Translate

Δελτιο των 11: Μπολιασμένος στο Σουηδιστάν Σουνίτης έσφαξε την άπιστη λευκή πόρνη


Το έγκλημα προσφέρεται για να καλυφθούν οι πράκτορες του «πολυ-πολιτισμικού» οράματος της ΑΘΕΑΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. «Αποτροπιασμό» εκφράζουν ΟΛΟΙ. Και οι αριστεροί και οι Φιλελέ, μέχρι και η ναυαρχίδα των Ρουφιανοπαπαγάλων το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ. Οι διεθνείς και οι ντόπιοι ρουφιανοπαπαγάλοι, τονίζουν ότι δράστης ήταν Κούρδος από το Βόρειο Ιράκ και πρόσφυγας. Ούτε το «Κούρδος» , ούτε το «πρόσφυγας από το ΙΡΑΚ» σχετίζονται με το έγκλημα. 
Το στοιχείο της ταυτότητας του δράστη που εξηγεί το έγκλημα είναι το μουσουλμάνος Σουνίτης. Σαλαφιστής. 
Ο μπολιασμένος στο Σουηδιστάν Σουνίτης έσφαξε την άπιστη λευκή πόρνη επειδή δεν ήθελε να γίνει μουσουλμάνα. 
Επειδή ήταν "άπιστη" την αποκαλούσε «η πόρνη μου» και στην αστυνομία είπε μόνο ότι «η (άπιστη) σκύλα πήρε αυτό που της άξιζε»

Η 17χρονη Βίλμα Άντερσον εξαφανίστηκε στις 14 Νοεμβρίου. Εκείνη την ημέρα οι γείτονες ακούστηκαν κραυγές από το διαμέρισμα του «υπόπτου για την δολοφονία». 
Η αστυνομία του Σουηδιστάν σεβόμενη τα δικαιώματα του πρόσφυγα κατάφερε ματα από εξι μήνες να μπει με ένταλμα στο διαμέρισμα του μουσουλμάνου Σουνίτη. Σαλαφιστή όπου βρέθηκε κεφάλι της Βίλμα Άντερσον τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο μέσα σε μια βαλίτσα .Τα υπόλοιπα τμήματα του σώματος της, ακόμη αναζητούνται . Σε μαχαίρια που βρέθηκαν στο διαμέρισμα εντοπίστηκε DNA της Βίλμα.
 Η αστυνομία ανακοίνωσε πως σε παλιότερο μήνυμα που είχε στείλει ο δράστης στο θυμα της έγραφε πως «Θα σε κομματιάσω».

Δελτιο των 11

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com