Translate

Άρωμα σχεδιασμένο από τη NASA φέρνει τη μυρωδιά του διαστήματος στη Γη!

NASA-Designed Perfume Brings The Smell Of Outer Space To Earth
ndtv.com - 7spy

Οι αστροναύτες περιέγραψαν τη μυρωδιά του χώρου ως «μείγμα πυρίτιδας, μπριζόλας, σμέουρων και ρούμι»

Ένα άρωμα που μυρίζει σαν το διάστημα μπορεί σύντομα να διατεθεί στο ευρύ κοινό, χρόνια μετά την ανάπτυξή του για να βοηθήσει τους αστροναύτες να συνηθίσουν τη
μυρωδιά του διαστήματος. Σύμφωνα με το CNN, το Eau de Space αναπτύχθηκε από τον Steve Pearce, χημικό και ιδρυτή του Omega Ingredients. Ο κ. Pearce είχε αρχικά συμβληθεί από τη NASA για να αναδημιουργήσει τη μυρωδιά του διαστήματος το 2008 ως μέρος της αποστολής του διαστημικού γραφείου για την εξάλειψη τυχόν πιθανών εκπλήξεων για αστροναύτες που πηγαίνουν στο διάστημα. Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια για να τελειοποιήσει το άρωμα.
Αν είστε περίεργοι για το πώς μυρίζει το διάστημα, ο Peggy Whitson, ένας αστροναύτης και πρώην κάτοικος του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, είπε στο CNN σε μια συνέντευξη του 2002: «Είναι σαν μια μυρωδιά από ένα πυροβόλο όπλο, αμέσως μόλις πυροβολήσετε .

"Νομίζω ότι το είδος του έχει σχεδόν πικρή μυρωδιά εκτός από καπνιστή και καμένη."

Σύμφωνα με την Unilad, ο κ. Pearce εμπνεύστηκε επίσης για το άρωμα από λογαριασμούς αστροναυτών που περιέγραψαν τη μυρωδιά του χώρου ως «μείγμα πυρίτιδας, μπριζόλας, σμέουρων και ρούμι».

Η ομάδα πίσω από το Eau de Space αναζητά τώρα υποστήριξη από την κοινότητα μέσω του Kickstarter για να βοηθήσει το κοινό να πάρει ένα χώρο.

"Η μυρωδιά του διαστήματος έχει κλειδωθεί πίσω από το" Need to Know ", την εκπαίδευση πεδίου μόνο για αστροναύτες και τη γραφειοκρατία για χρόνια", διαβάζει η εκστρατεία Kickstarter "Τώρα χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για μαζική κατασκευή, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να βιώσει τη μυρωδιά του διαστήματος για τον εαυτό του."

Σε μια ενημέρωση που δημοσιεύτηκε πριν από τρεις ημέρες, η ομάδα πίσω από το Eau de Space δήλωσε ότι είχε βρει 391 υποστηρικτές για την εκστρατεία από όλο τον κόσμο, μαζί με "20.000 $ + υποστηρικτικά δολάρια".

Ο διευθυντής προϊόντων της Eau de Space, Matt Richmond, ελπίζει ότι το άρωμα θα αυξήσει το ενδιαφέρον για τη μάθηση STEM (Επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά).
//www.ndtv.com - ://7spymania.blogspot.com/2020/06/nasa.html
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com