Translate

Αρμάδα από Εξωγήινα ''Πλοία'' που Εμφανίζονται Ακριβώς Κοντά στον Ήλιο.vids


Μια απίστευτη ανακάλυψη έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου το 2018 από τη Maria G. Hill του Salem της Ιντιάνα. Ήταν απλώς μυαλό της επιχείρησής της να φωτογραφίζει τον ουρανό όταν εντόπισε αυτό που φάνηκε να είναι ένας τεράστιος στόλος που βγαίνει από μια τεράστια σπείρα κοντά στον ήλιο. Όπως μπορείτε να πείτε, ήταν πολύ φοβισμένη και ενθουσιασμένη που αποκάλυψε μια τόσο απίστευτη ανακάλυψη. Εντόπισε τι φαίνεται να ήταν μεγάλης κλίμακας UFO που διοικούσαν την περιοχή γύρω από τον ήλιο, ενώ ένας τεράστιος στόλος μικρότερων UFO ανέλαβε τον υπόλοιπο ουρανό.

Πολλοί πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι απλώς προδιαγραφές φωτός στους φακούς της κάμερας, αλλά η Μαρία διαφωνεί έντονα. Ανέβασε τις φωτογραφίες μαζί με δύο βίντεο που τραβήχτηκε εκείνη την ημέρα στο Facebook της.
Εκεί μίλησε για το πώς έβγαλε αυτήν την εικόνα στον ανατολικό ουρανό εκείνο το πρωί με το iPhone 8. Το τηλέφωνό της ήταν εξοπλισμένο με προσαρμογέα φακού κάμερας που έκανε τη λήψη της φωτογραφίας πιο εύκολη. Αυτό που φάνηκε να είναι μια δίνη ή μια σκουληκότρυπα στη συνέχεια εμφανίστηκε στον ουρανό, τον οποίο ήθελε αμέσως να καταγράψει σε βίντεο, το οποίο ήταν όταν ο μαζικός στόλος έπεσε από το πουθενά.

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com