Translate

Μετά το Το ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ! «Με το ΖΟΡΙ στην σειρά και εμβολιασμός»

 Δες κι αυτό το video παρακάτω -το πόσταρα στο facebook, είναι του 2014, θα καταλάβεις ...


Θα βγούμε για λίγο τα Χριστούγεννα με αναστολή και μετά, λογικά πάλι μέσα!

Αυτό γιατί οι… μάντεις του διεθνισμού βλέπουν νέο χειρότερο κύμα κορωνοϊού, το τρίτο συνολικά, από τον Γενάρη!

Άρα λοιπόν θα ανοίξει λίγο η αγορά των Χριστουγέννων και μετά θα έρθει ξανά ο κορωνοϊός, ακόμα πιο… επιθετικός και προφανώς θα συνοδευτεί με ακόμα πιο σκληρά μέτρα περιορισμού της ελευθερίας, τα οποία θα ανακοινωθούν από τους «ειδικούς»: του Κράτους όχι από τους άλλους τους… «κακούς»!

Αυτά ακούγονται από την τηλεόραση! Λογικά ή παλαβά; Αποφασίστε εσείς!

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, δήλωσε: «Έχουμε πολλά κρούσματα και πάνω από 3.000 νοσηλευόμενους, ενώ οι διασωληνωμένοι και οι θάνατοι αυξάνονται συνεχώς. Το τρίτο κύμα θα έρθει μετά τα Χριστούγεννα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο κι εμείς ακόμα συζητάμε γιατί δεν πρέπει να κάνουμε ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα».

Ερωτηθείσα, αν θα ξανακλείσει η Ελλάδα μετά τα Χριστούγεννα, σιώπησε για λίγο και τελικά είπε πως θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση! Μήπως ξέχασε να διαβάσει κάτι;;;

Παγώνη: Νέο κύμα… κορωνοϊού μετά τα Χριστούγεννα – Θα μας βγάλουν για λίγο έξω με… ανστολή

«Βλαμμένοι και ηλίθιοι» όσοι δεν θέλουν να τον κάνουν…

Όλοι συζητούν για το εμβόλιο! Το παρουσιάζουν ως «λύση», προκειμένου να επιστρέψει, υποτίθεται, η κανονικότητα και να… ανοίξει η οικονομία. Κατά αυτόν τον τρόπο, οι πολίτες ελπίζουν και δεν αντιδρούν.

Από την μία μεταδίδουν για το εμβόλιο της Οξφόρδης, το οποίο φέρεται να είναι κατά 70% αποτελεσματικό Αλλά πιο φθηνό, από την άλλη γίνεται λόγος για εκείνο της Pfizer, το οποίο, όπως λένε, θα μπορούσε να λάβει έγκριση από τις αρμόδιες βρετανικές ρυθμιστικές αρχές μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας κτλ.

Ποιος θα μας διαβεβαιώσει τελικά πως το όποιο εμβόλιο είναι ασφαλές;

Ωστόσο, δεν μπορεί παρά να μας προβληματίσει η συμπεριφορά ορισμένων δημοσιογράφων σε σχέση με το εμβόλιο και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν, αποκαλώντας «ηλίθιους και βλαμμένους», όσους αρνούνται να το κάνουν ή έχουν ενδοιασμούς.

Αυτό, όπως θα δείτε, ακούστηκε στο παρακάτω βίντεο. Μάλιστα, με αφορμή ένα λυπηρό, πράγματι, περιστατικό με δύο γονείς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να εισέλθουν σε νοσοκομείο, προκειμένου να βρεθούν δίπλα στο παιδί τους που βρίσκεται σε ογκολογική κλινική, προφανώς λόγω των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, δημοσιογράφος ξεστόμισε πως «ο εμβολιασμός πρέπει να γίνει με το ζόρι».

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο άραγε;;;

Ο συνάδελφός του έσπευσε να τον επαναφέρει στην τάξη! Όπως βλέπουμε, ο «εμβολιασμός με το ζόρι» βρίσκεται στο μυαλό πολλών. Άλλωστε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, έχει δηλώσει πως «Η κατεύθυνση θα είναι να το κάνει όποιος θέλει. Αν χρειαστεί να έχουμε κάτι πιο αυστηρό θα το δούμε» (δείτε ΕΔΩ).

Αφού όσοι κάνουν το εμβόλιο, υποτίθεται, θα προστατευτούν, γιατί υπάρχει πίεση να το κάνουν και οι υπόλοιποι;

el.gr

Κοινοβούλιο Φασιστών και Υποκριτών

Ούτε ένα «ΟΧΙ» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! Και οι 300 βΟλευτές-νάνοι υποτάχθηκαν στις ναζιστικές επιταγές των Νεοταξιτών αφεντικών τους. Ωιμέ!

Όσοι θεωρείτε αναφαίρετο δικαίωμα το να είστε ελεύθεροι να αποφασίζετε για τον εαυτό σας, στις επόμενες «εκλογές», αν υπάρξουν, διαγράψτε όλα αυτά τα κόμματα από τις επιλογές σας. 

Προς το παρόν, απαιτήστε να εμβολιαστούν πρώτοι μπροστά στις κάμερες με το εμβόλιο-δολοφόνο οι 300 ΒΟλευτές μετά των οικογένειών τους, όλο το διοικητικό προσωπικό της Βουλής με τις οικογένειές τους, και φυσικά η Πρόεδρος της (ανύπαρκτης) Δημοκρατίας μας. Έτσι, για να δώσουν το καλό παράδειγμα, ρε μαμώτο…

 Και μιλάμε για τα γνήσια εμβόλια, αυτά με την σατανική πατέντα του «ακτιβιστή» του αποπληθυσμού της γης Bill Gates, που θα επιδεικνύονται στο λαό μπροστά στην κάμερα και όχι placebo. Εντάξει συμπολίτες μου; Καθαρές δουλειές.

NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4682 Τεύχος A’ 76/03.04.2020

Κύρωση: α) της από 25.2.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού» (Α΄ 42), β) της από 11.3.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (A΄ 55) και γ) της από 14.3.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Α΄ 64) και άλλες διατάξεις.

Άρθρο πρώτο

Μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου

(…)

2. Τα μέτρα αυτά συνίστανται: (α) στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση, εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο.

seferou.blogspot.com                                                    nikosxeiladakis.gr

7spymania.com

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com