Translate

Η Virgin Galactic παρουσιάζει το κομψό εσωτερικό του SpaceShipTwo spaceliner (φωτογραφίες, βίντεο)

Virgin Galactic SpaceShipTwo exploded at 45,000ft: One pilot dead ...
Γνωρίζουμε τώρα πώς μοιάζει το  spaceliner της Virgin Galactic, μέσα και έξω
Η εταιρεία, μέλος του δισεκατομμυριούχου Richard Branson, Virgin Group, αποκάλυψε σήμερα (28 Ιουλίου) το εσωτερικό της καμπίνας του έξι επιβατών SpaceShipTwo, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει άτομα και ωφέλιμα φορτία στον Διαστημικό χώρο και πίσω.
"Όταν δημιουργήσαμε την Virgin Galactic, ξεκινήσαμε με αυτό που πιστεύαμε ότι θα ήταν η βέλτιστη εμπειρία των πελατών και στη συνέχεια χτίσαμε το διαστημόπλοιο γύρω από αυτό", δήλωσε ο Branson σε δήλωσή του σήμερα.
Virgin Galactic's SpaceShipTwo cabin surrounds you with windows
"Θα συνεχίσουμε με αυτό το ήθος καθώς επεκτείνουμε τον στόλο μας, χτίζουμε τις δραστηριότητές μας και στηρίζουμε τη θέση της Virgin Galactic ως ο άξονας για τη Γη", είπε. "Αυτή η καμπίνα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέπει σε χιλιάδες ανθρώπους όπως εσάς και εμένα να επιτύχουμε το όνειρο του διαστημικού πτήσης με ασφάλεια - και αυτό είναι απίστευτα συναρπαστικό."Virgin Galactic's SpaceShipTwo Unity Takes 1st Flight with ...


Virgin Galactic's SpaceShipTwo interior features six sleek passenger seats, a wealth of windows and room to float about the cabin. (Image credit: Virgin Galactic)
Οι επιβάτες θα δουν την καμπυλότητα της Γης ενάντια στο σκοτάδι του διαστήματος και θα βιώσουν λίγα λεπτά αδυναμίας πριν επιστρέψουν στο σπίτι για προσγείωση στον διάδρομο. Η καμπίνα έχει σχεδιαστεί για να τονίσει αυτήν τη δραματική και (για τους περισσότερους ανθρώπους) μια φορά στη ζωή εμπειρία, είπε το προσωπικό της εταιρείας.
"Οι μαλακές επιφάνειες και τα στοιχεία της καμπίνας γίνονται διαισθητικά στο χέρι και στα πόδια, επιτρέποντας στους αστροναύτες να εξερευνήσουν την καμπίνα ελεύθερα και πλήρως," έγραψαν οι εκπρόσωποι της Virgin Galactic στη δήλωση. Τα 12 μεγάλα παράθυρα της καμπίνας, πρόσθεσαν, "έχουν μαλακές εκτεταμένες άκρες, οι οποίες επιτρέπουν στους αστροναύτες να τοποθετούν τέλεια τον εαυτό τους για 360 μοίρες από εκπληκτική θέα, από το άπειρο του διαστήματος μέχρι την ομορφιά του πλανήτη μας."

Κάθε επιβάτης θα έχει άφθονη τεκμηρίωση της εμπειρίας του, μέσω 16 φωτογραφικών μηχανών που είναι τοποθετημένες μέσα στην καμπίνα, μαζί με άλλες στο πιλοτήριο και ακόμη περισσότερο τοποθετημένες στο εξωτερικό του SpaceShipTwo.Το εσωτερικό, το οποίο σχεδίασε η Virgin Galactic σε συνεργασία με το γραφείο σχεδιασμού Seymourpowell με έδρα το Λονδίνο, είναι κομψό και κομψό. Η χρωματική παλέτα της καμπίνας «έχει επιμεληθεί προσεκτικά έτσι ώστε να συμπληρώνει την αρχιτεκτονική του καθίσματος, την ίδια την καμπίνα και τις στολές», έγραψαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας στην ίδια δήλωση. "Τα χρυσά μέταλλα μοιάζουν με φωτεινή άμμο της ερήμου, τα μπλε δημιουργούν ουράνιους χώρους και κιρκίρι εμπνευσμένα από τους ταξιδιώτες του εδάφους στον ωκεανό πίσω στη Γη."
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com