Translate

ΔΕΙΤΕ τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ εγγραφα της CIA για τα...


Σύμφωνα με τις αναφορές, ο τεράστιος όγκος αρχείων για τα αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα αποτελούνται από πάνω από 2.700 σελίδες με πληροφορίες που συλλέχθηκαν και καταγράφηκαν από Κυβερνητικές υπηρεσίες. Αυτό συνέβη σε διάστημα δεκαετιών, ενώ μερικά αποχαρακτηρισμένα πρώην απόρρητα έγγραφα χρονολογούνται από το 1980!

Το μαύρο θησαυροφυλάκιο: Μία παράξενη ιστορία με την CIA να δημοσιεύει όλα τα κυβερνητέγγραφα που είχε συσσωρεύσει σχετικά με τα UFO εδώ και τρεις δεκαετίες! Τα έγγραφα αυτά είναι διαθέσιμα στον κάθε ένα από εμάς αφού μπορούμε να τα κάνουμε download και να δούμε τι περιέχουν.

Αυτές οι πληροφορίες δημοσιεύθηκαν χάρη σε αναρίθμητα αιτήματα που πραγματοποιήθηκαν λόγω της Πράξης Ελευθερίας της πληροφορίας (FOIA) τα τελευταία 25 χρόνια.

Τα αρχεία που είναι διαθέσιμα για κατέβασμα από το κοινό βρίσκονται στην ιστοσελίδα The Black Vault. Ο Ιδιοκτήτης της John Greenwald Jr απέκτησε ένα δισκάκι με ολόκληρα τα αρχεία της CIA σχετικά με τα ufo αλλά ο ίδιος υποστηρίζει πως “δεν μπορεί να επιβεβαιώσει πως είναι όλα μέσα και δεν αποκρύπτονται κάποια”.

Συνέχισε μάλιστα αναφέροντας πως ” Το Black Vault θα συνεχίσει την έρευνα ώστε να διαπιστώσει αν υπάρχουν κάποια περαιτέρω έγγραφα που δεν έχουν αποκαλυφθεί από την CIA”.

Οι αξιωματούχοι παραδέχθηκαν πως έχουν αντιμετωπίσει ΑΤΙΑ καιπαραδέχονται επίσης πως είχαν συχνές εμφανίσεις τέτοιων αντικειμένων. Βέβαια οι ίδιοι δεν τα ονομάζουν ufo αλλά αδιευκρίνιστα αέρια φαινόμενα.

Ο Guardian ανέφερε πως υπάρχουν μία σειρά από πολύ παράξενα φαινόμενα και περιστατικά που καταγράφονται στα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, και μερικά από αυτά δεν έχουν αποκρυπτογραφηθεί ακόμα.

Μεταξύ των χιλιάδων εγγράφων τα οποία χρειάστηκε να ψηφιοποιήσει (σκανάρει) ένα προς ένα ο ίδιος, ο Γκρίνγουολντ ξεχώρισε ορισμένες αναφορές σε αλλόκοτα συμβάντα. Όπως πχ μια ανεξήγητη έκρηξη που συνέβη σε μία μικρή πόλη της Ρωσίας, ύστερα από την οποίαν «εμφανίστηκε στον ουρανό μια κινούμενη διάπυρη σφαίρα» σύμφωνα με τους περιοίκους. Εκ των υστέρων, βέβαια, το μυστήριο λύθηκε από στρατιωτικούς, οι οποίοι εξήγησαν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από ανάφλεξη σε αποθήκη νιτρικής αμμωνίας, περίπου όπως συνέβη στην καταστροφή της Βηρυτού πριν από μερικούς μήνες.

weirdo.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com