Translate

Η Νέα Κανονική Φυλή και τα επακόλουθα της! Πότε ξεκίνησε το λεγόμενο τρίτο κύμα; Εμβολιαστές, η νέα πειθήνια τάξη...

 


Τώρα λοιπόν, οι Νέοι Κανονικοί συζητούν το ερώτημα «Ανεμβολίαστοι».  Τι πρέπει να κάνουν μ’ εμάς; Όχι, όχι μ’ αυτούς που δεν έχουν «εμβολιαστεί» ακόμα.  Μ’ εμάς τους κορωνοανόητους («Covidiots»). Τους «αρνητές του Covid». Τους «αρνητές της επιστήμης». Τους «αρνητές της πραγματικότητας». Εκείνους που δεν θέλουν ποτέ να «εμβολιαστούν».

The «Unvaccinated» Question 
By C.J. Hopkins Off-Guardian March 29, 2021

Δεν υπάρχει θέση για εμάς στη Νέα Κανονική κοινωνία. Οι Νέοι Κανονικοί  το γνωρίζουν, όπως επίσης και εμείς. Γι’ αυτούς, είμαστε μια ύποπτη, ξένη φυλή ανθρώπων. Δεν μοιραζόμαστε τις ιδεολογικές τους πεποιθήσεις. Δεν εκτελούμε τα τελετουργικά της πίστης τους, ή το κάνουμε μόνο με οργή, γιατί μας αναγκάζουν να το κάνουμε.
Διακινούμε μυστηριώδεις «θεωρίες συνωμοσίας», όπως η «επιστήμη πριν από τον Μάρτιο του 2020»«η φυσική ανοσία της αγέλης»«ποσοστά θανάτων προσαρμόσιμα στον πληθυσμό»,«Σουηδία»«Φλόριντα» και άλλες αιρέσεις.

Δεν μας εμπιστεύονται. Είμαστε ξένοι ανάμεσά τους. Υποψιάζονται ότι αισθανόμαστε ανώτεροι από αυτούς. Πιστεύουν ότι συνωμοτούμε εναντίον τους, ότι θέλουμε να τους εξαπατήσουμε, να τους προκαλέσουμε σύγχυση, να τους ξεγελάσουμε, να διαφθείρουμε τον πολιτισμό τους, να κακοποιήσουμε τα παιδιά τους, να μολύνουμε τα πολύτιμα σωματικά υγρά τους και να διαπράξουμε, ένας Θεός ξέρει, τι άλλους τρόμους.
Έτσι, συζητούν την ανάγκη να μας απομονώσουν, πώς να μας απομονώσουν, πότε να μας απομονώσουν, προκειμένου να προστατεύσουν την κοινωνία από εμάς. Στα μάτια τους, δεν είμαστε παρά εγκληματίες ή, χειρότερα, μια πληγή, μια ντροπή. 
Σύμφωνα με τα λόγια κάποιου (δεν θυμάμαι ποιανού), «η απαλλαγή από τον μη εμβολιασμένο δεν είναι ζήτημα ιδεολογίας. Είναι θέμα καθαρότητας» ή κάτι τέτοιο. (Θα πρέπει να ψάξω και να ελέγξω αυτό το απόσπασμα. Ίσως το έβγαλα εκτός συμφραζόμενων.)
Στο Ισραήλ, την Εσθονία, τη Δανία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και άλλες Νέες Κανονικές  χώρες, έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία διαχωρισμού.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι θέμα χρόνου. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Π.Ο.Υ., η Ε.Ε. και άλλες διεθνικές οντότητες βοηθούν στον εξορθολογισμό του νέου συστήματος διαχωρισμού, το οποίο, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ,
«Θα πρέπει να εναρμονιστεί από έναν κανονιστικό φορέα, όπως ο ΠΟΥ, για να διασφαλιστεί ότι είναι ηθικό». 
Εδώ στη Γερμανία, η κυβέρνηση σκέφτεται να μας απαγορεύσει να εργαστούμε έξω από τα σπίτια μας. Απαγορεύεται ήδη η πτήση με εμπορικές αεροπορικές εταιρείες. (Μπορούμε ακόμα να χρησιμοποιήσουμε τα τρένα, αν  καμουφλαριζόμαστε ως Νέοι Κανονικοί.)
Στο χωριό Potsdam, ακριβώς πιο κάτω από το Wannsee (το όνομα που ίσως θυμάστε από τα μαθήματα ιστορίας του 20ου αιώνα), μας απαγορεύεται η είσοδος σε καταστήματα και εστιατόρια. (Δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε ακόμα να χρησιμοποιήσουμε τα πεζοδρόμια ή αν πρέπει να περπατάμε στα ρείθρα.)
Στη Σαξονία,  μας απαγορεύεται η παρακολούθηση στα σχολεία. Στο Berliner Ensemble (το θέατρο που ιδρύθηκε από τους Bertolt Brecht και Helene Weigel, δια βίου αντιπάλους του ολοκληρωτισμού και του φασισμού), μας απαγορεύεται να παρακολουθήσουμε παραστάσεις Νέας Κανονικότητας.
Στις ΗΠΑ, μας αποκλείουν από τα πανεπιστήμια. Τα παιδιά μας αποκλείονται από δημόσια σχολεία.
Στη Νέα Υόρκη, το νέο «Excelsior Pass» θα επιτρέψει στους Νέους Κανονικούς  να παρακολουθήσουν πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις (και να προστατεύουν μπαρ και εστιατόρια, τελικά) νιώθοντας ασφαλείς με τη γνώση ότι οι μη εμβολιασμένοι εμποδίστηκαν να εισέλθουν ή απομονώθηκαν σε ένα χώρο μόνο «Μόνο για ανεμβολίαστους» .
Το σύστημα pass, που σχεδιάστηκε από την IBM, η οποία, αν η ιστορία είναι ένας-κάποιος οδηγός, είναι αρκετά καλή στο σχεδιασμό τέτοιων συστημάτων (Εντάξει, τεχνικά, ήταν η Deutsche Hollerith Maschinen Gesellschaft, θυγατρική της IBM της Ναζιστικής Γερμανίας), κυκλοφόρησε αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο με ηχηρό σάλπισμα.
Και αυτή είναι μόνο η αρχή.
Το «Πράσινο Πάσο» («Green Pass«) του Ισραήλ είναι το μοντέλο για το μέλλον, το οποίο έχει νόημα,  σ’ έναν άρρωστο, φασιστικού είδους τρόπο ζωής. Όταν ζείτε ήδη σε κατάσταση απαρτχάιντ, τι σημασία έχει λίγο πιο πολύ απαρτχάιντ; 
Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στο πώς φαίνεται…

Εντάξει, ξέρω τι σκέφτονται οι Νέοι Κανονικοί. Σκέφτονται ότι «παραπλανώ» τους ανθρώπους ξανά. Ότι υπερβάλλω.  Ότι αυτό δεν είναι πραγματικά διαχωρισμός, και σίγουρα τίποτα σαν «ιατρικό απαρτχάιντ».
Εξάλλου (όπως θα μου θυμίζουν αυστηρά οι Νέοι Κανονικοί), κανείς δεν μας αναγκάζει να εμβολιαστούμε. Εάν επιλέξουμε να μην κάνουμε το εμβόλιο, ή δεν μπορούμε για ιατρικούς λόγους, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να υποβληθούμε σε ένα «τεστ» – ξέρετε, εκείνο όπου χώνουν μια μπατονέτα 9 ιντσών στις ρινικές σας κοιλότητες  – εντός 24 ωρών πριν θελήσουμε να βγούμε για δείπνο, να παρακολουθήσουμε το θέατρο ή μια αθλητική εκδήλωση, ή να επισκεφθούμε μουσείο, ή να παρευρεθούμε σε πανεπιστήμιο, ή να πάμε τα παιδιά μας στο σχολείο ή σε παιδική χαρά, και τα αποτελέσματα των τεστ μας θα χρησιμεύσουν ως «διαβατήρια εμβολίων!»
Απλώς τα παρουσιάζουμε στον αρμόδιο υπεύθυνο Αξιωματούχο Συμμόρφωσης Covid  και (με την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, φυσικά) θα μας επιτραπεί να συμμετέχουμε στη Νέα Κανονική κοινωνία σαν να είχαμε «εμβολιαστεί».
Είτε έτσι είτε αλλιώς,  με το «εμβόλιο» ή το «τεστ», οι αξιωματούχοι του Νέου Κανονικού  θα είναι ικανοποιημένοι, επειδή τα τεστ και τα πάσο είναι πραγματικά απλά δεκανίκια του θεάτρου. Το θέμα είναι η επίδειξη της ανεγκέφαλης υπακοής.
Ακόμα κι αν πιστεύετε αυτά που λένε οι Νέοι Κανονικοί, εάν είστε κάτω των 65 ετών και έχετε σχετικά καλή υγεία, το να κάνετε «εμβολιασμό» είναι λίγο-πολύ άσκοπο, εκτός από μια δημόσια εμφάνιση συμμόρφωσης και πίστης στο επίσημο αφήγημα Covid-19 (το θεμέλιο λίθο της Νέας Κανονικής  ιδεολογίας).
Ακόμα και οι αρχιερείς της «Επιστήμης» τους ομολογούν ότι δεν σας εμποδίζει να διαδώσετε την «πανούκλα». Και τα τεστ PCR είναι σχεδόν χωρίς νόημα, όπως και ο ΠΟΥ τελικά παραδέχτηκε. (Μπορείτε να βγάλετε θετικό PCR τεστ με φρούτο παπάγια… αλλά ίσως πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ποιον το λέτε, εάν το κάνετε αυτό.)
Άσχετα αν πρόκειται για το «εμβόλιο» ή το «τεστ», η αναγκαστική επιλογή μεταξύ τους δεν είναι καθόλου άνευ σημασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο εναλλακτικές περιλαμβάνουν την παραβίαση των σωμάτων μας, κυριολεκτικά τη διείσδυση στα σώματά μας. Δεν έχει σημασία τι υπάρχει στα «εμβόλια» ή τι «αποτελέσματα» παράγουν τα «τεστ». Το τελετουργικό είναι μια επίδειξη δύναμης, η δύναμη των  Νέων Κανονικών  (δηλαδή το νέο πρόσωπο του παγκόσμιου καπιταλισμού) να ελέγχουν τα σώματά μας, να κυριαρχούν επ’ αυτών, να τα παραβιάζουν, ψυχολογικά και σωματικά.
Τώρα, μην ενθουσιάζεστε, «συνωμοσιολόγοι» φίλοι μου. Δεν έχω κάνει ακόμα πλήρη QAnon. Ο Bill Gates και ο Klaus Schwab δεν τεμπελιάζουν παρέα, πίνοντας αδρενοχρώμιο στο γιοτ του George Soros, ονειρευόμενοι τρόπους να βιάσουν τις μύτες των ανθρώπων. Αυτό το υλικό είναι ενσωματωμένο στη δομή του συστήματος. Είναι ένα τυπικό χαρακτηριστικό των ολοκληρωτικών κοινωνιών, λατρειών, εκκλησιών, ομάδων αυτοβοήθειας, και… εδώ που τα λέμε, της ανθρώπινης κοινωνίας, γενικά.
Το να σε αναγκάζουν να επαναλάβεις μια φυσική πράξη, που έχει νόημα μόνο μέσα σε μια συγκεκριμένη ιδεολογία, δίνει σάρκα και οστά σ’ αυτή την ιδεολογία μέσα μας. Δεν υπάρχει τίποτα εγγενές διαβολικό γι’ αυτό. Είναι μια βασική τεχνολογία κοινωνικοποίησης. Είναι πώς κοινωνικοποιούμε τα παιδιά μας. Γι’ αυτό διεξάγουμε γάμους, βαπτίσεις και τελετές μύησης. Έτσι μετατρέπουμε τους νεαρούς άνδρες και τις γυναίκες σε στρατιώτες. Είναι το πώς οι ηθοποιοί μαθαίνουν το μπλοκάρισμα και τις γραμμές τους. Γι’ αυτό οι Ναζί πραγματοποίησαν όλες αυτές τις συγκεντρώσεις. Γι’ αυτό οι «δημοκρατίες» διεξάγουν εκλογές.
Είναι επίσης βασική τελετουργική μαγεία… αλλά αυτό είναι ένα θέμα για μια διαφορετική στήλη.
Το ζήτημα, προς το παρόν, είναι το «Ερώτημα Ανεμβολίαστοι», τα δημόσια τελετουργικά που γίνονται για να κάνουν τη Νέα Κανονική  ιδεολογία «πραγματικότητα» και το τι θα κάνουν με εκείνους από εμάς που αρνούνται να συμμετάσχουν σε αυτά τα τελετουργικά, που αρνούνται να εγκαταλείψουν την «παλιά φυσιολογική» πραγματικότητα και να προσηλυτιστούν στη Νέα Κανονικότητα, έτσι ώστε να μπορούμε να λειτουργούμε στην κοινωνία χωρίς να διαχωριζόμαστε, να ποινικοποιούμαστε ή να «διαγνωσκόμαστε» ως «κοινωνιοπαθείς», ή αλλιώς ως πάσχοντες από ψυχιατρική διαταραχή.
Για εμάς τους«συνωμοσιολόγους και αρνητές της πραγματικότητας», δεν υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε αυτό το δίλημμα. Δεν είναι η Ευρώπη της δεκαετίας του 1930. Δεν υπάρχει πουθενά να μεταναστεύσουμε σε… Εντάξει, υπάρχουν, προσωρινά,  ορισμένες από τις πολιτείες των ΗΠΑ που στήνουν εξεγέρσεις και άλλες τέτοιες «παλιές κανονικές» οάσεις, αλλά πόσο καιρό πιστεύεις ότι αυτό θα διαρκέσει;
Κυκλοφορούν ήδη «μεταλλαγμένα στελέχη»του covid και ο Θεός μόνο ξέρει τι θα συμβεί όταν αρχίσουν τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των «εμβολίων».
Όχι, για τους περισσότερους από εμάς κατοίκους της παγκόσμιας καπιταλιστικής αυτοκρατορίας, φαίνεται ότι το Νέο Κανονικό  είναι εδώ για να μείνει.
Έτσι, εκτός εάν είμαστε προετοιμασμένοι να γίνουμε Νέοι Κανονικοί, θα πρέπει να σταθούμε όρθιοι και να πολεμήσουμε. Θα γίνει μάλλον δύσκολο και προσωπικό, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε.
Δεδομένου ότι πολλοί Νέοι Κανονικοί είναι φίλοι και συνάδελφοί μας, ή ακόμη και μέλη των οικογενειών μας, είναι δελεαστικό να πιστέψουμε ότι «θα έρθουν στα συγκαλά τους», ότι «όλα αυτά είναι απλώς μια υστερική υπερβολική αντίδραση» και ότι «όλα θα επιστρέψουν σύντομα στο φυσιολογικό».
Αυτό θα ήταν ένα μνημειακό σφάλμα από την πλευρά μας… πιθανώς ένα θανατηφόρο σφάλμα.


Τα ολοκληρωτικά κινήματα, όταν φτάνουν σε αυτό το στάδιο, δεν σταματούν απλά από μόνα τους. Συνεχίζουν να προχωρούν προς τις πλήρεις εκφράσεις τους, μετατρέποντας τελικά ολόκληρες κοινωνίες σε τερατώδεις καθρέφτες του εαυτού τους, εκτός εάν αναχαιτιστούν από σοβαρή αντίσταση. Υπάρχει ένα παράθυρο στην αρχή, όταν μια τέτοια αντίσταση έχει την πιθανότητα να κερδίσει. Αυτό το παράθυρο είναι ακόμα ανοιχτό, αλλά κλείνει, γρήγορα.
Δεν μπορώ να σας πω πώς ν’ αντισταθείτε καλύτερα, αλλά μπορώ να σας πω ότι αρχίζει με το να βλέπει κανείς τα πράγματα με καθαρότητα, και να ονομάζει πράγματα και ανθρώπους ακριβώς αυτό που είναι.
Ας μην κάνουμε το ίδιο λάθος που έχουν κάνει άλλες μειονότητες σε όλη την ιστορία όταν ήρθαν αντιμέτωποι με μια νέα ολοκληρωτική ιδεολογία. Δείτε τους Νέους Κανονικούς  γι’ αυτό που είναι, ίσως όχι βαθιά μέσα στις καρδιές τους, αλλά αυτό στο οποίο συλλογικά έχουν γίνει μέρος, διότι αυτό είναι το κίνημα που έχει τώρα τον έλεγχο, όχι τα λογικά άτομα που ήταν στο παρελθόν.
Πάνω απ’ όλα, αναγνωρίστε πού κατευθύνεται: εκεί όπου πάντοτε κατευθύνονται τα ολοκληρωτικά κινήματα. (Βλέπε π.χ., Milton Mayer’s  They Thought They Are Free: The Germans 1933-45.)
Όχι, οι μη εμβολιασμένοι δεν είναι Εβραίοι και οι Νέοι Κανονικοί  δεν φέρουν μεγάλες σημαίες της Σβάστικας. Ωστόσο ο ολοκληρωτισμός είναι ολοκληρωτισμός, ανεξάρτητα από το ποια Γκεμπελίστικα Μεγάλα Ψέματα, ιδεολογία και επίσημους εχθρούς πουλάει. Το ιστορικό πλαίσιο και τα κοστούμια αλλάζουν, αλλά η ανελέητη πορεία του παραμένει η ίδια.
Σήμερα, οι Νέοι Κανονικοί  μας παρουσιάζουν μια «επιλογή»: (α) Συμμόρφωση με τη Νέα Κανονική  ιδεολογία τους ή (β) τον κοινωνικό διαχωρισμό. 
Τι φαντάζεστε ότι έχουν προγραμματίσει για εμάς αύριο;


—————
Ο C.J. Hopkins είναι ένας βραβευμένος Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας, μυθιστοριογράφος και πολιτικός σατιριστής με έδρα το Βερολίνο. Τα έργα του δημοσιεύονται από το Bloomsbury Publishing και το Broadway Play Publishing, Inc. Το δυστοπικό μυθιστόρημά του, Zone 23, εκδόθηκε από τους Snoggsworthy, Swaine & Cormorant. Οι τόμοι I και II του Consent Factory Essays δημοσιεύονται από την Consent Factory Essays Publishing, μια θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου στην Amalgamated Content, Inc. Μπορεί να προσεγγιστεί στη διεύθυνση cjhopkins.com ή consentfactory.org

off-guardian.org

Πότε ξεκίνησε το τρίτο κύμα του ιού; Όταν αρχίσανε τα εμβόλια !

Το διάγραμμα ειναι από τις Φιλιππίνες μιας και στη χώρα μας δεν πρόκειται να τα συνδέσουν ασθένεια και  εμβόλιο ποτέ!

Γάκης – Δεν θα έκανα το εμβόλιο της Pfizer, Ευτελίζεται η επιστήμη

Ένα χρόνο τώρα που ζούμε αυτόν τον εφιάλτη, μια διαρκή και αέναη μέρα της μαρμότας, . Ακούστε τον ιατρό χειρουργο  Γάκη. Σοβαρός, μετρημένος και κυρίως ανεξάρτητος…


Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com