Translate

“ΝΕΟ ΙΗΣΟΥ” ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ “ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ” ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 ΚΟΥΛΗΣ

Ποιος …Μωυσής; Και ποιος Κολοκοτρώνης ή Μακρυγιάννης; Άντε και ποιος …Λουδοβίκος; Αυτά είναι ήδη ξεπερασμένα για τον Κούλη Μητσοτάκη. Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει εντελώς και όπως πάει δεν θα το γλιτώσει με τίποτα τελικά το ψυχιατρείο…

Γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες ότι από τη διαρκή στραπάτσα που παθαίνει τα νεύρα του έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν πρόβλημα, αλλά τον «ζουρλομανδύα» δεν θα τον φορέσει μόνο γι αυτό. Θα τον φορέσει διότι στο μεταξύ θα έχουν …λασκάρει οι βίδες εντελώς και θα την έχει «ψωνίσει» πλήρως!

Όλα αυτά δεν είναι καθόλου υπερβολές διότι από το Μέγαρο Μαξίμου έχουν ήδη αλλάξει …πίστα παράκρουσης και έχουν ξεκινήσει εκστρατεία να παρουσιάσουν τον Κούλη ως νέο «Ιησού». Όχι …μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά. Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι -έχοντας ρετάρει εντελώς- θέλουν να αναβιώσουν στημένα δημοσιεύματα και αφηγήσεις που έβγαζαν τους κολαούζους και τους γλείφτες τους να γράφουν από την εποχή που ήταν ακόμη στην αντιπολίτευση η σημερινή πρωθυπουργάρα της συμφοράς. Μπορεί μάλιστα τότε μέσα στο χαμό των πολιτικών γεγονότων, αυτά να περνούσαν κάπως απαρατήρητα στο ευρύ κοινό ή να θεωρούνταν απλώς «υπερβολές», αλλά οι σημερινές καταστάσεις αποδεικνύουν ότι ότι τα μυαλά του Κούλη και της παρέας του ήταν …πειραγμένα από τότε.

Όπως αποκαλύπτουν λοιπόν οι πηγές μας, στο πλαίσιο των «αγιογραφιών» του Κούλη που συστηματικά γίνεται από τα πετσοταϊσμένα μέσα ενημέρωσης της ξεφτίλας, έχει γίνει …εικόνισμα ένα παλιότερο δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Είναι ο Κυριάκος ο νέος Ιησούς;» και -ναι…- μέσα σε φόντο με την εικόνα όχι του Μητσοτάκη αλλά του Ιησού Χριστού!!!

palikaris

Όταν μας ενημέρωσαν σχετικά οι πηγές μας, νομίσαμε κι εμείς ότι πρόκειται για κάποια «τρολιά» και ότι αποκλείεται να ισχύει κάτι τέτοιο. Ότι αποκλείεται δηλαδή να υπάρχουν τέτοιου είδους -αισχρά σε τελικά ανάλυση- δημοσιεύματα, τα οποία μάλιστα οι επικοινωνιακοί εγκέφαλοι του Μεγάρου Μαξίμου τώρα σχεδιάζουν να τα «επικαιροποιήσουν» και να βάλουν τους υποτακτικούς τους να τα …ξαναζεστάνουν.

Το «πρότυπο» αυτό δημοσίευμα -που ετοιμάζεται τώρα να ….κοπιαριστεί υπό τις σημερινές συνθήκες- ήταν μάλιστα κι αυτό ενυπόγραφο. Κι ο συντάκτης που το είχε υπογράψει και το είχε δημοσιεύσει στην Athens Voice, ονόματι Ευτύχης Παλλήκαρης, ήταν ένα πρώην ΚΝιτης κι αυτός, από τον «Ριζοσπάστη» του Περισσού, που στη συνέχεια έγινε κολαούζος της ΝΔ και αυλικός του Κούλη. Μάλιστα ήταν από τους πρώτους που όταν έγινε πρωθυπουργός, το καλοκαίρι του 2019, φρόντισε να τον πληρώσει με «τριάντα αργύρια», δηλαδή να τον διορίσει πρόεδρο και γενικό διευθυντή στο Αθηναϊκό πρακτορείο Ειδήσεων το οποίο ως γνωστόν έχει περάσει πλήρως και τυπικά στις πρωθυπουργικές αρμοδιότητες.

«Ιησού» τον ανέβαζε, «Ιησού» τον κατέβαζε, να μην …ανταμειφθεί για τις υπηρεσίες του; Και τώρα αφού περάσαμε από το στάδιο του «Μωυσή» -δια χειρός του …λίμπεραλ Θανάση Μαυρίδη- και του «ήρωα της Επανάστασης του 1821» -από το ΒΗΜΑgazino- έρχεται η ώρα που οι άθλιοι αυτοί τύποι, χωρίς κανένα ιερό και όσιο, βάζουν εν όψει του Πάσχα μπροστά τις νέες γελοιότητες…

 

«Στη χώρα αυτή λείπει το μέτρο. Παράδειγμα; Κυριάκος Μητσοτάκης. Άλλοι τον βλέπουν ως τον γνήσιο εκπρόσωπο του Μίλτον Φρίντμαν και της λαίλαπας του νεοφιλελευθερισμού στη χώρα μας. Άλλοι τον περιμένουν να ανυψωθεί από τα «γήινα», όπως ο Ιησούς, επιτελώντας ένα ακόμα θαύμα: τη μετατροπή εν μια νυκτί της ΝΔ από μουχλιασμένο κόμμα σε σύγχρονο πολιτικό οργανισμό» έγραφε το …παλικάρι ο Παλλήκαρης για τον Κούλη, όσο ήταν ακόμη αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πάλευε να …θεοποιηθεί για να γίνει πρωθυπουργός.

Και συνέχιζε το ατελείωτο γλείψιμο ως εξής: «Κατά τη γνώμη μου, μια σοβαρή πτυχή της εκλογής του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η εξής. Το πολιτικό σύστημα όπως το γνωρίσαμε μέχρι σήμερα έχει φάει τα ψωμιά του. Η μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ από «συνεπή» αντιμνημονιακή δύναμη, μέχρι μόλις πέρσι τέτοιο καιρό, σε συνεπή εκτελεστή του «μνημονίου 3» κατάργησε διά παντός τη γραμμή «μνημόνιο-αντιμνημόνιο» που κυριάρχησε όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης. Όλες οι βασικές πολιτικές δυνάμεις, πλην των άκρων, έγιναν, δηλαδή, «συστημικές» και πληρώνουν το τίμημα της φθοράς από την εφαρμογή μιας αδιέξοδης πολιτικής. Η εξέλιξη αυτή σκορπά κύματα απογοήτευσης κυρίως σε ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας που έδωσαν όχι μία αλλά δύο ευκαιρίες στον κ. Αλέξη Τσίπρα να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Και αυτός τσουρουφλίζεται με τον ίδιο τρόπο που «κάηκαν» οι προκάτοχοί του πρωθυπουργοί…»
Και γιατί αυτό σήμαινε ότι ο Κούλης θα μπορούσε «να ανυψωθεί από τα «γήινα», όπως ο Ιησούς»; Διότι κατά τον μπουρδολόγο γλείφτη ο Κούλης ήταν «μια εναλλακτική λύση «κυβερνησιμότητας» καθώς είναι ολοφάνερο πως τα φθαρμένα –και συνεχώς φθειρόμενα–υλικά του «σήμερα» δεν τον ικανοποιούν», διότι αυτό θα γίνει «αν ο νέος αρχηγός της ΝΔ κατορθώσει να βγάλει το κόμμα του από την «πολιτική και ιδεολογική μούχλα», μ όνο αν ο ο λαϊκισμός πάψει να καταδυναστεύει ένα κόμμα εξουσίας, που υπέκυψε στον πειρασμό του κρατισμού και των παροχών. Μόνο αν ενισχυθούν οι ευρωπαϊκές διασυνδέσεις της ΝΔ, που τα τελευταία χρόνια έχουν περιθωριοποιηθεί. Μόνο αν ενισχυθεί ο πολυσυλλεκτικός χαρακτήρας του κόμματος. Και κυρίως μόνο αν υιοθετηθεί με συνέπεια ένα πρόγραμμα μεταρρυθμιστικό, που ο κ. Μητσοτάκης το εξαγγέλλει –και, σημειώστε, κέρδισε τις εκλογές στη ΝΔ χωρίς να το κρύψει–, αλλά αυτό απέχει πολύ από το να αποτελέσει προγραμματική βάση του κόμματος με συνέπεια και προοπτική» Και διότι «η συμπάθεια προς τον Κυριάκο σηματοδοτεί την απαρχή ευρύτερων διεργασιών και αναζητήσεων στην κοινωνία, που μπορεί να παρακάμψει το θαύμα της «παρθενογένεσης» και να δώσει ώθηση σε αλλαγές που ούτε καν μπορούμε να διανοηθούμε σήμερα». Κι εδώ που τα λέμε, σε όλα αυτά το …παλικάρι ο Παλλήκαρης έπεσε μέσα, αλλά από την …ανάποδη. Να δούμε λοιπόν τώρα πώς οι αντίχριστοι θα μετατρέψουν τον «Σατανά» πάλι σε «Ιησού»…

makeleio.gr

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com