Translate

Ποτέ η ανθρωπότητα δεν εκβιάστηκε έτσι ...O Oικονομικός και κοινωνικός Αρμαγεδών που ετοιμάζεται ...after coronavirus



Νούμερα του αέρα χρησιμοποιούνται από τις κυβερνήσεις για να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό

Κακός χαμός σήμερα με αυτό το φοβερό και τρομερό νέο στέλεχος του κορωνοϊού που μπορεί να είναι έως και 70% πιο μεταδοτικό, αλλά, απ’ότι φαίνεται, και αυτό το νούμερο έχει την ίδια επιστημονική αξιοπιστία που είχαν και κάποιοι άλλοι περιβόητοι αριθμοί που μας

ταλαιπώρησαν σε αυτήν την κρίση, όπως πχ οι 500.000 νεκροί από κορωνοϊο στη Βρετανία, που προέβλεπε ο πολύς Νηλ Φέργκιουσον τον Μάρτιο ή οι 4000 νεκροί καθημερινά, για τους οποίους προειδοποιούσε τον Οκτώβριο η βρετανική Επιτροπή Σοφών. Νούμερα του αέρα που χρησιμοποιούνται από τις κυβερνήσεις για να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό και να τον πείσουν να δεχτεί ακόμη πιο σκληρά λοκντάουν. Δεν είναι τυχαίο πως ο Μπόρις Τζόνσον χρησιμοποίησε αυτό το 70% για να δικαιολογήσει τα νέα δρακόντεια μέτρα που πήρε και μάλιστα την ανακοίνωση περίμενε να την κάνει μόνο αφού έκλεισε το Κοινοβούλιο για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, ώστε να μην αναγκαστεί να ζητήσει την έγκριση των βουλευτών.

«Κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και 25 χρόνια και σας λέω ότι ουδείς μπορεί να προσδιορίσει έναν τέτοιο αριθμό σε τόσο σύντομο χρονικό πλαίσιο», δήλωσε σήμερα ο καθηγητής Ιατρικής της Οξφόρδης Καρλ Χένεγκαν και κάλεσε την κυβέρνηση να παρουσιάσει αποδείξεις για τους ισχυρισμούς της. (https://www.iefimerida.gr/…/bretania-epistimones…). Μέχρι και ο τρομολάγνος Μανώλης Δερμιτζάκης είπε πως το 70% δεν έχει αποδειχτεί και ότι τα κίνητρα πίσω από την ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης είναι μάλλον πολιτικά. (https://www.ethnos.gr/…/138306_metallaxi-koronoioy…)

Βλέπετε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει το μονοπώλιο της γελοιότητας.
Υπάρχουν και άλλοι στο εξωτερικό που την ανταγωνίζονται επάξια.

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

πηγή


Με τιμές αρχηγού κράτους ετοιμάζεται να υποδεχθεί η κυβέρνηση το πρώτο εμβόλιο κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα «Ελευθερία» οι πολίτες θα χωριστούν σε δυο κατηγορίες και όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν θα στερηθούν τις βασικές τους ελευθερίες. Εν τω μεταξύ μπορούμε να δούμε ορισμένα θέματα που αφορούν στις συνέπειες των μέτρων που παίρνονται και σε όσα γίνονται από τον Απρίλιο του 2020.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ! ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ!

Απόλυτος έλεγχος του πληθυσμού μέσω του επικίνδυνου εμβολίου Covid
Δρ Εύη Κιαγιά: Ιατρική χωρίς λογική είναι μπούρδες… Ο γιατρός δεν είναι να κάθεται πάνω από ένα βιβλίο. Πρέπει να βάζει και το ρημάδι το μυαλό να σκέπτεται!

video

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdoctorevikiagia%2Fvideos%2F241032224157556%2F&show_text=true&width=560

ΓΝΩΣΗ: Ο μόνος τρόπος να νικήσουμε το πραξικόπημα COVID της Παγκόσμιας Ελίτ

David Crowe: Τα ιατρικά έγγραφα για τον κορωνοϊό είναι προπαγάνδα για την ενίσχυση του φόβου και του πανικού.Κορωνοϊός: Οι μεγαλύτερες εξαπατήσεις της ανθρωπότητας θεμελιώνονται πάνω σ’ έναν κόκκο αλήθειας.

Διεφθαρμένη Επιστήμη και Πανίσχυρη «Ελίτ»: Η «Τεχνο-δουλεία» του Covid-19 και η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» είναι τώρα προ των πυλών. 
By Robert J. Burrowes
Global Research, December 19, 2020
Σας αρέσει να πιστεύετε ότι οι επιστήμονες μελετούν τα στοιχεία – είτε σε σχέση με τον Covid-19 ή οτιδήποτε άλλο – και παρέχουν υψηλής ποιότητας γνώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καθοδήγηση της χάραξης δημόσιας πολιτικής, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα τα συμφέροντα των απλών ανθρώπων;
Είναι σίγουρα μια παρηγορητική ιδέα, έτσι δεν είναι;

Σε τελική ανάλυση, μας λένε εδώ και πολύ καιρό ότι η επιστήμη είναι μια «τεκμηριωμένη προσέγγιση» για την κατανόηση συγκεκριμένων φαινομένων και, συνεπώς, παρέχει ακριβή καθοδήγηση για το πώς να προχωρήσουμε για να επιτύχουμε παραγωγικά αποτελέσματα.

Δυστυχώς, αυτός ο ισχυρισμός είναι απλώς προπαγάνδα για τους ανυποψίαστους.

Στη μελέτη του 2005 για την εγκυρότητα δημοσιευμένης ιατρικής έρευνας, ο Ιωάννης Π. Ιωαννίδης, καθηγητής ιατρικής που επίσης μελετά την ίδια την επιστημονική έρευνα, εξήγησε γιατί «Μπορεί να αποδειχθεί ότι τα περισσότερα δεδηλωμένα ερευνητικά ευρήματα είναι ψευδή».
Τα περισσότερα; Ψευδή; Σε αυτό κατέληξε ο καθηγητής Ιωαννίδης, αλλά μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του εδώ.
Για εισαγωγή, υπάρχει ένα φάσμα αυτών που μπορεί να χαρακτηριστούν μεθοδολογικά προβλήματα
Aνεπαρκές μέγεθος δείγματος, αποτελέσματα τόσο μικρά ώστε να είναι αδύνατη η αξιόπιστη μέτρηση της επίπτωσης (οδηγώντας, για παράδειγμα, σε υπερβολικά «ψευδώς θετικά») και μεταβλητότητα σε ερευνητικά μοντέλα, ορισμούς, αποτελέσματα και αναλυτικές κλίμακες. Επιπλέον, η έρευνα σε πιο «καυτά» επιστημονικά πεδία – όπως εάν όντως υπάρχει ο ιός SARS-Cov-2 ή για ένα εμβόλιο Covid-19 – μπορεί να προκαλέσει ερευνητικές ομάδες να δώσουν προτεραιότητα στην αναζήτηση και διάδοση των πιο εντυπωσιακών «θετικών» αποτελεσμάτων τους εις βάρος της αυστηρότητας.
Αλλά, το σημαντικότερο, ο Δρ Ιωαννίδης εντόπισε επίσης συγκρούσεις οικονομικών και άλλων συμφερόντων («πολύ συχνές στη βιοϊατρική έρευνα») καθώς και προκαταλήψεις (δέσμευση για μια συγκεκριμένη θεωρία ή για τα δικά τους «ευρήματα», έρευνα που διεξήχθη καθαρά για να δώσει στους ιατρούς και τους ερευνητές προσόντα για προαγωγή ή μονιμότητα, και συγκάλυψη, μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης, ευρημάτων από ομοτίμους που αντικρούουν τα δικά τους, καταδικάζοντας έτσι τον τομέα τους να διαιωνίζει ψεύτικο δόγμα) ως εξηγήσεις του γιατί τα ευρήματα της επιστημονικής έρευνας είναι «λιγότερο πιθανό» να είναι αλήθεια. 
Στην ουσία, η «επιστημονική έρευνα», που απέφυγε/επέζησε από όλα αυτά τα εμπόδια, είναι σημαντικά μικρότερη από ό,τι θα περίμενε κανείς και σίγουρα μικρότερη από το ήμισυ. Δείτε «Γιατί τα περισσότερα δημοσιευμένα ερευνητικά ευρήματα είναι ψευδή»   (Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου του 2005)
Έτσι ήταν το 2005. Πιστεύετε ότι η κατάσταση μπορεί να έχει βελτιωθεί;

Σε ένα άρθρο που μόλις δημοσιεύθηκε σε σχέση με τον Covid-19 στο British Medical Journal, ο Kamran Abbasi εξηγεί ότι «Όταν η καλή επιστήμη καταπνίγεται από το ιατρικό-πολιτικό κατεστημένο, οι άνθρωποι πεθαίνουν». Αλλά συμβαίνει πράγματι αυτό;

Οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις ελέγχουν την επιστήμη. Το κάνουν για το δημόσιο συμφέρον, λένε, για να επιταχύνουν τη διαθεσιμότητα διαγνωστικών και θεραπειών. Το κάνουν για να υποστηρίξουν την καινοτομία, να φέρουν τα προϊόντα στην αγορά με πρωτοφανή ταχύτητα. Και οι δύο αυτοί λόγοι είναι εν μέρει ευλογοφανείς.  Ωστόσο οι μεγαλύτερες εξαπατήσεις θεμελιώνονται σ’ έναν κόκκο αλήθειας. Αλλά η υποκείμενη συμπεριφορά είναι ανησυχητική.
Η επιστήμη είναι υπό έλεγχο για πολιτικό και οικονομικό όφελος. Ο Covid-19 έχει εξαπολύσει κρατική διαφθορά σε μεγάλη κλίμακα και είναι επιβλαβής για τη δημόσια υγεία. Οι πολιτικοί και η βιομηχανία είναι υπεύθυνοι για αυτήν την καιροσκοπική κατάχρηση. Το ίδιο και οι επιστήμονες και οι ειδικοί στον τομέα της υγείας. Η πανδημία αποκάλυψε πώς μπορεί να χειραγωγηθεί το ιατρικό-πολιτικό σύμπλεγμα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης – μια εποχή που είναι ακόμη πιο σημαντικό να προστατευθεί η επιστήμη.
Για μια συζήτηση τεσσάρων παραδειγμάτων για το πώς η πανδημική αντίδραση του Ηνωμένου Βασιλείου συνεπάγεται τον έλεγχο της επιστήμης ή των επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένου του αποκλεισμού των επιστημόνων που επιθυμούν να αποκαλύψουν την αλήθεια από την πρόσβαση σε κατάλληλα μέσα μαζικής ενημέρωσης, διαβάστε «Covid-19: πολιτικοποίηση,»διαφθορά» και έλεγχος της επιστήμης»
Και αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς αυτή η αρχική διαφθορά αξιοποιήθηκε για πολιτικό και οικονομικό όφελος, ανατρέξτε στην ενότητα «Ευνοιοκρατία και Πελατισμός: Η εξωτερική ανάθεση των Συντηρητικών της διαχείρισης της πανδημίας».
Το πιο σημαντικό σημείο ελέγχου, φυσικά, είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη ότι υπάρχει ένας ιός, με την ονομασία SARS-Cov-2, όπως ο Δρ Andrew Kaufman, μεταξύ άλλων, εξηγεί υπομονετικά και ατελείωτα από την αρχή. 
Για μια από τις πιο πρόσφατες εξηγήσεις του, παρακολουθήστε το «ZERO Evidence that COVID Fulfills of Koch’s 4 Germ Theory Postulates – Dr. Andrew Kaufman & Sayer Ji». (Μηδενική απόδειξη ότι ο COVID εκπληρώνει τη θεωρία των 4 κριτηρίων για μικρόβια του Koch).

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Δρα Kaufman, «δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι κάποιος πεθαίνει από οποιαδήποτε νέα ασθένεια»
Ανατρέξτε στο  άρθρο «Unmasking the lies Around COVID-19: Facts vs Fiction of the Coronavirus Pandemic» («Αποκάλυψη των ψεμάτων γύρω από τον COVID-19: Γεγονότα εναντίον Μύθων της πανδημίας του Κορωνοϊού»).
Τι συνέβη λοιπόν;

Όπως εξηγεί ο Δρ Kaufman: Οι πρώτες επιστημονικές εργασίες σχετικά με το θέμα πρότειναν μια συσχέτιση (όχι αιτιότητα) μεταξύ ενός νέου κορωνοϊού «με μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο και σοβαρή ανθρώπινη μόλυνση», ενώ ένα επόμενο βασικό «επιστημονικό» έγγραφο, που προέβαλε έναν ισχυρισμό ο οποίος βοήθησε στην παγκόσμια απάντηση στο COVID-19, ψευδόταν απολύτως σχετικά με τα αποτελέσματά τους: «Μετά από τα πρώτα κρούσματα ανεξήγητης πνευμονίας στο Γουχάν της Κίνας, στα τέλη του 2019, ένας νέος κορωνοϊός αναγνωρίστηκε ως ο αιτιολογικός παράγοντας τον Ιανουάριο του 2020». Βλέπε «Ταυτοποίηση του κορωνοϊού που απομονώθηκε από έναν ασθενή στην Κορέα με COVID-19»Στην πραγματικότητα, ο Δρ Kaufman επισημαίνει: «δεν μπορούν να αναφέρουν καμία επιστήμη για να το υποστηρίξουν». 
Επιπλέον, μετά από αυτό το άρθρο, ένα άλλο άρθρο – βλέπε «Μελετώ τους ιούς: Πώς η ομάδα μας απομόνωσε το νέο κορωνοϊό για να καταπολεμήσει την παγκόσμια πανδημία» – δήλωσε: «Η εμφάνιση ενός νέου κορωνοϊού σε μια αγορά στη Wuhan της Κίνας, τον Δεκέμβριο του 2019 κινητοποίησε την πανδημία που παρατηρούμε τώρα σε 160 χώρες σε όλο τον κόσμο». 
Αλλά πάλι, ο Δρ Kaufman αντιτάσσει ότι «δεν προσκομίστηκαν καθόλου αποδεικτικά στοιχεία» για να υποστηρίξει αυτόν τον ισχυρισμό: «απολύτως ψεύδη». Για λεπτομέρειες και παραπομπή όλων των επιστημονικών πηγών για αυτήν την εξήγηση του πώς ξεκίνησε ο «μύλος φημών» του Covid-19, ανατρέξτε στην ενότητα «Ο κόκορας στον ποταμό των αρουραίων» ή «Τα κριτήρια του Koch: έχουν αποδειχθεί για ιούς;»  («Koch’s Postulates: Have they Been Proven for Viruses?»

Φυσικά, ο Δρ Kaufman δεν είναι ο μόνος γιατρός ή ερευνητής που έχει εργαστεί ακούραστα για να αποκαλύψει αυτό το ψέμα.

Έχοντας τεκμηριώσει εκτενώς την υπόθεσή του στο «Flaws in Coronavirus Pandemic Theory» («Ελαττώματα στην πανδημική θεωρία του Κορωνοϊού»), ο επί πολλά έτη ιατρικός ερευνητής David Crowe σημείωσε, λίγο πριν από το θάνατό του στα μέσα του έτους:«Παρά την επιδημία των τεστ…. Δεν υπάρχει απόδειξη ότι εντοπίζεται ιός». Στην πραγματικότητα: «Αυτό που δημοσιεύεται σε ιατρικά περιοδικά δεν είναι επιστήμη, κάθε άρθρο έχει ως στόχο να ενισχύσει τον πανικό, ερμηνεύοντας τα δεδομένα μόνο με τρόπους που ωφελούν τη θεωρία του ιού, ακόμα και όταν τα δεδομένα δημιουργούν σύγχυση ή είναι αντιφατικά. Με άλλα λόγια, τα ιατρικά έγγραφα είναι προπαγάνδα». 
Ο Jon Rappoport, ένας άλλος επί πολλά έτη ιατρικός ερευνητής που τεκμηριώνει ιατρική απάτη εδώ και δεκαετίες, καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα αφού εξήγησε, για άλλη μια φορά, την πλήρη αποτυχία οποιουδήποτε στην ιατρική βιομηχανία να ξεχωρίσει έναν μοναδικό ιό που στη συνέχεια προκαλεί μια μοναδική ασθένεια. Δείτε: «Θάνατος σκοτώνοντας ηλικιωμένους, όχι τον COVID – Η βασική εξαπάτηση»Death by killing old people, not COVID – The Basic Deception).

Εν τω μεταξύ, ξέρετε τι έχετε; Έναν μη αποδεδειγμένο ιό. Ένα Ψέμα. Μια ιστορία για έναν ιό.
Επομένως, όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις σας «για τον νέο ιό» είναι ψεύτικες. Βασίζονται σε κάτι που δεν παρουσιάσατε ποτέ.
Επομένως,  τι συμβαίνει με όλους αυτούς τους ανθρώπους, εκείνους τους ηλικιωμένους που πεθαίνουν για προφανείς λόγους στα γηροκομεία, στα μοναχικά διαμερίσματά τους και σε νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο; Προφανώς δεν έχετε καμία απόδειξη ότι πεθαίνουν από έναν ιό.Πώς μπορέσατε; Δεν ανακαλύψατε ποτέ σωστά έναν νέο ιό!
Πιο αξιοσημείωτο, ίσως, οι Torsten Engelbrecht και Konstantin Demeter, οι συγγραφείς του «COVID19 PCR Tests are Scientifically Meaningless«(«Τα PCR τεστ για τον COVID-19 είναι επιστημονικώς άνευ σημασίας»), στις αρχές του 2020,έγραψαν στους συντάκτες τεσσάρων από τα κύρια έγγραφα, που ισχυρίζονται την ανακάλυψη ενός νέου coronavirus, και σε καθένα από αυτά στην απάντησή τους «παραδέχονται ότι δεν είχαν καμία απόδειξη ότι η προέλευση του ιού του γονιδιώματος ήταν ιικά σωματίδια ή κυτταρικά υπολείμματα, φιλτραρισμένα ή ακάθαρτα, ή σωματίδια οποιουδήποτε είδους. Με άλλα λόγια, η ύπαρξη του SARS-CoV-2 RNA βασίζεται στην πίστη και όχι στην πραγματικότητα». 
Επιπλέον, ο Engelbrecht και ο Demeter έγραψαν επίσης στον Δρα Charles Calisher, έναν εξέχοντα και βετεράνο ιολόγο, ρωτώντας εάν γνώριζε «ένα μόνο έγγραφο το οποίο να λέει ότι ο SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί και τελικά φιλτραριστεί πραγματικά».
Η απάντησή του; «Δεν ξέρω καμία τέτοια δημοσίευση. Παρακολουθώ με προσοχή αν υπάρξει έστω και μία». 

Αλλά μπορείτε να διαβάσετε τη μελέτη των Engelbrecht και Demeter, εάν θέλετε να εξετάσετε τις άλλες προσπάθειες που κατέβαλαν, ανεπιτυχώς, συμπεριλαμβανομένης της επαφής με εξέχοντα ιδρύματα όπως το Ινστιτούτο Robert Koch στη Γερμανία, για να εντοπίσουν τεκμηριωμένες αποδείξεις ότι ένας φιλτραρισμένος ιός SARS-CoV-2 είχε απομονωθεί.

Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη μη ύπαρξη του ιού, συμπεριλαμβανομένων των δόλιων προσπαθειών να τον απεικονίσουν, ανατρέξτε στη μελέτη«Μόνο δηλητηριασμένα κύτταρα νεφρού πιθήκου «ανέπτυξαν» τον «ιό»». («Only Poisoned Monkey Kidney Cells ‘Grew’ the ‘Virus'»)  ή «Ο Δρ Tom Cowan διερευνά τον ιό COVID που επινοήθηκε από καθαρή ανοησία»(«Dr. Tom Cowan explores the COVID virus invented out of sheer nonsense»).Πιο ουσιαστικά, σύμφωνα με τον Δρα Stefan Lanka: «Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν υπάρχουν παθογόνοι ιοί.… Όλοι οι ισχυρισμοί σχετικά με τους ιούς ως παθογόνα είναι λανθασμένοι και βασίζονται σε εύκολα αναγνωρίσιμες, κατανοητές και επαληθεύσιμες παρερμηνείες…. Ένας πραγματικός και πλήρης ιός δεν υπάρχει πουθενά σε ολόκληρη την «επιστημονική» βιβλιογραφία». Βλέπε «Η εσφαλμένη αντίληψη που ονομάζεται «Ιός»: Η ιλαρά ως παράδειγμα»(«The Misconception Called ‘Virus’: Measles as an example«)
Για να επαναλάβω με τα λόγια δύο άλλων συγγραφέων: «Δεν υπάρχουν αυθεντικά επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν οριστικά ότι οποιοσδήποτε ιός είναι η αιτία οποιασδήποτε ασθένειας».

Δείτε «Τι σε κάνει πραγματικά άρρωστο; Γιατί όλα όσα νόμιζες ότι ήξερες για την ασθένεια είναι λάθος»What really makes you ill? Why everything you thought you knew about disease is wrong«).
Αλλά μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στη μελέτη «Αποσυναρμολόγηση της θεωρίας του ιού – Ο «ιός της ιλαράς»ως παράδειγμα» («Dismantling the Virus  Theory – The measles virus as an example«)  και να παρακολουθήσετε σε βίντεο τη συνέντευξη «Η πραγματική επιστήμη των μικροβίων: Προκαλούν οι ιοί ασθένεια;» («The real Science of Germs: Do Viruses Cause Disease?«)

Μια άλλη επιλογή που έχετε, εάν ενδιαφέρεστε σοβαρά για την αλήθεια, είναι να αφιερώσετε χρόνο για να αναζητήσετε την τεκμηριωμένη επιστημονική απόδειξη ότι ο «ιός» με την ένδειξη SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί, φιλτραριστεί και αποδειχθεί ότι προκαλεί ένα συνεπές σύνολο συμπτωμάτων ασθένειας μεταξύ αυτών που «μολύνει», το οποίο στη συνέχεια ονομάζεται Covid-19. Μέχρι στιγμής, πολλοί από εμάς που έχουμε αναζητήσει αυτό το έγγραφο – συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τους κορυφαίους ιολόγους του κόσμου – δεν το βρήκαμε.

Η απόκρυψη αυτού του γεγονότος – ότι δεν υπάρχει ιός SARS-CoV-2 και, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει νόσος Covid-19 – είναι ζωτικής σημασίας, φυσικά, γιατί εάν όλοι γνώριζαν ότι δεν υπάρχει νόσος Covid-19 (και ότι υπάρχουν απλές εξηγήσεις για την κακή υγεία και τους θανάτους: βλέπε «Σταματώντας την κάθοδό μας στην τυραννία: Νικώντας το πραξικόπημα Covid-19 της Παγκόσμιας Ελίτ» – «Halting our descent into tyranny: Defeating the Global Elite’s Covid-19 Coup»), θα ήταν αδύνατο να λειτουργήσει η εκστρατεία τρομοκρατίας που διεξάγεται για τον πλήρη έλεγχο της ζωής μας, σύμφωνα με το μακροχρόνιο σχέδιο της Ελίτ που τώρα εκδηλώνεται ως «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Δείτε επίσης: Covid-19 – The Great Reset.

Σας προσκαλώ λοιπόν να διαβάσετε τα παραπάνω δύο έγγραφα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF», και τα δύο άμεσα διαθέσιμα, για να δείτε αν σας αρέσει η εμφάνιση αυτού που έχει προγραμματιστεί για εσάς χωρίς τη γνώση, τη συμμετοχή ή τη συγκατάθεσή σας.
(…) (…)
(Παραλείπω την μετάφραση της συνέχειας του μακροσκελούς άρθρου λόγω έλλειψης χρόνου)
ΣυμπέρασμαΤο πραξικόπημα που διεξάγεται αυτή την περίοδο από την παγκόσμια ελίτ έχει σχεδιαστεί προσεκτικά και προετοιμαστεί για αρκετές δεκαετίες. Αυτό είναι προφανές από έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και άλλες ελίτ οργανώσεις, πολλές ελίτ συγκεντρώσεις που συζήτησαν το θέμα, ενδιάμεσα μέτρα που υιοθετήθηκαν στην πορεία και τα έκτακτα μέτρα που ελήφθησαν για να αποφευχθεί, κατά παράβαση του«δικαιώματος στην ελευθερία του λόγου», οποιοσδήποτε ουσιαστικός διάλογος ή ντιμπέιτ σχετικά με την απειλή που υποτίθεται ότι εγκυμονεί ο Covid-19 και τα πλεονεκτήματα ή όχι της «Μεγάλης Επανεκκίνησης »  (The Great Reset).
 (…) (…)
globalresearch.ca

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

seferou.blogspot.com

nikosxeiladakis.gr

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com