έδωσαν ιατρική συμβουλή. Σωστά?

Αλλά έξυπνο ή όχι, ας σκεφτούμε νηφάλια ποια είναι αυτή η καμπάνια indoktrination που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους - αυτή που γιορτάζεται σιωπηρά από όλες αυτές τις αφίσες του Facebook που καυχιέται για τα "COVID jabs" - είναι πραγματικά.

Είναι σκληρό, γιατί επιμένει ότι εσείς και εγώ δεν αξίζουμε βασικές ελευθερίες, εκτός εάν συμφωνήσουμε να είμαστε ινδικά χοιρίδια για τον Big Brother. Είναι απατηλή, γιατί θέτει την υπόσχεση ακόμη και ελευθερωμένης ελευθερίας στα στόματα ανθρώπων που δεν μπορούν να την παραδώσουν. Είναι δόλιο, διότι οι σχεδιαστές της εκστρατείας δεν έχουν καμία πραγματική πρόθεση να μας αφήσουν πρώτα από τα κλουβιά μας. Είναι ανήθικο, γιατί βασίζεται σε γιατρούς που θα κινούν κυνικά τους ανθρώπους να αναλάβουν περιττούς ιατρικούς κινδύνους. Είναι μια μορφή ληστείας, γιατί τα κάνει όλα αυτά με δημόσιους πόρους σε συνειδητή παραβίαση του δημοσίου συμφέροντος.

Και, κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον, είναι προδοτικό - διότι ανταλλάσσει το νομοσχέδιο για ένα παιχνίδι ρωσικής ρουλέτας, αναγκάζοντάς μας να επιλέξουμε μεταξύ της ελευθερίας μας και της ακεραιότητας των σωμάτων μας. Μια κυβέρνηση που το κάνει αυτό έχει θέσει σε κίνδυνο τη συνταγματική της νομιμότητα.

Έτσι, οι «φίλοι μου» στο Facebook έχουν πολλά να απαντήσουν όταν δίνουν τις ευγνώμονες φωνές τους στη χορωδία της παράδοσης-το σώμα σας για εταιρική-κερδοσκοπική προπαγάνδα.

Πόσοι περισσότεροι θάνατοι θα προκύψουν από αυτήν τη φαρμακολογική φρενίτιδα; Πόσοι περισσότεροι άνθρωποι, μετά από πόνους  από τα «εμβόλια», θα ανακαλύψουν ότι η θυσία τους δεν τους έχει απαλλάξει από το ρύγχος ή δεν τους έφερε ακόμη και ένα βήμα πιο κοντά στην ελευθερία; Πόσοι περισσότεροι φίλοι και μέλη της οικογένειας θα απομακρυνθούν από τον υστερικό φόβο για έναν μέτρια σοβαρό ιό της γρίπης, όλος αυτός ο τρελός χειρισμός για να ενταθεί; Πόσοι περισσότεροι άνθρωποι θα δαιμονοποιηθούν με τη συκοφαντία - ένα εσκεμμένο ψέμα, όπως έχω δείξει - ότι η παραμονή χωρίς εμβολιασμό κάνει κάποιον δημόσιο κίνδυνο;

Με το να καυχηθείτε για να τραβήξετε τη βολή σας, μπορεί να αποφύγετε την οργή του Big Brother - προς το παρόν. Αλλά βοηθάτε να διασφαλίσετε ότι πολλοί άλλοι αθώοι άνθρωποι δεν θα είναι τόσο τυχεροί.

Επειδή αυτός είναι ο απώτερος σκοπός όλων αυτών, φοβάμαι, πρόκειται μόνο για τη σίτιση ανθρώπινων σωμάτων στη Big Pharma για δωρεάν ιατρικό πειραματισμό - αν και αυτό θα ήταν αρκετά κακό.

Είναι πραγματικά ένα πρώτο γιγαντιαίο βήμα προς τη δημιουργία μιας μόνιμης, ανατρεπτικής κατηγορίας αντιφρονούντων, ενός τρόπου ταξινόμησης των ανθρώπων που προσκολλούνται στην ελευθερία ως δημόσιων απειλών που αξίζουν να τιμωρηθούν, να ντροπιαστούν ή να αγνοηθούν. Όταν τα άτομα που δεν λαμβάνουν πειραματικό φάρμακο μπορούν να χαρακτηριστούν ψευδώς ως κίνδυνοι για την υγεία, δεν είναι σπουδαίο κόλπο να κάνετε το ίδιο πράγμα σε όποιον φέρει λάθος πολιτικό μήνυμα, προσφέρει λάθος παράδειγμα ή ακόμη και σκέφτεται τις λανθασμένες σκέψεις. Και αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, τελειώνουμε μαζί μας.

«Η μνήμη της μητέρας του έσκισε στην καρδιά του», έγραψε ο Orwell του πρωταγωνιστή του 1984, Winston Smith,…

επειδή είχε πεθάνει αγαπώντας τον… και επειδή, κατά κάποιον τρόπο, δεν θυμήθηκε πώς, είχε θυσιάσει τον εαυτό του σε μια ιδέα της πίστης που ήταν ιδιωτική και αμετάβλητη. Τέτοια πράγματα, είδε, δεν μπορούσαν να συμβούν σήμερα. Σήμερα υπήρχαν φόβος, μίσος και πόνος, αλλά χωρίς αξιοπρέπεια του συναισθήματος, από βαθιές σύνθετες θλίψεις.

Να καυχηθείτε για το τρύπημα του COVID19, εάν πρέπει!!!. Αλλά, θυμηθείτε το είδος του κόσμου που βοηθάτε να προωθήσετε όταν το κάνετε.!! Στον κόσμο που οι προπαγανδιστές έχουν στο μυαλό μας, θα μας κυβερνούν ο φόβος, το μίσος και ο πόνος - ο φόβος μιας φανταστικής «θανατηφόρας» ασθένειας, ο πόνος από τις συνέπειες της επίσημης καλοπροαίρεσης, το μίσος εκείνων που διατηρούν κάποια έννοια του ανθρώπινου εαυτού -Σεβασμός.

Αλλά δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο. Η φιλία και η αλληλεγγύη θα χαθούν, θα αντικατασταθούν από την παρακολούθηση της υγείας και την πίστη στο Big Brother. Οι τέχνες θα είναι μια απλή ανάμνηση. Η διαφωνία θα είναι κακό. η ελευθερία θα αποκαλείται «εγωισμός». Η ανθρώπινη ζωή θα εκτιμηθεί όχι λόγω του πνεύματος ή της θέλησης ή της δημιουργικότητας ή της ιδιωτικής ζωής στον πυρήνα της, αλλά μόνο ως αριθμός που πρέπει να χειραγωγείται στην υπηρεσία του κράτους. 

Όταν τα μεγάλα ΜΜΕ προπαγανδίζουν την ''αρετή'' της μόνιμης φυλάκισης, όταν οι «ειδικοί» μας λένε ότι η ζωή δεν είναι τίποτα παρά ο συνεχής φόβος της ασθένειας, όταν οι δημοσιογράφοι επιμένουν ότι το πιο ιερό καθήκον μας είναι να θυσιάζουμε τον εαυτό μας για τα οφέλη των μεγάλων εταιρειών, ήρθε η ώρα να ρωτήσουμε - σοβαρά - εάν τα δημόσια μηνύματά μας βοηθούν ή εμποδίζουν την αιτία του πολιτισμού.

Αντίθετα με το πραξικόπημα του coronavirus και κάνεις κάτι, τουλάχιστον, για να ταυτιστείς με το τι είναι ιερό στην ανθρώπινη ζωή. Υποστηρίξτε το και είστε στο συγκρότημα για ολοκληρωτισμό.

Σκεφτείτε το προτού γράψετε μια χαρούμενη ανάρτηση στο Facebook για να συμμετάσχετε σε ένα ανθρώπινο ιατρικό πείραμα με σκοπό να προωθήσετε ένα πιο απαίσιο μέλλον.

Σε τέτοιες στιγμές, δεν υπάρχει ουδετερότητα.

off-guardian.org - 7spymania.blogspot.com

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com