Translate

Ένας αστεροειδής βρίσκεται σε πιθανή πορεία σύγκρουσης με τη Γη τον Νοέμβριο: Πρέπει να ανησυχούμε;


        2018 VP1 object has created some buzz

clickondetroit.com - 7spymania.com

Σαν να μην υπήρχαν αρκετά για να σκεφτούμε αυτές τις μέρες, τώρα γίνεται λόγος για έναν αστεροειδή, ο οποίος υποτίθεται ότι κατευθύνεται κατευθείαν προς τη Γη!

Λοιπόν, υπάρχει ένας αστεροειδής και κατευθύνεται προς τη γενική μας κατεύθυνση, ίσως δεν είναι σωστός σε εμάς - αλλά αυτό δεν εμποδίζει κάποιους να δημιουργήσουν ανησυχία.

Ένα αντικείμενο διαστημικού διαστήματος που είναι γνωστό ως 2018 VP1 μπαίνει στο ηλιακό μας σύστημα αυτή τη στιγμή και πρόκειται να βρεθεί στη γειτονιά μας στις αρχές Νοεμβρίου. Ένα βίντεο στο Διαδίκτυο, μαζί με μερικά άρθρα ιστού, δημιούργησαν λίγο θόρυβο για όσους αναζητούν αυτόν τον τύπο πληροφοριών.

Δείτε, τώρα που μπορούμε όλοι να δούμε τους χάρτες αστεριών της NASA, και κάτι που ονομάζεται "JPL Small-Body Database Browser", ο καθένας μπορεί να είναι αστροναύτης. Λοιπόν, σχεδόν όλοι. Έκανα κλικ στους ιστότοπους και δεν κατάλαβα. Βρήκα κάποιον που θα μπορούσε, ωστόσο, και οι ιδέες του για το διάστημα, τους αστεροειδείς και το 2018 VP1 ήταν εξαιρετικά χρήσιμοι.

Ο Μάικλ Νάρλοκ είναι ο επικεφαλής της αστρονομίας στο Ινστιτούτο Επιστημών του Cranbrook. Έχω την ευκαιρία να τον ρωτήσω για την «επικείμενη καταστροφή» που φημολογείται ότι κατευθύνεται προς το δρόμο μας. (Δείτε το πλήρες βίντεο και την ιστορία στο πρόγραμμα αναπαραγωγής παραπάνω)

clickondetroit.com - 7spymania.com

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com