Translate

«Θέλουμε να πάμε στην Ευρώπη και εκεί θα προκαλέσουμε προβλήματα» «ΤΑ ΝΕΑ» αποκαλύπτουν: «Απαγορεύονται» στην ΕΛ.ΑΣ. οι έλεγχοι στους δρόμους


Related image
Ένα κορίτσι γυμνασίου στη Halle της Γερμανίας τράβηξε ένα βίντεο κινητού τηλεφώνου ενός μουσουλμάνου ''μετανάστη'' που εξέφραζε την επιθυμία του να τη σφαγιάσει αν είναι χριστιανή.
Germany: Migrant boy threatens to slaughter girl for being a Christian



Ο ''μετανάστης'' απειλεί: «Θέλουμε να πάμε στην Ευρώπη και εκεί θα προκαλέσουμε προβλήματα» Μέχρι στιγμής, το 2019, συνολικά 25.590 πρόσφυγες και μετανάστες έφθασαν στην Ελλάδα δια θαλάσσης από την Τουρκία. Ο Ερντογάν απειλεί να απελευθερώσει εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη εάν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του.
Next huge wave of dangerous Migrants are about to storm Europe!
Γαλλία: Ο άνθρωπος ουρλιάζοντας «Allahu Akbar» καρφώνει ένα μαχαίρι σε  μια γυναίκα και χτυπά έναν άλλο σε ένα σχολείο.
France: Man screaming “Allahu Akbar” stabs a woman & beats another at a school



Γαλλία: Υποταχτείς στον Αλλάχ ή σε μαχαιρώνω
France: Afghan Migrant On Stabbing Spree High-Fives And Praises Allah!



BOMBA από την ΕΛ.ΑΣ: Μας α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι να κάνουμε ελέγχους (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην επιφάνεια έρχεται ακόμη ένα κακό του νέου Ποινικού Κώδικα πουψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό η αστυνομία μέσα από ένα επτασέλιδο έγγραφο, της «απαγορεύεται» να διενεργεί ελέγχους στους δρόμους!
Στο έγγραφο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Τα Νέα», υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρουν πως έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο και με «δεμένα τα χέρια». 
Επίσης σε αυτό γίνεται αναφορά στα επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τους ελέγχους νυκτερινών κέντρων, στις ηχομετρήσεις αλλά και στις απελάσεις αλλοδαπών που έχουν προχωρήσει σε εγκληματικές ενέργειες.
Οι Αρχές, εξ αιτίας του Ποινικού Κώδικα που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουν πως δεν μπορούν να πραγματοποιούν ελέγχους σε υπόπτους για εγκληματικές ενέργειες, με αποτέλεσμα να αφήνουν αναγκαστικά ανενόχλητα Ι.Χ., τα οποία εντοπίζονται να κυκλοφορούν με πλαστές πινακίδες και που μπορεί να χρησιμοποιούνται από ενόπλους που σχεδιάζουν αιματηρές επιθέσεις και διάφορες εγκληματικές ενέργειες.
Επίσης, οι αστυνομικοί δεν μπορούν να καταγράψουν παραβάσεις σε σχολικά λεωφορεία εκθέτοντας σε κίνδυνο ζωές αθώων παιδιών, ενώ δεν εξετάζονται κενά ασφαλείας κι ελλείψεις αδειών σε λούνα παρκ ή σε άλλες υπαίθριες εκδηλώσεις.
Δηλώνουν επίσης πως το γραφείο Προστασίας του Πολίτη τους έχει αφήσει χωρίς οδηγίες, ενώ πριν περίπου ένα μήνα το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης απέστειλε σχετικό έγγραφο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, προκειμένου να μεταβληθούν ορισμένες ασάφειες και αστοχίες του Ποινικού Κώδικα.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι από τη μια μέρα στην άλλη. 
Για να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας, χρειάζεται χρόνος, αυτό που μπορεί να κάνει όμως η κυβέρνηση, είναι να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις του, για να λυθούν το δυνατόν περισσότερα προβλήματα από αυτά που έχουν προκύψει.

«ΤΑ ΝΕΑ» αποκαλύπτουν: «Απαγορεύονται» στην ΕΛ.ΑΣ. οι έλεγχοι στους δρόμους


Ο Ρ Ι Σ Τ Ε ; Διαφημιστική καμπάνια επί ΣΥΡΙΖΑ: «Εδώ είναι η Ιθάκη σας – Iδανικός προορισμός για εκατ. αλλοδαπούς» (βίντεο)
ΠΑΣΧΙΖΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ!
«Φ Ι Λ Ο Τ Ι Μ Α»!
ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!
ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ…
Δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ξεκινήσει διαφημιστική καμπάνια παρουσιάζοντας την χώρα μας ως τον τον ιδανικό προορισμό προσφύγων.



Μάλιστα η διαφήμιση γινόταν στα Αραβικά, Φαρσί, Νταρί, Ουρντού, Μπάγκλα, Γαλλικά, Αγγλικά και έδειχνε τον υποδειγματικό τρόπο υποδοχής και φιλοξενίας των ανήλικων προσφύγων στην Ελλάδα. 
Πιο αναλυτικά, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας του Πρόσφυγα, η Υπηρεσία Ασύλου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής επί ΣΥΡΙΖΑ, ανέβασε στο Διαδίκτυο ταινία κινουμένων σχεδίων για τον υποδειγματικό τρόπο υποδοχής και φιλοξενίας των ανήλικων προσφύγων στην Ελλάδα. 
Το βίντεο δείχνει ένα μικρό προσφυγόπουλο να διαβάζει ανέμελο την «Οδύσσεια» σε ελληνικό σχολείο δίνοντας μια εικόνα ειδυλλιακή για το ποια είναι η Ιθάκη των εκατοντάδων χιλιάδων κατατρεγμένων αλλοδαπών που συνωστίζονται στα τουρκικά παράλια.
«Είσαι στην Ελλάδα, η οποία βρίσκεται στην Ευρώπη. Η ηλικία σου είναι πολύ σημαντική. Στην Ελλάδα θεωρείσαι παιδί μέχρι την ηλικία των 18 ετών… και τα παιδιά όπως και οι έφηβοι προστατεύονται. 
Σε παρακαλούμε να πεις την αλήθεια για την ηλικία σου.
Αν φοβάσαι να επιστρέψεις στην πατρίδα σου, μπορείς να ζητήσεις από το ελληνικό κράτος να σε προστατεύσει κάνοντας αίτηση ασύλου. Ασυλο σημαίνει προστασία. 
Για όσο διάστημα οι ελληνικές αρχές εξετάζουν την αίτησή σου δεν θα επιστρέψεις στην πατρίδα σου».
Eτσι ξεκινά το βίντεο κινουμένων σχεδίων, με μια ανήλικη προσφυγοπούλα να περπατά σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας ανάμεσα σε πλήθος κόσμου και την ελληνική και την ευρωπαϊκή σημαία υψωμένες στα μπαλκόνια των κτιρίων…
Η εναλλαγή των εικόνων στο βίντεο δείχνει αρχικά το «σκληρό πρόσωπο» με τις φουσκωτές βάρκες να διασχίζουν το Αιγαίο, τη λυτρωτική διάσωση των αλλοδαπών μπροστά από τους σωρούς με τα σωσίβια στην ελληνική πλευρά και τον μικρό πρόσφυγα που διαβάζει ένα βιβλίο κρατώντας στο χέρι του κερί έξω από τη σκηνή του, στην οποία έχει γραφτεί το σύνθημα «Ανοίξτε τα σύνορα».
Εξηγώντας τη διαδικασία υποβολής αιτήματος ασύλου το σκηνικό αλλάζει. 
Οι ανήλικοι πρόσφυγες προσέρχονται χωρίς ταλαιπωρία στην Υπηρεσία Ασύλου, δίνουν τα στοιχεία τους και λένε «την ιστορία τους» περνώντας από συνέντευξη, στην οποία αναφέρονται «στους λόγους για τους οποίους δεν θέλεις ή δεν μπορείς να επιστρέψεις στη χώρα σου»….




FRA Asylum Seeker Animation ENGLISH 29052019



Δωδεκάδες τανκς τροχαίο πανοπλία μεταφέρθηκαν σε αρθρωτά οχήματα με πινακίδες της Ρουμανίας, αλλά με επιγραφές στα ολλανδικά, στην Α1, με κατεύθυνση δυτικά!
Το Υπουργείο Άμυνας από την Αυστρία δεν ήθελε να δώσει καμία πληροφορία.
Όπως φαίνεται μάλλον ετοιμάζονται για τον εμφύλιο στην Ευρώπη.
Ένα βίντεο πριν από λίγες ημέρες: Ένα ιρακινό παιδί χτυπά την πόρτα μιας οικογένειας της Γερμανίας για μια ώρα. Τον ανάγκασαν να φύγει.
Η Ιρακινή οικογένεια έρχεται για εκδίκηση
Όχι, δεν υπάρχει εξισλαμισμός», γι αυτό υπάρχουν τέτοιες εικόνες από την πόλη του Αμβούργου. Θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως μια πρόκληση!
Lecco (Ιταλία), ένας παράνομος  Τόνγκολέζος κτυπά δυο γυναίκες χωρίς λόγο. Και οι δύο έπρεπε να πάνε στο νοσοκομείο. Μία από αυτές υποφέρει από τραυματισμό στο κεφάλι.
Σύντομα, το νέο FiveStarMovement-σοσιαλιστική κυβέρνηση. θα απομακρύνει τον Σαλβίνι από τη θέση του ως Υπουργός Εσωτερικών. Θα τον αντικαταστήσει με κάποιον που θα επιτρέψει στα σκάφη ΜΚΟ να αποβιβαστούν χιλιάδες μετανάστες. Αυτό το βίντεο δείχνει πώς οι ΜΚΟ συνεργάζονται με συμμορίες εγκληματικής διακίνησης στη Λιβύη.
Ο αριθμός των μεταναστών που έφτασαν στην Ελλάδα και στην Ιταλία τις τελευταίες εβδομάδες. Σήμερα είναι η στροφή της Ισπανίας σήμερα, 8 πλοία έφτασαν με 183 αφρικανικούς μετανάστες (400 σε 1 εβδομάδα).
nikosxeiladakis.gr

ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com