Translate

Δοκιμές εμβολίων με κίνητρα: ''Σκοτώστε'' έναν φίλο και κερδίστε 100 £ - Incentivised Vaccine Trials: Kill (or maim) a friend and get £100

off-guardian.org - 7spymania.com
 Στις 19 Οκτωβρίου 2020 ένας γιατρός πέθανε στη Βραζιλία. Ήταν 28 ετών και πέθανε από επιπλοκές που σχετίζονται με το Covid-19 αφού συμμετείχε σε δοκιμές εμβολίων. Το BBC δήλωσε, σύμφωνα με την είδηση, «ο γιατρός είχε συνεργαστεί με μολυσμένους ασθενείς», αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από την Αρχή Υγείας της Βραζιλίας, Anvisa.

Γνωρίζοντας το ιστορικό του BBC, αυτό σημαίνει είτε ότι οι εταιρείες εμβολίων ψάχνουν έναν αποδιοπομπαίο τράγο για να κατηγορήσουν τον θάνατο του γιατρού, είτε έχουν δημιουργήσει την ιστορία του ότι συνεργάζεται με μολυσμένους ασθενείς για να πιάσει ανεξάρτητους δημοσιογράφους που ενδέχεται να το αναδημοσιεύσουν για να δυσφημίσουν την έρευνα εμβολίων.

Ανεξάρτητα από το θάνατο αυτού του γιατρού - λυπηρό όμως αυτό - η έρευνα για ένα εμβόλιο για το Covid-19 είναι ήδη απαξιωμένη. Παίρνει συντομεύσεις όπως ποτέ άλλοτε στην ιστορία της σύγχρονης ιατρικής. Οι προ-κλινικές δοκιμές χρειάζονταν χρόνια. Οχι πια.

Την ημέρα που ο Βραζιλιάνος γιατρός πέθανε, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) εξέδωσε δήλωση σε πρόλογο για το σχέδιο τοπίου issued a statement για τα εμβόλια COVID-19. Περιλαμβάνει αυτήν τη δήλωση αποποίησης που δεν φαίνεται να συνδέεται με το θάνατο του γιατρού.

Ο ΠΟΥ […] αποποιείται οποιαδήποτε και κάθε ευθύνη ή ευθύνη για οποιονδήποτε θάνατο, αναπηρία, τραυματισμό, ταλαιπωρία, απώλεια, ζημία ή οποιαδήποτε προκατάληψη οποιουδήποτε είδους που μπορεί να προκύψει από ή σε σχέση με την προμήθεια, διανομή ή χρήση οποιουδήποτε προϊόντος που περιλαμβάνεται στο οποιοδήποτε από αυτά τα οριζόντια έγγραφα.

Σύμπτωση? Ποιός ξέρει? Γνωρίζουμε ήδη ότι οι εταιρείες εμβολίων απαλλάσσονται από την ευθύνη σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με αυτά τα μη δοκιμασμένα εμβόλια. Έχοντας αυτό κατά νου, θα σκεφτόσασταν ότι είναι απίθανο κάποιος να θέλει να είναι «ινδικό χοιρίδιο» σε αυτήν την εμπειρική έρευνα, τουλάχιστον για όλους.

Αυτή η ανήθικη κούρσα εμβολίων για τη θεραπεία ενός κοροναϊού, η οποία κορυφώθηκε τον Απρίλιο του 2020, δεν είναι κατανοητή. Τα κίνητρα για τους παραγωγούς εμβολίων πρέπει να είναι τεράστια.

Οι εθελοντές ΔΕΝ παίρνουν σχεδόν τίποτα συμμετέχοντας σε αυτές τις δοκιμές εμβολίων. Οι κάτοικοι που χρησιμοποιούν το Yardley Wood Practice στο Μπέρμιγχαμ έχουν σταλεί μια επιστολή που τους παρακαλεί να συμμετάσχουν σε δοκιμές «με στόχο την εξεύρεση εμβολίου ή θεραπείας» καθώς και το προσοδοφόρο κίνητρο να λάβουν «λογικά έξοδα ταξιδιού» από και προς την κλινική.

Οι κλειδαριές στην περιοχή σας δεν θα σας επηρεάσουν, εκτός εάν υποφέρετε από συμπτώματα Covid-19. Φαίνεται λοιπόν ότι οι κλειδαριές ισχύουν μόνο για όσους από εμάς δεν συμμετέχουν σε κλινικές δοκιμές.

Εάν θέλετε πραγματικά να κερδίσετε χρήματα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, μια εταιρεία εξειδικευμένων δοκιμών εμβολίων, η Synexus, προσφέρει μια ανταμοιβή 100 £ για την καταδίκη ενός φίλου σε θάνατο, ή ίσως ακόμη και μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο. Έχει δημοσιευτεί ένα φυλλάδιο με όλα τα χαρακτηριστικά μιας ανακοίνωσης της Western Outlaw που θα μπορούσε να καρφωθεί σε μια ξύλινη θέση σε μια σκονισμένη πόλη καουμπόη. Απεικονίζει επτά δυσάρεστους χαρακτήρες, τα πρόσωπά τους είναι καλυμμένα.

Νεκρός ή ζωντανός

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 100 £

Το γυαλιστερό φυλλάδιο δεν το θέτει έτσι, αν και αρκετά καλά ισοδυναμεί με το ίδιο πράγμα. "Ανατρέξτε σε έναν φίλο και λάβετε 100 £" είναι η επικεφαλίδα με περαιτέρω εξήγηση: "Εάν το άτομο που προτείνετε τότε συνεχίσει να συμμετέχει σε μια μελέτη, θα σας δώσουμε 100 £ ως ανταμοιβή για την παραπομπή σας."

Πηγαίνοντας για την επιλογή "παραπομπή σε έναν φίλο" χτύπησα έναν αριθμό Synexus 0800 470 2449. Μετά από περίπου πέντε λεπτά ή και περισσότερο, βαριέστηκα να ακούω την τρομακτική μουσική, οπότε δοκίμασα έναν άλλο αριθμό 0800 470 2488. Το ηχογραφημένο μήνυμα για επιλογές πληκτρολογίου και το Η τρομακτική μουσική ήταν η ίδια, οπότε έβαλα το τηλέφωνο σε λειτουργία ηχείου αναμένοντας μια μακρά αναμονή. Εκπληκτικά, δεν χρειάστηκε να περιμένω περισσότερο από τρία λεπτά πριν μιλήσω σε έναν χειριστή, τον Άλεξ.

Της είπα ότι δεν ήθελα να κάνω τη δοκιμή μόνη μου, αλλά θα ήθελα να συστήσω έναν φίλο που ήταν πραγματικά, πραγματικά ενθουσιασμένος. Εξήγησε ότι μπορείτε να παραπέμψετε έναν φίλο μόνο εάν έχετε λάβει μέρος στον εαυτό σας. Αφού τόνισε πόσο έντονη ήταν η φίλη μου, είπε ότι μπορείτε να τον τηλεφωνήσετε στο κέντρο, αλλά έπρεπε να της πω ότι δεν ήξερα που ήταν.

Το όνομά του είναι Μπιλ Γκέιτς της είπα. Το τηλέφωνο έμεινε σιωπηλό. «Ξέρεις ποιος είναι ο Μπιλ Γκέιτς;» Ναι, το σκέφτηκε. Έδωσα μια σύντομη βιογραφία και είχαμε ''λίγη ρωγμή'', όπως λένε οι Ιρλανδοί.

Συνειδητοποιώντας ότι δεν θα έπαιρνα 100 £ για την αναφορά του φίλου όλων, Μπιλ, της εύχομαι μια καλή μέρα και ήλπιζα ότι θα έπαιρνε αξιοπρεπή χρήματα για τη δουλειά που έκανε, πράγμα που εννοούσα ειλικρινά, καθώς πολλοί είναι εκτός εργασίας.

Μου φαίνεται ότι το να χρειάζεται να περιμένω λίγο για να απαντήσει κάποιος από το Synexus στο τηλέφωνο δείχνει ότι δεν υπάρχει έλλειψη εθελοντών. Αυτό επιβεβαιώνεται από μια επιστολή της 16ης Οκτωβρίου από την Εταιρεία Υγείας μας, η οποία διέπει τώρα το Yardley Wood Health Center.

"Θα συμμετάσχετε σε μια αυξανόμενη κοινότητα με περισσότερους από 14.000 εθελοντές, συμβάλλοντας στην εύρεση νέων φαρμάκων και εμβολίων."

Αυτό το κίνητρο αναφέρθηκε ως ένα από τα σημεία για να προσελκύσει τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε δοκιμές εμβολίων εκτός από τα λογικά έξοδα ταξιδιού, «δωρεάν ρουτίνες υγειονομικούς ελέγχους» και «τακτικές δοκιμές covid-19». Θορυβώδης διασκέδαση!


Το απαίσιο πρόγραμμα του Μπιλ Γκέιτς για τον εμβολιασμό του κόσμου - ή αλλιώς - ξεκινά νωρίς. Κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή πηγή του αποσπάσματος «Δώσε μου ένα ΠΑΙΔΙ έως  επτά, και θα σου δείξω τον άντρα », αλλά είναι κάτι που η φιλοσοφία του Γκέιτς υποστηρίζει ολόψυχα. Όσον αφορά τον εμβολιασμό «όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο» φαίνεται να είναι το κριτήριο.

Στο Νότιο Γιορκσάιρ, και πιθανώς στην υπόλοιπη χώρα, χορηγούν εμβόλια ρινικής γρίπης για τέσσερα στελέχη σε ηλικιακό εύρος από δύο έως δεκαοκτώ. Το προϊόν είναι το Fluenz Tetra της Astra-Zeneca, μια αναβάθμιση του Fluenz.

Από τη δική τους φιγούρα  their own figuresη μεγαλύτερη επιτυχία με τη χρήση του Fluenz ήταν το 1996-7 και το 1997-8, με άλλα λόγια, το νωρίτερο. Από τότε έως το 2003 δεν θα υπήρχε και πάλι ποσοστό επιτυχίας άνω του 90%. Τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα δεν φαίνεται να αποκαλύπτονται.

Η ένδειξη είναι ότι περισσότεροι εμβολιασμοί ισοδυναμούν με λιγότερη αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Αυτό επιβεβαιώθηκε σε περαιτέρω μελέτες. Στη μελέτη εδώ here δείχνει ότι εκείνοι που εμβολιάστηκαν μόνο το προηγούμενο έτος είχαν μεγαλύτερη αντίσταση στη γρίπη από εκείνους που εμβολιάστηκαν δύο χρόνια διαδοχικά και σημαντικά μεγαλύτερη αντίσταση από αυτούς που εμβολιάστηκαν τα προηγούμενα τρία χρόνια.


Το κατά πόσον τα εμβόλια γρίπης είναι ευεργετικά έχει αμφισβητηθεί από τη δεκαετία του 1970, όπως επισημαίνει αυτό το σκεπτικιστικό άρθρο.sceptical article 

Το πιο σημαντικό από οποιοδήποτε από αυτά είναι ένα κομμάτι στο The Brotosh Medical Journal,The Brotosh Medical Journal όχι μόνο επειδή είναι το πιο πρόσφατο - Φεβρουάριος φέτος - αλλά επειδή ρίχνει φως στην ευάλωτη θέση των εθελοντών για εμβολιασμούς κατά της γρίπης σε άλλα παθογόνα, όπως οι κοροναϊοί.

Αν και ο Μπιλ Γκέιτς μπορεί να αναζητά έναν εμβολιασμένο κόσμο στον οποίο το RNA / DNA των ανθρώπων RNA/DNA can be modified using synthetic proteins μπορεί να τροποποιηθεί χρησιμοποιώντας συνθετικές πρωτεΐνες, όλοι οι προβλέψιμοι θάνατοι και άλλες παρενέργειες από αυτά τα προγράμματα εμβολιασμού, θα καταστήσουν το πρόγραμμα ανέφικτο μακροπρόθεσμα. Στη συνέχεια, το σχέδιο θα επανέλθει σε μάρκες RFID.

off-guardian.org - 7spymania.com

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com