Translate

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ενάντια στη μητέρα ΦΎΣΗ


Πολυπολιτισμός Ευρώπη και αλλού  ... Ο πολυπολιτισμός υπάρχει σε μια περιοχή στην οποία συνυπάρχουν δύο ή περισσότερες πολιτισμικές ομάδες με διαφορετική κοσμοαντίληψη.

Η αυτοκαταστροφική φύση του πολυπολιτισμού εναντια στην μητέρα Φύση



Diverse Germany
Η συνύπαρξη αυτή μπορεί να έχει δύο αποτελέσματα. Το πρώτο είναι ο ανταγωνισμός και η προσπάθεια να επιβληθεί η μία ομάδα επί της άλλης. Αυτό είναι που βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα στην Ευρώπη με τους μουσουλμάνους, οι οποίοι έχουν μια διαφορετική κοσμοαντίληψη για την ζωή, για τον θάνατο, για την γυναίκα και την θρησκεία. Μπορεί να μην φαίνεται, όμως ο σιωπηλός αυτός πόλεμος είναι καθημερινός. Το δεύτερο αποτέλεσμα της συνυπάρξεως αυτής είναι η δημιουργία ενός νέου πολιτισμού. Αυτός ο νέος πολιτισμός δεν επιβάλεται αναγκαστικά επί του άλλου, αλλά αντιθέτως μπορεί να συνυπάρχει και να ενώνει διαφορετικούς εθνοτικά ανθρώπους. Αυτό το βλέπουμε στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) όπου υπήρχαν διάφορες εθνότητες, Έλληνες, Σύροι, Άραβες και πολλοί άλλοι. Όμως ταυτόχρονα ήταν και Ρωμαίοι πολίτες. Η Ρωμαιωσύνη (ή Ρωμηοσύνη) ήταν μια ανώτερη ταυτότητα της οποίας συνδετικός κρίκος ήταν η ορθοδοξία. Η εθνότητα ήταν ένας συνδετικός κρίκος, όμως η εθνική ταυτότητα δεν ήταν η ανώτερη.

Δώστε μου σπίτι η Ελλάδα ωραία αλλά δεν μου δίνουν σπίτι.
No Give Me HOME?
Η Τουρκία αποτελεί σοβαρή απειλή για την Ευρώπη
Turkey is a major threat to Europe
Ο Νέος Εθνικός Ύμνος της Νέας Ζηλανδίας
The New National Anthem of New Zealand
ΠΡΟΣΟΧΗ! Ποιοί ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ «φύτεψαν» αυτό το βιβλίο στα ΓΥΜΝΑΣΙΑ; ; ; Γονείς ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! Ε π ι τ έ λ ο υ ς !
ΠΟΣΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ;
ΤΙ ΤΟΥΣ «ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ» ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ «ΤΑΪΖΟΥΝ» ; ; ;



ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ‘ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ’
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ
ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ! ΣΤΟΧΕΥΣΗ;
ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
ΓΕΜΙΣΤΕ (ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!)
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
& ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!
Αυτό το (ύποπτο!) βιβλίο μοιράστηκε δωρεάν μέσα στην Α’ τάξη σε γυμνάσιο της Κοζάνης, με εντολή της Διευθύντριας….
Δεν ξέρω αν έχει έγκριση το συγκεκριμένο ίδρυμα, – ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ – να μοιράζει βιβλία…
Δεν ξέρω ΑΝ χρηματοδοτείται απο το Υπουργείο Α-Παιδείας.
Δεν μ’ ενδιαφέρει το περιεχόμενο.
Απο την στιγμή που το εξώφυλλο δείχνει αυτήν την εικόνα με την λέξη «πρόσφυγες» θα έπρεπε να είναι  α π α γ ο ρ ε υ τ ι κ ό.
Φοβάμαι ότι θα μοιράζεται σε όλα τα γυμνάσια….
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΕΡΓΚ :
Το 1992 το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ αναγνωρίστηκε από το Κόμμα Δημοκρατικού Σοσιαλισμού (PDS) – σήμερα ‘DIE LINKE’ – ως επίσημο ίδρυμα του κόμματος με δραστηριότητα σε ολόκληρη την Γερμανία…
Στο πλαίσιο της σύμπραξης όλων των Ιδρυμάτων Ρόζα Λούξεμπουργκ που λειτουργούν στην Γερμανία (Stiftungsverbund), συνεργάζεται στενά με τα ιδρύματα και τις οργανώσεις του κόμματος ‘DIE LINKE’ (φιλικού λίαν κόμματος μέ τον ‘τσίριζα’) σε όλα τα ομοσπονδιακά κρατίδια….
Όπως φαίνεται τώρα και στην Ελλάδα του … «μπέστε σκύλοι κι αλέστε…»
Συμφωνία για τους λαθρομετανάστες μόνο για Μάλτα και για Ιταλία, η Ελλάδα… εξαιρείται!



Συμφωνία επιτεύχθηκε στη Μάλτα ανάμεσα σε τέσσερις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εφαρμογή ενός συστήματος αυτόματης κατανομής των μεταναστών που αποβιβάζονται στη Μάλτα ή στην Ιταλία, ανακοίνωσαν στους δημοσιογράφους οι αντιπροσωπείες μετά το τέλος μιας μίνι συνόδου κορυφής για τη μετανάστευση στη Βαλέτα.
«Είναι μόνο ένα πρώτο στάδιο που συναθροίζει τις τέσσερις χώρες, μεταξύ των οποίων δύο (η Ιταλία και η Μάλτα) είναι άμεσα ενδιαφερόμενες» για τις αποβιβάσεις μεταναστών στις ακτές τους, εξήγησε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ. Η συμφωνία είναι «προσωρινή για μια περιορισμένη ζώνη που είναι η κεντρική Μεσόγειος», είπε.
«Όμως ευχόμαστε ότι θα υπάρξει μια φιλόδοξη μεταρρύθμιση που θα περιλαμβάνει επίσης την Ισπανία, την Ελλάδα και την Κύπρο», χώρες που βρίσκονται εντός των διαδρομών της μετανάστευσης στη δυτική και ανατολική Μεσόγειο.
Εποικισμός: 6.000 οι Έλληνες στο Βαθύ της Σάμου, 7.000 οι λαθρομετανάστες!



Τα… κατάφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αυξήσει τον πληθυσμό της Χώρας μέσα σε μόλις 2 ½ μήνες! Αλλά, όχι τον πληθυσμό των Ελλήνων…
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον τοπικό βουλευτή της ΝΔ στην Σάμο, που έκανε δηλώσεις στο «ΘΕΜΑ 104.6″ τα «προσφυγάκια» στον νησί είναι πλέον περισσότερα από τους Έλληνες!
Ιδού: «Η κατάσταση είναι τραγική, πάνω από 500 άνθρωποι αποβιβάστηκαν τις τελευταίες 4 ημέρες στη Σάμο. Στο Βαθύ, η αναλογία πληθυσμού έχει ξεπεράσει το 1 προς 1. Οι κάτοικοι είναι 6.000 τώρα τον χειμώνα και οι μετανάστες είναι περισσότεροι από 7.000».
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net



Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε συνεφώνησαν το βράδυ της παρελθούσης Τετάρτης (κατά την συνάντησή τους στην Ρώμη στις 18 τρέχοντος) ότι πρέπει να υπάρξει ένας «αυτόματος μηχανισμός» καταμερισμού των μεταναστών σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, στον οποίον να συμμετέχουν, «ούτως ή άλλως», ήτοι κατ’ ανάγκην, όλες οι χώρες της Ενώσεως, υπό την απειλήν αμέσων οικονομικών κυρώσεων εάν δεν το πράξουν. Η συνάντηση των δύο υπήρξεν ο προάγγελος της επικειμένης συναντήσεως των ΥΠΕΣ που θα λάβει χώρα την τρέχουσα εβδομάδα στην Μάλτα.
Οι δύο χώρες οι οποίες πλέον εμφανίζουν κοινό μέτωπο μετά από δύο χρόνια πολυεπιπέδων διαφωνιών στο επίμαχο ζήτημα του μεταναστευτικού, όπως εξήγησε ο… τα μάλα σκληρός Μακρόν κατά την αστραπιαία του επίσκεψη στην Ιταλία, θα υπερασπισθούν στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως «την κοινή θέση τους ότι όλες οι χώρες θα πρέπει να συμμετέχουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο» στην υποδοχή των μεταναστών. Οι δύο «λαοφιλείς» ηγέτες, μετά την βραχεία  συνομιλία που είχαν, εζήτησαν να καταστεί πλέον αποτελεσματική και η διαδικασία επαναπατρισμού εκείνων των «κακών» μεταναστών, που δεν δικαιούνται άσυλο στην Ευρώπη (ήτοι σαφώς και αναντιρρήτως είναι παράτυποι – παράνομοι μετανάστες).
Ανησυχητικό βίντεο κάθε δυτικός πρέπει να δείτε δημοσιεύτηκε από MEMRI. Βίντεο MEMRITVVideos
An Alarming video every Westerner should see posted by Memri Videos MEMRITVVideos tangle com


Ο οσφυσείων Κόντε υπεγράμμισε με περισσή αρενωπότητα ότι βεβαίως η Ιταλία «…. δεν θα επιτρέψει στους διακινητές να αποφασίζουν ποιος θα εισέλθει  στην χώρα», αλλά επίσης εδήλωσε ότι πρέπει «να εφαρμοστεί διαχείριση αυτού του φαινομένου». Υπενθυμίζεται εδώ ότι μέχρις προσφάτως  ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, επικεφαλής της πατριωτικής – λαϊκιστικής Λέγκα, απηγόρευε στους παρατύπους μετανάστες να αποβιβασθούν σε ιταλικά λιμάνια. Ο Μακρόν εκφράζων  από πλευράς του λύπη για την «αδικία» που βιώνουν οι Ιταλοί, επανέλαβε ότι η Ένωση δεν εστάθη αλληλέγγυoς στην Ιταλία και ετόνισε : «Δεν υποτιμώ όσα έζησε ο ιταλικός λαός, όμως η απάντηση στο μεταναστευτικό ζήτημα δεν ευρίσκεται στην εσωστρέφεια, αλλά σε μιαν αποτελεσματική λύση ευρωπαϊκής συνεργασίας».
Συνέχεια εδώ
Προσοχή οι περισσότεροι από τους λαθρο τους έχουν δώσει κρυφά αυτόματα μεγάλα όπλα, ξυπνήστε τους έχουν στείλει οργανώσεις με πολλά λεφτά για να σας εξοντώσουν. Σπρώχνουν για εμφύλιο παντού για αυτό τον λόγο δεν τους τιμωρούν και για τα εγκλήματα που πράττουν καθημερινά. Τους συλλαμβάνουν την μια μέρα τυπικά και τους απαλλάσσουν από την ‘πίσω πόρτα’ διότι τους έφεραν για να σας εξαφανίσουν. Μεσα στο χαος θα φερουν την πιθαρχια, την Νέα Ταξη.
Η νέα Γερμανία: Ένας από τους επισκέπτες της Μέρκελ επιτίθεται σε εκκλησία και άγαλμα του Ιησού Χριστού. Τα γερμανικά παιδιά παρακολουθούν και γελούν. Δεν θα πετάξει στην Πολωνία, μπορείτε να είστε σίγουροι γι ‘αυτό.

Προετοιμαστείτε για τον πόλεμο
Prepare for War
Buy Ammo
Ο πολυπολιτισμός, λοιπόν, είναι από την φύση του… αφύσικος. Όσο και να προσπαθούν διάφορες ομάδες να τον επιβάλλουν, οι κοινωνίες θα τον αρνούνται σαν ξένο σώμα. Θα φτάνουν και στα άκρα αν χρειαστεί. Γι’ αυτό υπάρχει ανάγκη για μια πολιτισμική ανασυγκρότιση (ή αλλιώς εκσυγχρονισμός της παραδόσεως), ώστε η Ελληνική κοινωνία να μπορέσει να διαθέτει την αναγκαία συνοχή που χρειάζεται ώστε να μην απολέσει την ελευθερία της υπέρ της διεθνούς ολιγαρχίας η οποία θέλει άβουλα πιόνια για εργατικό δυναμικό. Θα αποτύχει το πείραμα, καθώς είναι αντίθετο προς στην φύση αλλά και στην ελευθερία των κοινωνιών, όμως το ερώτημα είναι αν μέχρι τότε η Ελληνική κοινωνία θα έχει επιβιώσει. Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε, μένει μόνο να το δούμε…Πρέπει  να γυρίσουμε στις ρίζες μας και να πολεμήσουμε με αίμα για αυτό.
INVICTVS MMXX: The Nine Principles [Mirror]
πηγές: nikosxeiladakis.gr - εφημερίδα Ρήξη στις 8/10/2016
ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com