Translate

T-14 Armata, το νέο ρωσικό υπερόπλο vids



Αποτέλεσμα εικόνας για t-14 armata tank gif

Μετά τις ανακοινώσεις για την ένταξη, στις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις, του ρωσικού stealth μαχητικού αεροσκάφους πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς «Su-57», οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να παραδώσουν
το πιο προηγμένο ρωσικό άρμα μάχης T-14 Armata, το οποίο πραγματικά το βλέπεις και «τρέμεις».
Όπως ανακοινώθηκε, η Μόσχα είναι σε θέση να παραδώσει την πρώτη παρτίδα T-14 Armata στις δυνάμεις πεζικού της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
ενεργό linkΣυγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Dubai Air Show, ο Διευθύνων Σύμβουλος της κρατικής εταιρείας Rostec, Σεργκέι Τσεμέζοφ, αποκάλυψε:
«Η πρώτη φουρνιά αρμάτων μάχης επόμενης γενιάς T-14 Armata θα παραδοθεί στον ρωσικό στρατό από τα τέλη του 2019 μέχρι και τις αρχές του 2020,». Διευκρίνισε βέβαια πως τα εν λόγω άρματα μάχης βρίσκονται σε στάδιο δοκιμών σε επιχειρησιακό επίπεδο, αλλά οι εγκαταστάσεις παραγωγής και κατασκευής βρίσκονται στο τελικό στάδιο.
Το άρμα μάχης «T-14» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Μόσχα στις 9 Μαΐου του 2015, στο πλαίσιο της επετειακής στρατιωτικής παρέλασης των Ρώσων.
Σκορπίζει θαυμασμό και τρόμο χάριν του πλήρως ψηφιοποιημένου εξοπλισμού, του μη επανδρωμένου πυργίσκου και των συστημάτων ασφαλείας του πληρώματος.
Πάρτε μια γεύση:



Sputnik

Αρχική ΦΩΤΟ Video Screenshot -el.gr

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com