Translate

Δελτίο των 11 - Ο αμερικανός επικυρίαρχος και η Κάλπη

Image result for ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2019


Για μια ακόμα φορά ο Μέγας αρχιμάγειρας της Βασιλίσσης Σοφίας 91, σκηνοθετεί από το παρασκήνιο το εκλογικό αποτέλεσμα.
Η Πρεσβεία επιθυμεί την ήττα και όχι την συντριβή των ΝΑΤΟκομμουνιστών του Τσιπρόφσκι και την ανάδειξη ως αυτοδύναμης της Φιλελέ παρέας του Κούλις. Ο αμερικανικός παράγων, θέλει την αποδυνάμωση της πολυσυλλεκτικής πλευράς που αντιτάχθηκε με τα συλλαλητήρια στην Προδοτική Συμφωνία της Μικρής Πρέσπας, και την τιμωρία των πολιτικών Αρχηγών που δεν δέχτηκαν να ψηφίσουν την συμφωνία παρά τις συστάσεις του.
Δηλαδή της Φώφης και του Κυρ Βασίλη.
Επομένως, για να ηττηθεί η αμερικανική πολιτική πρέπει να μην μπει στην Βουλή το Μπαρουχάκειο «όχημα» του ΤΕΒ, και να μπουν ενισχυμένοι, η Χρυσή Αυγή, η Ελληνική Λύση, και η Ένωση Κεντρώων και να αυξήσει κάπως το ποσοστό της η Φώφη.
Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα θα ήταν μια επτακομματικη Βουλή με τη Νέα Δημοκρατία κάτω από τους 151.
Η Πουστιά και το «Περιβάλλον» είναι οι μεγάλες πολιτικές εκστρατείες της Αθέατης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

Το Ναυάγιο του Τσιπρόφσκι

H «Προράτα» που εκτίμησε (σωστά) το ποσοστό του ΜΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές σε 23,3% ενώ η κάλπη έδωσε 23,75%, σε δημοσκόπηση του έκανε δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές διαπίστωσε ότι ο ΜΥΡΙΖΑ είναι στο 24% και η ΝΔ 11 μονάδες μπροστά στο 35%.
 Είναι η μόνη από τον χορό των «εταιρειών» που δινει τον ΜΥΡΙΖΑ κοντά στα ποσοστά των ευρωεκλογών χωρίς «καπέλο».Τρίτο κόμμα το ΚΙΝΑΛ με 6,5%.

Η εταιρεία ακολουθεί τις επιθυμίες της Βασιλίσσης Σοφίας και βάζει εντός βουλής τον Μπαρουχ με τους Τούρκους αυτονομιστές της Δυτικής Θράκης και αφήνει εκτός του Κυρ Βασίλη με 2, 5% και τον Βελλόπουλο.

Από το δείγμα της εταιρείας το 20% περιμένει με «ελπίδα» τη Νίκη του Κούλις, το 9% θα νιώσει «ικανοποίηση» και το 10% «ανακούφιση». Αντίθετα, αν νικητής αναδειχθεί ο ΜΥΡΙΖΑ το 34% θα αισθανθεί «απογοήτευση» το 13% φόβο και το 8% «θυμό». Το 21% αδιαφορεί για το αποτέλεσμα.

 Αν λάβουμε υπόψη μας το «στατιστικό λάθος», βλέπουμε ότι λόγω της μεγάλης απόκλισης με την πραγματικότητα , εγκαταλείπεται πλέον το "εγχείρημα" να σπρώξουν τον Τσιπρόφσκι σε ποσοστά πάνω από τις ευρωεκλογές και στρέφονται τώρα στον «στόχο» 24%, αν και μπορεί να είναι στο 21-22%.

Κοντός ψαλμός αλληλούια. Σε 15 ημέρες.
Το ζήτημα του 3% για τον Βελλόπουλο και τον Κυρ Βασίλη είναι ακόμα ανοιχτό.

deltio11.
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com