Translate

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ»: Νομίζατε πως δεν ζούμε μέρες γεγονότων; – Ορίστε λοιπόν vid

Η Νέα Ζηλανδία πέρασε σε άλλο επίπεδο., με το βίντεο που αναδείξαμε για την Ελλάδα να δείχνει πως μάλλον είμαστε οι επόμενοι...
Αστυνομικοί, με πρόσχημα την αποτροπή ενός νέου τρομοκρατικού χτυπήματος –μετά την επίθεση στο τζαμί, επισκέπτονται σπίτια χρηστών των social media, που σύμφωνα με τις αρχές αναρτούν «θεωρίες συνωμοσίας» ή που διαβάζουν ή αγοράζουν «αγαθά» από ιστοσελίδες εθνικοδεξιού  ή εθνικιστικού περιεχομένου.
Ποιος το κρίνει αυτό; Στην Ελλάδα πάντως, μέχρι στιγμής, ανειδίκευτα άτομα.
 Άλλα σπίτια δέχονται επίσκεψη μετά από καταγγελία πολιτών-ρουφιάνων.
Όλοι όσοι σκέφτονται εκτός πλαισίου «πολιτικής ορθότητας» έχουν μπει στην «λίστα παρακολούθησης» της Αστυνομίας, όπως την ονομάζουν.
Σού δίνουν το πρόβλημα: «τρομοκρατία», σου δίνουν και την λύση: «αστυνομοκρατία» ή καλύτερα: «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ»!


ΠΗΓΗ: nzherald.co.nz

Υπάρχουν μάλιστα και βίντεο, στα οποία φαίνεται η επίσκεψη αστυνομικών σε σπίτια, οι οποίοι ρωτούν σχετικά με τις πολιτικές πεποιθήσεις των ατόμων.
«Ο λόγος που είμαστε εδώ είναι τα πρόσφατα περιστατικά στο Christchurch, με τους πυροβολισμούς. Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί και μας έχει ζητηθεί να τους μιλήσουμε. Είσαι ένας από αυτούς», αναφέρει αστυνομικός σε πολίτη, αρνούμενος να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο πολίτης έχει μεγάλη διάθεση να μιλήσει μαζί τους στην κάμερα, αλλά οι αστυνομικοί τελικά φεύγουν.
Άλλος πολίτης διηγείται την επίσκεψη που δέχθηκε στο σπίτι του από οπλισμένους αστυνομικούς:
«Με ρώτησαν αν υποστηρίζω τον Τραμπ, αν είμαι ρατσιστής, αν έχω φίλους αλλοδαπούς, αν έχω όπλα στο σπίτι».
Οι αστυνομικοί επέστρεψαν μετά από μία εμβδομάδα και τον ανέκρινα, ουσιαστικά, για τις πολιτικές του πεποιθήσεις.
« Προσπαθούν να με κάνουν να σωπάσω εξαιτίας ενός τρελού που μπήκε έκανε ό,τι έκανε στο τζαμί. Είμαι απλά ένας οικογενειάρχης», προσθέτει ο άνδρας, προειδοποιώντας πως οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν τις επιθέσεις σε τζαμιά για να «εξοστρακίσουν» τους δεξιούς από την κοινωνία και τα διαδίκτυο αλλά και γενικά όσους καταγγέλλουν τις πολιτικές της μαζικής παράτυπης μετανάστευσης, του διεθνισμού κτλ.
Στην Ελλάδα δεν προσέξαμε ανάλογες τάσεις, όχι ακόμα από τις Αρχές, αλλά από «ακτιβιστές», σε ένα θέμα που ανέδειξε το el.gr (διαβάστε ΕΔΩ);
Αυτά μας περιμένουν; Θα μπαίνουν στα σπίτια μας και θα μας ρωτάνε για τα πολιτικά μας πιστεύω;
el.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com