Translate

Το Πεντάγωνο λέει ότι βρήκε «οχήματα εκτός κόσμου» που «δεν κατασκευάζονται σε αυτήν τη γη»

The Pentagon Says It Has Found “Off-World Vehicles” That Are “Not Made on This Earth”                         7spymania.blogspot.com - ufoholic.com

Για δεκαετίες, η αποκάλυψη ήταν ένα από τα, αν όχι τα πιο συζητημένα θέματα στην UFO και την εξωγήινη κοινότητα.

Τώρα, συμβαίνει ακριβώς μπροστά στα μάτια μας και οι περισσότεροι από εμάς φαίνεται να αγνοούμε το μέγεθος του τι συμβαίνει.

Τον Μάρτιο, ο αστροφυσικός Eric. Ο W. Davis έδωσε μια διαβαθμισμένη ενημέρωση στο Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με μια ανακάλυψη ότι, εάν αποκαλυφθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή, θα ήταν η πρώτη γραμμή, το κέντρο στον κύκλο ειδήσεων κάθε μεγάλης εφημερίδας, τηλεοπτικής μετάδοσης και ραδιοφωνικής μετάδοσης σε όλη την χώρα, αν όχι ο κόσμος.

Αντ 'αυτού, έχει ως επί το πλείστον απορριφθεί ως σκέψη σε μια εποχή υστερίας κοροναϊού.

Η ενημέρωση επικεντρώθηκε σε αυτό που ο Ντέιβις ονόμασε «οχήματα εκτός κόσμου που δεν κατασκευάστηκαν σε αυτήν τη Γη».

Με άλλα λόγια, ο Ντέιβις, ο οποίος πέρασε χρόνια δουλεύοντας ως σύμβουλος για το πρόγραμμα Pentagon UFO και τώρα εργάζεται ως εργολάβος άμυνας, έχει χύσει επίσημα τα φασόλια: τα διαστημόπλοια, γνωστά και ως UFO, είναι αληθινά και είναι κάτι που πιθανότατα γνωρίζουμε για πολύ καιρό

Πρόγραμμα UFO «Δεν χρειάζεται πλέον να κρύβεται στις σκιές»

Το απόσπασμα του Ντέιβις ήρθε στην τελευταία έκθεση UFO από τους New York Times, η οποία ανήκει στο ρυθμό τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με μια έκθεση από το NYMag.com..

Τον Δεκέμβριο του 2017, μια εφημερίδα ανέφερε την ύπαρξη του Προγράμματος Αναγνώρισης Απειλών για την Αερόσφαιρα για Προχωρημένους, μια προσπάθεια του Πενταγώνου να διερευνήσει UFO που υποτίθεται ότι έληξε το 2012.

Χαιρετίστηκε ως «ιστορικό σημείο καμπής στις στάσεις μας σχετικά με τα UFO», υπονοούσε το ίδιο μήνυμα με το πιο πρόσφατο. δηλαδή ότι τα UFO είναι στην πραγματικότητα αληθινά και δεν προέρχονται από αυτήν τη Γη, όπως ισχυρίζονται πολλοί σκεπτικιστές.

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση από τους Times, ενώ το πρόγραμμα μετονομάστηκε και μεταφέρθηκε σε διαφορετικό μέρος του Πενταγώνου, η προσπάθεια παραμένει ενεργή.

Προχωρά τώρα σε μια εντελώς νέα εποχή «διαφάνειας», σύμφωνα με τον Luis Elizondo, τον πρώην διευθυντή του προκατόχου του προγράμματος.

«Δεν χρειάζεται πλέον να κρύβεται στις σκιές», είπε. created a report urging the federal government to research time travel through wormholes

Γνωστή ως η Ειδική Ομάδα Άγνωστων Εναέριων Φαινομένων, είναι πλέον υποχρεωμένη να δημοσιοποιεί περαιτέρω αναφορές.

Θα έχει ποτέ η Ομάδα Εργασίας Φυσική Απόδειξη;

Ενώ η ανακοίνωση εξακολουθεί να χωνεύεται από τους περισσότερους ανθρώπους, είναι πλέον καιρός να σταματήσουμε για τον δεύτερο γύρο: περαιτέρω ανακοινώσεις και αναφορές αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες, μήνες και χρόνια, καθώς όλο και περισσότερα ευρήματα δημοσιοποιούνται.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα παρουσιαστούν φυσικές αποδείξεις, με τη μορφή ενός πραγματικού σκάφους, ή ίσως ακόμη και αντικείμενα ή όργανα από άλλους κόσμους, διαστημόπλοια και ακόμη και εξωγήινων όντων.

Ο Ελισούντο, ο οποίος ανέλαβε την ηγετική θέση του προγράμματος UFO του Υπουργείου Άμυνας το 2010, «συγκαταλέγεται ανάμεσα σε μια μικρή ομάδα πρώην κυβερνητικών αξιωματούχων και επιστημόνων με άδεια ασφαλείας, οι οποίοι, χωρίς να παρουσιάσουν φυσικές αποδείξεις, λένε ότι είναι πεπεισμένοι ότι αντικείμενα απροσδιόριστης προέλευσης έχουν καταρρεύσει στη γη με υλικά που ανακτήθηκαν για μελέτη. "

Το πρόγραμμα ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία και είχε προϋπολογισμό 22 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τους Times. Πήγε από το AATIP, για το Πρόγραμμα Αναγνώρισης Απειλών για την Προχωρημένη Αεροπορία, και έχει επίσης αναφερθεί ως Πρόγραμμα Αναγνώρισης Απειλών για την Αερόσφαιρα.

Ο αρχικός σκοπός της ήταν να διερευνήσει τις απειλές που φέρουν ξένα όπλα, οι οποίες χρησιμοποιούνται και αναπτύσσονται τώρα ή αυτές που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν εντός των επόμενων 40 ετών. Μέσα σε αυτήν τη διαδικασία, υπάρχει μια ξεχωριστή πιθανότητα να έχει σκοντάψει την πιο σημαντική ανακάλυψη που σχετίζεται με τα UFO στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία.

Ο πρώην ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας, Χάρι Ριντ, έχει πει επίσης, λέγοντας «πίστευε ότι έχουν συμβεί συντριβές αντικειμένων άγνωστης προέλευσης» και ότι πρέπει να μελετηθούν τυχόν υλικά που έχουν ανακτηθεί.

Ο Ντέιβις, ο οποίος στο παρελθόν έχει δημιουργήσει μια έκθεση που παροτρύνει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να ερευνήσει τα ταξίδια χρόνου μέσω σκουληκιών, δήλωσε ότι έχει μελετήσει εντατικά τα έγγραφα.

Καταλήγει σε ένα απογοητευτικό συμπέρασμα, σύμφωνα με την έκθεση του NYMag: «Δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε (τα φερόμενα αλλοδαπά διαστημόπλοια) μόνοι μας».

7spymania.blogspot.com - ufoholic.com

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com