Translate

“εάν κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο απλά δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν διεθνώς”. «Απειλή οι αρνητές των εμβολίων».vids


 THE MARK OF THE BEAST

«Προσβλέπουμε να αλλάξουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις μας για να πούμε, για τους διεθνείς ταξιδιώτες, ότι θα ζητήσουμε από τους ανθρώπους να κάνουν εμβολιασμό πριν μπορέσουν να φτάσουν στο αεροσκάφος»,

Korean Air: “Real Possibility” That Airlines Will Mandate Passengers be Vaccinated Before Travel

SAY GOODBYE TO INTERNATIONAL TRAVEL

https://www.bitchute.com/embed/mkg43VatF1LG/

Αντικατοπτρίζοντας τη ρητορική από άλλους του κλάδου, ένας εκπρόσωπος της Korean Air δήλωσε ότι υπάρχει «πραγματική πιθανότητα» οι αεροπορικές εταιρείες να υποχρεώσουν τους επιβάτες να πάρουν ένα εμβόλιο COVID-19 προτού τους επιτραπεί να ταξιδέψουν. «Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Νότιας Κορέας έχει παρόμοιο μήνυμα», αναφέρει η ABC News. «Ο Τζιλ Τσανγκ, εκπρόσωπος της Korean Air, δήλωσε την Τρίτη ότι υπάρχει πραγματική πιθανότητα οι αεροπορικές εταιρείες να απαιτούν τον εμβολιασμό των επιβατών. Είπε ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι κυβερνήσεις είναι πιθανό να απαιτήσουν εμβολιασμούς ως προϋπόθεση για την άρση των απαιτήσεων καραντίνας για νέες αφίξεις. »

Η Air New Zealand εξέδωσε επίσης δήλωση με την οποία ισχυριζόταν ότι τελικά θα εναπόκειται στις κυβερνήσεις να καθορίσουν πότε και πώς είναι ασφαλές να ανοίξει ξανά τα σύνορα. Ο Τσανγκ είπε ότι το Common Pass, ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που ελέγχει την κατάσταση του εμβολίου, πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί. Το Common Pass αναπτύσσεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο ζήτησε τη χρήση της πανδημίας ως ευκαιρία για τη θέσπιση του «The Great Reset». Σύμφωνα με τον Karl Schwab του WEF, αυτό θα οδηγήσει τελικά σε ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ που θα είναι σε θέση να διαβάσει τις σκέψεις των ανθρώπων, επιτρέποντας στις αρχές να ελέγχουν για εγκληματική πρόθεση.

https://summit.news/2020/11/17/great-reset-mastermind-suggests-risk-assessment-brain-scans-before-allowing-travel/

«Καθώς ο κόσμος πλησιάζει στα εμβόλια κοραναϊού και οι αρνητικές δοκιμές καθίστανται επίσης απαιτήσεις για την απομάκρυνση των ταξιδιωτών από αυτο-καραντίνες σε χώρες σε όλο τον κόσμο, οι αεροπορικές εταιρείες αισθάνονται την ανάγκη για ένα αποτελεσματικό σύστημα ελέγχου των επιβατών για εμβολιασμούς και δοκιμές», δήλωσε ο Τσανγκ.

Όταν ρωτήθηκε αν θα δεσμευτούν για ένα παρόμοιο σύστημα, οι αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ ήταν πιο απρόθυμες, με την American Airlines και τη Delta να λένε ότι ήταν πολύ νωρίς για να το πούμε και ένας εκπρόσωπος της Southwest είπε ότι η εταιρεία «θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις πληροφορίες για τη δημόσια υγεία από το CDC, την τελευταία επιστημονική έρευνα και πληροφορίες από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εμπειρογνώμονές μας για να καθοδηγήσουν τις επιχειρησιακές μας πολιτικές καθώς εργαζόμαστε για την υποστήριξη της ευημερίας των πελατών και των εργαζομένων μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

https://www.fastcompany.com/90579344/will-you-need-a-covid-19-vaccine-to-fly

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qantas Alan Joyce ανέφερε ότι η εταιρεία του θα απαιτήσει από τους επιβάτες να τραβήξουν το πλάνο πριν τους επιτραπεί να πετάξουν.
«Προσβλέπουμε να αλλάξουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις μας για να πούμε, για τους διεθνείς ταξιδιώτες, ότι θα ζητήσουμε από τους ανθρώπους να κάνουν εμβολιασμό πριν μπορέσουν να φτάσουν στο αεροσκάφος», είπε.
Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις ότι το εμβόλιο ενδέχεται να μην απαιτείται λόγω της οικονομικής κατάστασης της αεροπορικής βιομηχανίας και του γεγονότος ότι μεγάλος αριθμός ατόμων θα αρνηθεί να κάνει τη λήψη.

Ο Γενικός Διευθυντής της IATA Alexandre de Juniac πρότεινε να δοθεί προτεραιότητα σε αρνητικά τεστ κοροναϊού έναντι της συμμόρφωσης με τα εμβόλια.
«Θα εμπόδιζε τα άτομα που αρνούνται (το εμβόλιο) να ταξιδέψουν», είπε, προσθέτοντας, «Ο συστηματικός έλεγχος είναι ακόμη πιο κρίσιμος για να ανοίξει ξανά τα σύνορα από το εμβόλιο».

Ο Rudolf Steiner σχετικά με τον εμβολιασμό. Τα πνεύματα του σκοταδιού θα εμπνεύσουν τους ανθρώπινους οικοδεσπότες τους να βρουν ένα εμβόλιο που θα οδηγήσει όλη την κλίση προς την πνευματικότητα μακριά από τις ψυχές των ανθρώπων.

URGENT INFORMATION ABOUT YOUR FUTURE

CORONA PSYCHOSIS HOAX PLANDEMIC

«Σας έχω πει ότι τα πνεύματα του σκοταδιού θα εμπνεύσουν τους ανθρώπινους οικοδεσπότες τους, στους οποίους θα κατοικούσαν, να βρουν ένα εμβόλιο που θα οδηγήσει όλη την κλίση προς την πνευματικότητα μακριά από τις ψυχές των ανθρώπων όταν είναι ακόμα πολύ νέοι, και αυτό θα συμβαίνει με έναν κυκλικό τρόπο μέσα στο ζωντανό σώμα. Σήμερα, τα σώματα εμβολιάζονται κατά του ενός και του άλλου ιού. Στο μέλλον, τα παιδιά θα εμβολιαστούν με μια ουσία την οποία σίγουρα θα είναι δυνατή η παραγωγή τους, και αυτό θα τα καταστήσει άνοσα, έτσι ώστε να μην αναπτύξουν ανόητες κλίσεις που συνδέονται με την πνευματική ζωή – «ανόητοι» εδώ, φυσικά, στα μάτια υλιστών. «

THE ENTIRE WORLD IS FOLLOWING A SCRIPTED NARRATIVE

«Βόμβα» Μόσιαλου: Πιστοποιητικά ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ αλλιώς…! ΕΡΤ: Απειλή όσοι αρνούνται το εμβόλιο (video)Ο καθηγητής της πολιτικής της υγείας και Διευθυντή του LSE, τονίζει πως το ηλεκτρονικό σύστημα για COVID-19 θα μπορούσε να ξεκινήσει από την Ευρώπη και σε περίπτωση που αυτό συμβεί, “εάν κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο απλά δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν διεθνώς”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου:

«Πιστοποιητικά εμβολιασμού COVID-19: Μια πρόταση για την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση

Πριν από μερικούς μήνες διάφοροι πρότειναν τα πιστοποιητικά ανόσιας λόγω πρώτερης λοίμωξης από τη νόσο του COVID-19 για την επανέναρξη της οικονομίας. Η ιδέα δεν υιοθετήθηκε, καλώς κατ’ εμέ. Θα υπήρχαν μεγάλοι κίνδυνοι νέοι άνθρωποι άνθρωποι να κολλήσουν σκόπιμα για να αποκτήσουν το πιστοποιητικό. Αλλά, έτσι θα εξέθεταν τους εαυτούς τους σε μεγάλους κινδύνους, γιατί όπως πλέον ξέρουμε δεν είναι απαραίτητο πως κάποιος θα περάσει ελαφρά τη νόσο ή πως δεν θα έχει μακρόβια συμπτώματα.

Δεν είναι όμως το ίδιο στην περίπτωση των εμβολιασμών, ειδικά όσον αφορά στις διεθνείς μεταφορές και στα ταξίδια. Εκεί θα μπορούσε να υλοποιηθεί ένα διεθνούς ισχύος ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού

Υπάρχει νομική βάση για αυτό; Σαφώς και υπάρχει.

Για παράδειγμα ορισμένες χώρες ενδέχεται να απαιτήσουν την εμφάνιση πιστοποιητικού κίτρινου πυρετού. Συμπεριλαμβάνοντας την Αυστραλία, την Ινδία, την Αίγυπτο, την Κίνα, τις Μπαχάμες, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες. Το πιστοποιητικό κίτρινου πυρετού μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε φορά που κάποιος ταξιδεύει, επειδή η ισχύς του είναι πλέον ισόβια. Να αναφέρω επίσης πως είναι εγκεκριμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας; (International health regulations του ΠΟΥ).

Γιατί έχουν θεσπιστεί αυτά τα πιστοποιητικά;

Για την προστασία των ταξιδιωτών. Ακριβώς επειδή χρειάζεται απόδειξη εμβολιασμού για να εισέλθετε σε μια χώρα, δεν σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να κολλήσετε την ασθένεια εκεί. Ομοίως, εάν μια χώρα δεν απαιτεί πιστοποιητικό κίτρινου πυρετού, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίτρινος πυρετός.

Άλλες χώρες ενδέχεται να ζητήσουν πιστοποιητικά εμβολιασμού διφθερίτιδας, τετάνου, κοκκύτη, πολιομυελίτιδας, ηπατίτιδας Α ή Β, λύσσας, φυματίωσης ή και μηνιγγιτιδοκοκκικό εμβόλιο.

Το τεχνικό μέρος αυτού του ζητήματος είναι απλούστατο. Ευρύτερα θέματα που έχουν σχέση με την αξιοπιστία των οργανισμών που είναι υπεύθυνοι για τους εμβολιασμούς βέβαια θα είναι πιο σύνθετα. Επιπλέον, για να γίνει κάτι τέτοιο αποδεκτό πρέπει να υπάρχει ισότιμη πρόσβαση στα εμβόλια σε όλο τον πλανήτη.

Η εφαρμογή των πιστοποιητικών για εμβόλια COVID-19 θα πρέπει να προταθεί επίσημα από την κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το ηλεκτρονικό σύστημα για COVID-19 θα μπορούσε να ξεκινήσει από την Ευρώπη. Αυτό βέβαια σημαίνει πως εάν τεθεί σε ισχύ, εάν κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο απλά δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν διεθνώς. Αλλά θεωρώ πως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θα κάνει τα εμβόλια και θα είναι σε θέση να ταξιδεύουν με μεγαλύτερη ασφάλεια».

Την ίδια ώρα στην ΕΡΤ καλεσμένος ήταν ο κ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος καταφέρθηκε κατά εκείνων που έχουν διαφορετική άποψη απέναντι στο εμβόλιο. Η κρατική τηλεόραση μάλιστα έγραψε από κάτω κατά την διάρκεια των λεγομένων του πνευμονολόγου: «Απειλή οι αρνητές των εμβολίων».

Δείτε:

Βασιλακόπουλος-ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ-ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ

el.gr

nikosxeiladakis.gr

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com