Translate

Το χθεσινό μήνυμα του Ντ. Τραμπ στην ανθρωπότητα – Πόσοι το πρόσεξαν; vids







Η δήλωση Τραμπ που ελάχιστοι πήραν στα σοβαρά...
Όπως ήδη γνωρίζετε, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε επίσημα ξημερώματα Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) ότι ξεκινά την εκστρατεία του για να εξασφαλίσει δεύτερη θητεία στο αξίωμα, τον Νοέμβριο του 2020, ωστόσο δεν ήταν αυτή η βασική είδηση.

«Αρχίζω επίσημα την εκστρατεία μου για μια δεύτερη θητεία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μεγιστάνας μπροστά στους περίπου 20.000 οπαδούς του που συγκεντρώθηκαν στο Ορλάντο, στην Φλόριντα, υποσχόμενος να «διατηρήσει το μεγαλείο της Αμερικής» («Keep America Great»).
Αφού καταφέρθηκε ήδη από την αρχή της ομιλίας του εναντίον των διεθνιστικών μέσων ενημέρωσης που μεταδίδουν «ψευδείς ειδήσεις», όπως είπε, δήλωσε και κάτι που ελάχιστοι του έδειξαν την απαιτούμενη προσοχή:
Υποσχέθηκε να οδηγήσει, μεταξύ άλλων, τις ΗΠΑ σε νέες, σπουδαίες ιατρικές κατακτήσεις!
 «Θα βρούμε θεραπείες σε πολλά, πολλά προβλήματα, σε πολλές πολλές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και άλλων. Πλησιάζουμε όλο και πιο πολύ σε αυτόν τον στόχο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος και πρόσθεσε: «Θα εξαλείψουμε το AIDS στην Αμερική μια για πάντα και είμαστε πολύ κοντά σε αυτό».
Γενικά, σε σχέση με τις δύο κορυφαίες κοσμοθεωρίες των ΗΠΑ αλλά γενικά ολόκληρου του πλανήτη ισχύει το εξής:
  • Η Εθνική Δεξιά του Τραμπ αλλά και του Πούτιν κινείται στον «αστερισμό» του «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια». Επιλέγει τον αυξημένο πληθυσμό με ενίσχυση του παραδοσιακού θεσμού της οικογένειας και σε αυτό το πλαίσιο, έχει ξεκινήσει προσπάθεια για την ίαση των λεγομένων «ανίατων ασθενειών».
  • Αντίθετα το αριστερόστροφο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ με τον Ο.Η.Ε. (Νέα Τάξη) δείχνει να θέλει, για το καλό του πλανήτη όπως διατείνονται, να βάλει «φρένο» στην ραγδαία αύξηση του πληθυσμού, δίνοντας περισσότερο βάρος αυτή την στιγμή στην Ατζέντα 2030 και την προστασία του περιβάλλοντος, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα την υγεία των ανθρώπων, οι οποίοι επιβαρύνουν, με τις δραστηριότητές τους, την γη.
«Κακές γλώσσες», τις οποίες εμείς δεν πιστεύουμε, λένε πως κατά αυτόν τον τρόπο ο αριστερός διεθνισμός σκοπεύει να μειώσει τον πληθυσμό για να είναι εύκολο-κυβέρνητος.
Το μήνυμα λοιπόν της Εθνικής Δεξιάς είναι ξεκάθαρο: Ετοιμάζουμε θεραπείες για να ζήσει περισσότερος κόσμος!
ΦΩΤΟ: eurokinissi - el.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com