Translate

Dr. Sucharit Bhakdi: Τα εμβόλια COVID θα αποδεκατίσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό...vids..


Dr. Sucharit Bhakdi: Τα εμβόλια COVID θα αποδεκατίσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό

Αμερικανός γιατρός: Ξυπνήστε! Το σύστημα έχει πάρει θέση να σκοτώνει ανθρώπους

Αγανακτισμένος γιατρός καταγγέλλει ότι 4χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα περιστατικά με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Τι είχε πάθει; Βακτηριακή μόλυνση στα πνευμόνια του, που προκλήθηκε από τη χρήση της μάσκας!

 
 - Σε αυτήν την αποκλειστική συνέντευξη με τον ανώτερο συντάκτη του περιοδικού The New American, Alex Newman, ο παγκοσμίου φήμης Γερμανός-Ταϊλανδός-Aμερικανός μικροβιολόγος Δρ. Sucharit Bhakdi προειδοποιεί ότι η υστερία του COVID βασίζεται σε ψέματα και ότι τα «εμβόλια» του COVID πρόκειται να προκαλέσουν παγκόσμια καταστροφή και αποδεκατισμό του ανθρώπινου πληθυσμού.
Ξεκινώντας, εξηγεί ότι έχει γίνει κατάχρηση του τεστ PCR για να προκαλέσει φόβο με τρόπο που δεν είναι επιστημονικός. 
Στη συνέχεια, εξηγεί τι πρόκειται να κάνουν τα εμβόλια mRNA στο ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιώντας όρους και αναλογίες που μπορεί να καταλάβει ο καθένας. 

Μεταξύ άλλων ανησυχιών, αναμένει τεράστιους θανατηφόρους θρόμβους καθώς και αποκρίσεις του ανοσοποιητικού συστήματος που θα καταστρέψουν το ανθρώπινο σώμα. 

Τέλος, ο Bhakdi, ο οποίος προειδοποίησε για επικείμενη «καταστροφή» κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Fox News που έγινε viral, ζητά ποινικές διώξεις των υπευθύνων και άμεση διακοπή αυτού του παγκόσμιου πειράματος.


Απόφαση ΕΕ: Θα εμβολιάζουν μαζικά μόνο με εμβόλιο mRNA

Εμβολιασμοί καθ' έξιν και κατ' εξακολούθηση μέχρι;
Επιπλέον δόση για όσους εμβολιάστηκαν νωρίς!

Αμέτρητα περιστατικά καρδιακής φλεγμονής σε εμβολιασμένους νεαρούς άνδρες στο ΙσραήλΝέος «συναγερμός» έχει σημάνει με τα εμβόλια, αυτή τη φορά με το εμβόλιο της Pfizer, καθώς το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε δεκάδες περιστατικά φλεγμονών στην καρδιά μετά από χορήγηση εμβολίου της Pfizer και ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν ασφαλή συμπεράσματα, όμως, σύμφωνα με τον επικεφαλής της επιτυχημένης εκστρατείας εμβολιασμού, Ναχμάν Ας, να δηλώνει ότι «προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν δεκάδες περιστατικά μυοκαρδίτιδας, σε περισσότερους από πέντε εκατομμύρια εμβολιασμένους πολίτες, κυρίως μετά τη δεύτερη δόση». Οι περισσότερες περιπτώσεις σχετίζονται με πολίτες ηλικίας έως 30 ετών.

«Το υπουργείο Υγείας μελετά εάν υπάρχει μεγάλη νοσηρότητα και εάν μπορεί να συνδεθεί με τα εμβόλια» είπε ο Ας.

Χαρακτήρισε τα περιστατικά αυτά ως «ερωτηματικό» και έδωσε έμφαση στο γεγονός πως το υπουργείο δεν έχει βγάλει ακόμη ασφαλή συμπεράσματα.

Επισήμανε, όμως, ότι το να βγουν συμπεράσματα για σύνδεση του εμβολίου με τα περιστατικά αυτά θα είναι δύσκολο γιατί η μυοκαρδίτιδα, που συνήθως εξαφανίζεται χωρίς περαιτέρω επιπλοκές, μπορεί να προκληθεί από μια σειρά ιών, ενώ έχουν καταγραφεί αντίστοιχα περιστατικά και σε προηγούμενες χρονιές.

Η εταιρεία, σε ερώτημα του Reuters, δήλωσε ότι παραμένει σε στενή επαφή με το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ώστε να αξιολογήσει τα νέα δεδομένα για το εμβόλιό της.

S    seferou.blogspot.com
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com