Translate

CIA Document: UFOs attacked 23 Russian Soldiers, Turning Them All to Stone!! vid

 
Όσον αφορά τα UFO και τα εξωγήινα hotspots, υπάρχουν πάρα πολλά από τη Ρωσία, λόγω του τεραστίου μέγέθους της!.

Η Ρωσία έχει σχεδόν διπλάσια έκταση γης οποιασδήποτε χώρας στον κόσμο, φτάνοντας σε πάνω από 17.000.000 χιλιόμετρα, υπερδιπλασιάζοντας αυτή του επόμενου μεγαλύτερου έθνους από τη μάζα του εδάφους, τον Καναδά, και σχεδόν διπλάσια από τις ανταγωνιστικές υπερδυνάμεις που έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα.

Με όλη αυτή τη μάζα της γης έρχεται μια μεγάλη ποικιλία κρυφών μυστικών, κρυφών τοποθεσιών, κρυφών αντικειμένων και κρυφής ιστορίας, πολλά από τα οποία μπορεί να έχουν μια εξωγήινη κλίση.

Τα αξιοθέατα και οι εξωγήινοι συναντήσεις είναι γνωστοί στους λάτρεις των UFO στη χώρα, τόσο πολύ που έχουμε γράψει περίπου δεκάδες και δεκάδες από αυτούς σε αυτόν τον ιστότοπο μόνο, αν όχι εκατοντάδες.

Μία από τις πιο δύσκολες συναντήσεις περιλαμβάνει τη ρωσική κυβέρνηση, ως μέρος αυτού που έχει γίνει μια συνεχής μετάβαση μεταξύ στρατιωτών, του στρατού, του ρωσικού διαστημικού προγράμματος, και πολλών διαφορετικών εξωγήινων φυλών, πλοίων και άλλων πρακτόρων του είδους αυτού του είδους .

Σε αυτήν την περίπτωση, το ρωσικό μέρος της εξίσωσης περιλαμβάνει μια υποτιθέμενη επίθεση εκδίκησης που πραγματοποιήθηκε σε ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό από UFO και εξωγήινους μέσα, και ακούγεται σαν κάτι που διαπράχθηκε από τη μυθική φιγούρα Medusa περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Έγγραφο της CIA: UFO επιτέθηκαν σε 23 Ρώσους στρατιώτες και τους έκαναν πέτρα!!!!

UFOs and the aliens inside, and it sounds like something perpetrated by the mythical figure Medusa more than anything else.

CIA Document: UFOs Attacked 23 Russian Soldiers and Turned Them to Stone

We all know the type of weaponry, psychic and other powers possessed by the myriad alien races out there in our solar system, but this one is not discussed often.

Όλοι γνωρίζουμε τον τύπο των όπλων, των ψυχικών και άλλων δυνάμεων που κατέχουν οι μυριάδες εξωγήινοι αγώνες εκεί έξω στο ηλιακό μας σύστημα, αλλά αυτό δεν συζητείται συχνά.

Αν πράγματι είναι αλήθεια, ρίχνει φως σε μια ακόμη ανησυχητική «υπερδύναμη» που κατέχουν αυτές οι υψηλότερες νοημοσύνη, τα υψηλότερα τεχνολογικά όντα που δεν είναι ακριβώς καλά νέα για την ανθρώπινη φυλή, ειδικά εάν αυτή η δύναμη χρησιμοποιείται κατά λάθος από εξωγήινες δυνάμεις με κακή ιδιοσυγκρασία ενάντια στις κατακλυσμένες τους ανθρώπινοι αντίπαλοι.

Σύμφωνα με ένα διαβαθμισμένο και τώρα διερχόμενο έγγραφο της CIA, τα UFO επιτέθηκαν σε 23 Ρώσους στρατιώτες και τους γύρισαν σε πέτρα. Είναι πιθανώς η πρώτη φορά που έγινε τεκμηριωμένη υπόθεση αυτού του είδους, σύμφωνα με τον UFOsFootageUK, ο οποίος μοιράστηκε την ιστορία στον ιστότοπό του.

Η Ρωσία είχε πολλές συναντήσεις με UFO και εξωγήινους, αλλά καμία από αυτές δεν ήταν παρόμοια.

Ο αριθμός εγγράφου για αυτήν την εικαζόμενη επίθεση εκδίκησης έχει ως εξής: (FOIA) / ESDN (CREST): 000551776, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Ήταν η εξωγήινη καταστροφή των Ρώσων στρατιωτών μια επίθεση εκδίκησης;

Η ιστορία πηγαίνει μέχρι τη Σιβηρία και μια έκθεση της CIA, ανέφερε ο ιστότοπος. Αυτή η επίθεση διέρρευσε αμέσως μόλις ο πρώην Ρώσος ηγέτης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ έχασε την ηγεσία του και πολλά αρχεία KGB χάθηκαν.

Πολλά από τα αρχεία είχαν διαρρεύσει, κλαπεί, κρυφτεί ή χάσει στην αναταραχή που προέκυψε, και ένας τόνος από αυτούς αποκτήθηκε από την CIA των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η αποχαρακτηρισμένη έκθεση, που ελήφθη από την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών, ισχυρίζεται ότι μια ταξιαρχία Ρώσων στρατιωτών «μετατράπηκε σε πέτρα από εξωγήινους» αφού προσπάθησαν να τους βγάλουν έξω με ένα δέμα σφαιρών.

Αυτή η συγκεκριμένη μάχη, όσο πιο σκληρή φαίνεται, απέχει πολύ από το αβάσιμο. Είναι ευρέως γνωστό ότι πολλοί εξωγήινοι αγώνες έχουν την τεχνολογία να καταστρέψουν ή να κυριαρχήσουν με άλλο τρόπο το στρατιωτικό και το διαστημικό σκάφος των Ηνωμένων Πολιτειών όπως θέλουν, αλλά επιλέγουν να μην το χρησιμοποιήσουν επειδή συχνά θεωρούν ότι είμαστε ένα είδος μύτης, ανίκανο να θέσει κάθε είδους απειλή τους απολύτως.

Στην περίπτωση του συνταξιούχου λοχίας στρατού Μπομπ Ντιν, ο οποίος έχει μιλήσει ευρέως για αυτά τα θέματα, οι εξωγήινοι αγώνες εκεί είναι κυρίως φιλικοί, αλλά μερικοί είναι αρκετά εχθρικοί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε και ξένη συνάντηση, ειδικά εκείνες που περιλαμβάνουν δυνητικά εχθρικό στρατιωτικό προσωπικό σαν αυτό, είναι ένα πραγματικό παιχνίδι της «ρωσικής ρουλέτας» για αυτούς τους στρατιώτες, και πολλές φορές τα αποτελέσματα είναι οτιδήποτε άλλο παρά όμορφα για τους «καλούς».

Η συγκεκριμένη μάχη φέρεται να περιελάμβανε μάχη με μια ομάδα πέντε αλλοδαπών στη Σιβηρία το 1993. Συνολικά 23 Ρώσοι στρατιώτες πέθαναν με τον πιο τρομακτικό τρόπο, όλα λόγω της πρόθεσής τους να βλάψουν αυτούς τους εξωγήινους επισκέπτες με τα τουφέκια τους.

Σύμφωνα με την έκθεση του UFOsFootageUK, το έγγραφο ελήφθη μέσω μιας μετάφρασης μιας καταγεγραμμένης έκθεσης ουκρανικής εφημερίδας.

«Πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με το τι δημοσιεύει η CIA στο διαδίκτυο, καθώς θα μπορούσε να είναι παραπληροφόρηση», δήλωσε ο ιστότοπος UFO και το κανάλι YouTube Lionsground.

Τούτου λεχθέντος, φαίνεται να υπάρχουν πόδια πίσω από αυτό, και αν είναι αληθινό, θα μπορούσε να ρίξει φως σε μια από τις ασυγκράτητες, αλλά από καιρό κρυμμένες «υπερδυνάμεις» που κατέχουν εξωγήινοι επισκέπτες.

Another Crazy Russia Alien Story…

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com