Translate

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

 


Η μελέτη εξετάζει τις επιδράσεις του εμβολίου. Οι άνδρες πρέπει να παγώσουν το σπέρμα τους πριν από τον εμβολιασμό.

MIAMI – Το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι διερευνά τον πιθανό αντίκτυπο του εμβολίου κοροναϊού στην ανδρική γονιμότητα. Ο επικεφαλής ερευνητής Dr. Ο Ranjith Ramasamy, ένας αναπαραγωγικός ουρολόγος με U Health, ξεκίνησε μια προηγούμενη μελέτη που διαπίστωσε

ότι ο ιός υπήρχε στους όρχεις για έως και έξι μήνες μετά τη μόλυνση. Αυτό ώθησε την ομάδα του να αμφισβητήσει τις επιπτώσεις του ιού στο σπέρμα και την αναπαραγωγή. Η ομάδα του διερευνά επίσης τις πιθανές επιπτώσεις του εμβολίου.

«Αξιολογούμε τις παραμέτρους και την ποιότητα του σπέρματος πριν και μετά τον εμβολιασμό. Από τη βιολογία του εμβολίου COVID, πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να βλάψει τη γονιμότητα, αλλά θέλουμε να κάνουμε τη μελέτη για να βεβαιωθούμε ότι οι άνδρες που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά στο μέλλον μπορούν να είναι σίγουροι ότι είναι ασφαλές για τον εαυτό τους εμβολιαστούνε », είπε ο Ραμασάμι. Οι συμμετέχοντες στη μελέτη πρέπει να έχουν τεστ γονιμότητας πριν λάβουν το εμβόλιο. Για την προστασία της γονιμότητας, ορισμένοι άνδρες μπορεί να εξετάσουν το ενδεχόμενο να παγώσουν το σπέρμα τους πριν τον εμβολιασμό.

 Study investigates effects of COVID-19 vaccine on male fertility

https://www.local10.com/news/local/2020/12/20/study-investigates-effects-of-covid-19-vaccine-on-male-fertility/

https://www.freiewelt.net/nachricht/pcr-test-zeigt-nur-nukleinsaeuren-an-nicht-das-virus-10083366/

Καθηγητρια Dr. Ulrike Kämmerer, ιολόγος και ανοσολόγος: «Η δοκιμή PCR δείχνει μόνο τα νουκλεϊκά οξέα και όχι τον ιό» Υπό την κυβέρνηση της Μέρκελ, ακαδημαϊκοί που δεν είναι σε απευθείας σύνδεση δυσκολεύονται να πάρουν τον λόγο ή να ακουστούν. Επομένως, είναι ακόμη πιο σημαντικό να δημοσιεύσουν τα ευρήματά τους. Όπως και η καθηγήτρια Dr. Ulrike Kämmerer, ιολόγος και ανοσολόγος.

Ο ιολόγος της Merkel Drosten αντιμετωπίζεται στα γενικά μέσα ενημέρωσης και από τους παλιούς πολιτικούς του κόμματος σαν να ενώνει τον Μεσσία, την απόρριψη σκουπιδιών και το ιατρικό έργο αναφοράς που έχει γίνει ανθρώπινο. Αυτό που λέει ο Drosten, ανεξάρτητα από το πόσο παράλογο, δοκιμάζεται από τη Μέρκελ και τα παρόμοια στους πολίτες της χώρας ως την απόλυτη σοφία, ως την απόλυτη αλήθεια. Είναι λυπηρό που αυτή η προσέγγιση πιάστηκε. Κάποιος είπε κάποτε ότι έπρεπε να επαναλάβεις ένα ψέμα αρκετές φορές για να το πιστέψεις.

Υπάρχουν όμως πραγματικοί εμπειρογνώμονες, ειδικοί ιατρικής με πραγματικό διδακτορικό και καθηγητές και των δύο φύλων που έρχονται σε αντίθεση με τον Drosten και τη «σοφία» του. Ωστόσο, επειδή δεν βρίσκονται στη γραμμή Merkel, οι δηλώσεις τους καταστέλλονται από τα mainstream media. Ένας από αυτούς τους ειδικούς είναι η καθηγήτρια Dr. Ulrike Kämmerer, ιολόγος και ανοσολόγος. Η δήλωσή σας είναι σαφής και αδιαμφισβήτητη: »Η δοκιμή PCR δείχνει μόνο τα νουκλεϊκά οξέα και όχι τον ιό. Δεν μπορεί να αποδείξει μόλυνση. «

Και περαιτέρω: »Η δοκιμή PCR ΔΕΝ ΔΕΝ αποδεικνύει εάν ο ιός μπορεί να αναπαραχθεί, αναπαράγεται πραγματικά στον ξενιστή και αν ο άνθρωπος είναι αιτιώδης ασθενής με αυτόν. Εάν αυτό το ιικό RNA βρίσκεται στην επιφάνεια του επιχρίσματος κατά τη διάρκεια της δοκιμής PCR, αυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκεται στα κύτταρα και ότι υπάρχει άθικτο, αναπαραγωγικό ιικό φορτίο. »

Αυτή η κυρία δεν είναι μόνο κάποιος χωρικός, δασικός και γενική ιατρός, αλλά η Apl. Καθηγήτρια βιολόγος. Η Ulrike Kämmerer ειδικεύεται στην ανθρώπινη βιολογία, την ιολογία, την ανοσολογία και την κυτταρική βιολογία. Οι δηλώσεις σας θα πρέπει συνεπώς να λάβουν τουλάχιστον την ίδια αναγνώριση με εκείνη του ιολόγου της Merkel. Αλλά επειδή δεν βρίσκονται στη γραμμή της Μέρκελ, καταστέλλονται, κρατούνται μυστικά και αναιρούνται.

ΠΗΓΗ

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com