Translate

Η διαρκής σύρραξη των μυθολογιών (Μέρος Β΄) α'.




Η νεολαία είναι για λύπηση. Έχει καταπιεί αμάσητες όλες τις ταλμουδικές μάντολες περί δικαιωμάτων του κάθε άχρηστου όντος, δουλεύει για πενταροδεκάρες και κλάνει κρονοτοξίνες. Φρικτά εγκλωβισμένη στις τελευταίες προσθήκες της ψευδούς μυθολογίας, με επίκεντρο την αρρωστημένη διαλλακτικότητα και ανοχή, έχει απωλέσει παντελώς την γονιδιακή της ποιότητα.
Όλα αυτά τα μανιοκαταθλιπτικά καλωδιωμένα πρεζόνια του χέσεμπουκ έχουν παντελή άγνοια του χωροχρονικού σημείου στο οποίο στρογγυλοκάθονται οι βρομοκωλάρες τους.
 Πρόκειται για αυθεντικά τεχνοπρόβατα τα οποία 
ενεργό link
δέχονται εντολές μόνο από τον κινητό ρουφιάνο τους χωρίς τον οποίο δεν μπορούν ούτε ένα λεπτό. Ειλικρινά θέλω να έχω πεθάνει και να μη δω ποτέ το υβρίδιο που θα αντικαταστήσει τους σημερινούς ραγιαδοελληνέζους μετά την ανάμιξή τους με τα υπόζωα και τα ρυπαρά γένη.
Ο αρχικός στόχος της Εγκληματικής Υπερδομής, το να σας κάνει να συναινέσετε στην υποδούλωσή σας, έχει ήδη επιτευχθεί. Οι εργαζόμενοι στον τουριστικό κλάδο είναι οι πρώτοι που έχουν πάρει την γεύση του τι Μεσαίωνας θα επικρατήσει σε ολόκληρη την χώρα.  Εξοντωτικά ωράρια, τριτοκοσμικές συνθήκες στέγασης, σκόπιμη υποστελέχωση, άγρια εκμετάλλευση, ψυχολογική τρομοκρατία, ατελείωτες υπερωρίες, απλήρωτες αποδοχές, ανυπαρξία κράτους, χρηματισμός ελεγκτικών αρχών, είναι μερικές από τις εγγυημένες αξίες αυτής της «αειφόρου ανάπτυξης».

Ζούμε την σκληρότερη και την πιο ύπουλη απολυταρχία της ιστορίας. Αλλά ακόμα και αυτή είναι φιλελεύθερη αν την συγκρίνει κανείς με το σκοτεινό καθεστώς που έρχεται. Σε αυτή την δήθεν «προοδευτική» κοινωνία υφιστάμεθα τον ανεγκέφαλο φασισμό των αναρχοάπλυτων ΜΜΕ. Είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να γουστάρουμε τα ζώα, τους ανώμαλους, τους γύφτους, τους λαθροβρομιαραίους, τους παχύσαρκους και ό,τι άλλο μπάζο αποφασίσει να πετάξει η Εγκληματική Υπερδομή στην πόρτα μας.Όλοι οι ελαττωματικοί εγκέφαλοι της κομμουνίλας που δραπέτευσαν από το σιδηρούν παραπέτασμα μαζί με τους δυτικούς συνοδοιπόρους τους έχουν πιάσει θέσεις-κλειδιά στα πανεπιστήμια, στα κανάλια, στις ΜΚΟ και στην κυβερνητική κατσαριδοφωλιά των εξουσιαστών. Η άκρως φασιστική και ρατσιστική ετικέτα «ΦΑΣΙΣΤΑΣ-ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ» επικολλάται άμεσα σε όποιον διαφοροποιείται έστω και λίγο από την νεο-κομμουνιστική-νεοταξίτικη πολιτική γραμμή που εισάγουν οι καταπιόλες του πολυεθνισμού. Πέραν ορισμένων απάτητων περιοχών του διαδικτύου, όλη η υπόλοιπη διακινούμενη και καταναλούμενη «πληροφορία» είναι μολυσμένη.  Η αποστολή της ερυθράς σπειροχαίτης των ΜΜΕ είναι να αποτρέψει ακόμα και την τυχαία επανασύνδεση κάποιων με την αληθινή μυθολογία.
Στην προσπάθειά τους αυτή οι διεθνείς χορηγοί δεν φείδονται χρημάτων. Παράδειγμα η σκατιά που ονομάζεταιNETFLIX αποτελεί την καταστροφή του κινηματογράφου.
 Ό,τι μαλακισμένο σενάριο βρίσκουν στους σκουπιδοτενεκέδες το κάνουν ταινία. Πρόκειται για το κατ’ εξοχήν νεοταξικό εργαλείο δόλου και εξαπάτησης. Βάζεις π.χ. να δεις σειρά «επιστημονικής φαντασίας» (sic) και βλέπεις τσόντα με πούστηδες. Το μόνο που κάνει αυτό το μητριαρχικό πουστροκάναλο είναι να προωθεί την ομοφυλοφιλία, τον λεσβιασμό, την ανωμαλία και κυρίως τον ευνουχισμό του αρσενικού.Εδώ και χρόνια το Απόκρυφο Συνέδριο έχει λυσσάξει να επιβάλλει την χορτοφαγία, (σαν να μην έφτανε η υποχρεωτική κατανάλωση σανού). Οι vegans (ψυχοπαθείς χορταριστές) δεν αγγίζουν ούτε γάλα, ούτε τυριά, ούτε αυγά. Επειδή δεν τρώνε αυτοί, σπάνε τα χασάπικα για να μην τρώει κανένας.  Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όσοι έχω γνωρίσει από δαύτους είναι κλινικές περιπτώσεις βαρέως διαταραγμένων και ιδιαίτερα επικίνδυνων ψυχασθενών.

Εμείς δεν πιέζουμε κανέναν να φάει κρέας. Όποιος θέλει μπορεί να βοσκάει και να μηρυκάζει το γρασίδι ώσπου να βγάλει μολόχες από την κωλοτρυπίδα του. Εμείς οι υπόλοιποι γιατί θα πρέπει να κόψουμε το κρεατάκι;  Και η σαλάτα τρώγεται ευχάριστα και οι τηγανιτές πατάτες καλά ακούγονται, αλλά μια χυμώδης μπριζόλα ψημένη στα κάρβουνα είναι θεός.Η εισαγωγή μιας φασιστοειδούς και άνευ ορίων φιλοζωίας στις δυτικές κοινωνίες δεν έχει γίνει τυχαία. Με δούρειο ίππο την κυνοφιλία και την γατοφιλία οι οποίες αναγόρευσαν τα ηλίθια και παρασιτικά ζώα συντροφιάς σε όντα ανώτερα του ανθρώπου, οι κοινωνίες έχουν συρθεί σε μια ελεγχόμενη μισανθρωπία. Δεν ανέβηκαν τα ζώα επίπεδο με το να αποκτήσουν δικαιώματα. Αντίθετα, κατέβηκε η αξία του ανθρώπου. Η ανθρώπινη ζωή έγινε πιο ευτελής κι από αυτήν του αδέσποτου κοπρογατόσκυλου. Κράτη, μαφίες και εταιρείες δεν ποδοπατούν πλέον τα συντάγματα και τους θεσμούς αλλά τον ίδιο τον άνθρωπο.  Μια διεθνής συμμορία τραπεζιτών γενοκτονεί ατιμώρητα τα ανθρώπινα όντα αλλά ταυτόχρονα προσποιείται ότι σέβεται τα ζώα και μάλιστα σχεδιάζει να τα αποσύρει από το διαιτολόγιο.

Είναι σαφές ότι κάτι δεν πάει καλά σε τούτο τον κωλόκοσμο.  Οι πολίτες των χωρών που είχαν κάποιο πολιτισμικό επίπεδο χάνουν το ένα μετά το άλλο τα δικαιώματά τους.  Έχασαν τις δουλειές τους, έχασαν την ασφάλειά τους, έχασαν την ησυχία τους, χάνουν τώρα και ολόκληρες τις χώρες τους.  Αμέτρητα κύματα από άχρηστους, άθλιους και υπανθρωποειδείς πληθυσμούς εισβάλλουν με το έτσι θέλω στον ζωτικό τους χώρο.  Η σύγκρουση δεν είναι απλά προσχεδιασμένη, είναι αναπόφευκτη. Σε τούτο το σκηνικό έρχεται λοιπόν να δέσει η εισαγόμενη χορτολαγνεία.Χορτοφαγία σημαίνει μηδέν ορμές κι αυτό με την σειρά του μηδέν αντίσταση. Οι κρεατοφάγοι λαοί ήταν πάντοτε πιο επιθετικοί και πιο αντρουά. Αντίθετα οι γρασιδοφάγοι λαοί ήταν πιο παθητικοί και ξενερουά.  Αίμα πίνανε οι Σπαρτιάτες και μάλιστα από χοιρινό. Οι μάγειρες απαγορευόταν να μαγειρεύουν οτιδήποτε δεν είχε βάση το κρέας.

Όσον καιρό οι αρχαίοι Βίκινγκς έτρωγαν ελάφια και αρκούδες, ήταν ο φόβος και ο τρόμος του Βορρά.  Όταν το γύρισαν στην πατάτα και στο λάχανο έγιναν λαχανοντολμάδες και τώρα εισπράττουν φάπες από όλα τα σκουπίδια του πλανήτη. 

Αντίθετα, στο Ινδοπακιστάν τα τελευταία είκοσι χρόνια που υιοθέτησαν την κρεατοφαγία, οι «μετριοπαθείς» και «ανεκτικοί» συγγενείς του Γκάντι βιάζουν, βασανίζουν και δολοφονούν ό,τι βρουν μπροστά τους.Βάλτε τις παραμέτρους αυτές στην εξίσωση της λαθροεισβολής και θα καταλάβετε τι παίζει.

Ο κόσμος δεν έχει πια την απλότητα που διέθετε την εποχή των δύο υπερδυνάμεων. Το άσπρο-μαύρο τελείωσε. Τώρα όλα είναι υπονομευμένα, πολύχρωμα και ασταθή. Σε μια τέτοια διαταραγμένη σκακιέρα είναι ασυγχώρητο λάθος το να αντιδρούμε σπασμωδικά. Πρέπει να δρούμε συγκροτημένα και με ορίζοντα τουλάχιστον εικοσαετίας. 

Όλο και πιο συχνά τελευταία  ακούω υστερικές κραυγές του τύπου «να σφάξουμε τους λάθρο». Και ρωτάω: Μήπως είστε εντελώς μαλάκες; Γιατί να τους σφάξουμε, το οποίο δεν ξέρουμε αν είναι και εφικτό για αρκετούς λόγους; Γιατί να μην τους απολύσουμε έτσι λυσσασμένους που είναι να δαγκώσουν αυτούς που πρέπει; Τους σκατο-Γερμανούς που το παίζουν ανεύθυνοι, τους κωλο-Άγγλους που πάνε να την κάνουν και τους πουστρο-Ιουδαίους που το ξεκίνησαν;

Άλλα πιο εξελιγμένα νεοελληνοπιθήκια γκαρίζουν εναντίον των μουσουλμάνων.  Ώπα μάγκες!  Κι εγώ δεν τους θέλω στο σπίτι μου τους στησοκώληδες αλλά αυτά τα τρολ που δήθεν μάχονται «υπέρ της Ορθοδοξίας» έχουν άλλες, πιο σκοτεινές επιδιώξεις. Το κουβάρι όσο πάει και μπερδεύεται. Σε καμία περίπτωση ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει γύρω μας δεν είναι θρησκευτικός.  ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ. Στην παγκόσμια τσόχα παίζεται τούτη την ώρα το ποια σκατόφαρα ή ορθότερα ποιο ΕΙΔΟΣ θα κάνει κουμάντο στον πλανήτη τα επόμενα 2.000 χρόνια.Από τότε που οι Εβραιοαμερικάνοι σακάτεψαν το Ιράκ το ’90 και ισοπέδωσαν την Γιουγκοσλαβία το ’91, έχει που στήνεται αυτή η μηχανή με τους χριστιανούς εναντίον των μωχαμέτηδων.  Προσωπικά θεωρώ ότι γαμιώνται αμφότερες οι κωλοθρησκείες τους μαζί με όλες τις υπόλοιπες.  Όμως για αναλογιστείτε ψύχραιμα το εξής: Από τότε που οι νέοι Σταυροφόροι πάτησαν τις βρομοποδάρες τους στην Βαγδάτη, ποιοι έγιναν πιο πλούσιοι; Μήπως αυτοί που δανείζουν ψεύτικο χρήμα και τα εξώκοσμα αφεντικά τους που ρουφάνε ενέργεια;
(συνεχίζεται...) από ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ3
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com