Translate

Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΧΑΡ - The Giant Of Kandahar

 7spymania.blogspot.com

Δεν είναι μυστικό ότι σε όλη την ανθρώπινη ιστορία οι ιστορίες των γιγάντων ήταν διαδεδομένες και ποικίλες. Από τα βιβλικά γραπτά των Νεφιλίμ έως τις ιθαγενείς αμερικανικές συγκρούσεις με τη φυλή Si-Te-Cah, η ιδέα μιας παράλληλης φυλής τεράστιων ανθρωποειδών που συνυπάρχουν με τα δικά μας είδη έχει αντέξει κατά τη διάρκεια των αιώνων. Ενώ πολλές ιστορικές αναφορές μπορεί να οφείλονται σε εσφαλμένη επικοινωνία, μετάφραση ή υπερβολή, είναι σύγχρονοι λογαριασμοί που συνεχίζουν να με γοητεύουν. 
Η ύπαρξη μιας φυλής γιγάντων δεν είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, σαν να είναι αλήθεια ότι θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στην κατανόηση της επιστήμης και να αλλάξει εντελώς την ιστορία του είδους μας. Ενώ οι προηγούμενοι λογαριασμοί είναι δύσκολο να επαληθευτούν και να πιστευτούν, οι πιο σύγχρονοι λογαριασμοί είναι, για μένα, πολύ πιο αξιόπιστοι και πιστευτοί.

Τακτική στρατιωτική περιπολία
Το 2002, ένα χρόνο μετά την έναρξη του πολέμου στο Αφγανιστάν, μια συνηθισμένη στρατιωτική περιπολία των ΗΠΑ εξαφανίστηκε στην επαρχία Κανταχάρ του Αφγανιστάν. Στη συνέχεια, η στρατιωτική διοίκηση έστειλε μια ομάδα ειδικών δυνάμεων για να τους βρει. Ιδιαίτερα εκπαιδευμένο και οπλισμένο στα δόντια, η ομάδα δεν έχασε χρόνο να εντοπίσει τους συντρόφους τους που λείπουν, ή μάλλον, τι απέμεινε. Η ομάδα είχε εντοπίσει την περιπολία σε μια σπηλιά που βρισκόταν στην πλευρά ενός βουνού. Ενώ ερευνούσε το σπάσιμο του εξοπλισμού και των ανθρώπινων οστών που κάποτε ήταν οι συμπατριώτες τους, η ομάδα αναγκάστηκε από έναν γίγαντα ύψους 13 μέτρων. Το πλάσμα έριξε ένα δόρυ, χτύπησε έναν στρατιώτη και τον σκότωσε αμέσως.

Πιασμένος από την ξαφνική εμφάνιση του βιβλικού τέρατος, η ομάδα άνοιξε πυρά στον γίγαντα. Πιθανότατα εξαγριωμένο από το θάνατο ενός από τους συμπαίκτες τους, οι στρατιώτες των ειδών άφησαν το περιοδικό μετά το περιοδικό στο πανύψηλο θηρίο. 
Τελικά, αφού πήρε πολλά όπλα, ο γίγαντας έπεσε στα γόνατά του και πέθανε. Ακόμα σοκαρισμένος από μια συνάντηση με κάτι απευθείας από τη Γένεση 6, οι στρατιώτες δεν σπατάλησαν χρόνο για να ασφαλίσουν το υπόλοιπο σπήλαιο για να βεβαιωθούν ότι ήταν ασφαλείς.

Μετά από προσεκτικό έλεγχο, ο γίγαντας της Κανταχάρ αναφέρθηκε ότι είχε φωτεινά κόκκινα μαλλιά, διπλές σειρές δοντιών και έξι ψηφία σε κάθε χέρι. Αυτά τα παράξενα χαρακτηριστικά δεν είναι αποκλειστικά για τον γίγαντα της Κανταχάρ, καθώς μια άλλη αναφορά πιθανών γίγαντων στη φυλή Si-Te-Cah τους εξηγεί ότι έχουν κόκκινα μαλλιά. Η φυλή Si-Te-Cah ήρθε σε σύγκρουση με τη φυλή Paiute των ιθαγενών Αμερικανών. Η ιστορία τους τελείωσε με τη φυλή Paiute να τα καίει όλα μέσα σε μια σπηλιά. Σε όλες αυτές τις διαφορετικές ιστορίες, υπάρχουν διάφορα στοιχεία.

Η έννοια των κόκκινων μαλλιών, μια ύπαρξη με βάση το σπήλαιο και η χρήση τεράστιων, μεγάλων λόγχων φαίνεται να μεταφέρουν μεταξύ διαφορετικών μυθολογιών και διαφορετικών λογαριασμών γιγαντιαίας δραστηριότητας. Αυτό υποδηλώνει τουλάχιστον κάποιο βαθμό αλήθειας για να εμπνεύσει τους διαφορετικούς θρύλους, είτε αυτή η αλήθεια είναι βιβλική φύση ή κάτι περισσότερο σύμφωνα με τις αποκλίνουσες εξελίξεις, δεν γνωρίζουμε ακόμη.

Μετά το δυσάρεστο περιστατικό στο Κανταχάρ, η ομάδα των ειδικών εξέτασε τα ευρήματά τους στη βάση. Μετά από αυτό, μαύρα ελικόπτερα εισέβαλαν στην περιοχή και το σώμα του γίγαντα έπεσε μακριά από άγνωστους πράκτορες. Μετά το τέλος της συνάντησης, το σώμα δεν ξαναδεί ποτέ, και επίσημα δεν υπάρχει καμία ιστορία ή αναφορά για το συμβάν. Παρ 'όλα αυτά, οι αναφορές για το περιστατικό συνεχίζουν να υφίστανται και πολλά μέλη του στρατού εκείνη την εποχή ανέφεραν ότι άκουσαν την επίθεση από μέλη άλλων τμημάτων και εταιρειών του στρατού. Πιθανώς, το σώμα μεταφέρθηκε για δοκιμή από κάποια εταιρεία αλφαβήτου που δεν είναι γνωστή σε δημόσια αρχεία. Ανεξάρτητα από την επίσημη αναγνώριση, δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος για τα διαφορετικά αξιόπιστα μέλη του στρατού να λένε ψέματα για να συναντήσουν έναν γίγαντα 13 ποδιών στο Αφγανιστάν, και όσον αφορά τα υπερφυσικά γεγονότα του πολέμου, αυτός ο λογαριασμός είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με τους πολέμους του αρχές του 21ου αιώνα.
                                πηγές:  ufoholic.com - youtube.com 1 - youtube.com 2
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com