Translate

Παιδιά μουσουλμάνων «μεταναστών» απειλούν: «Θα τους κόψουμε τα κεφάλια». vid

Απίστευτες εικόνες!
Σάλος στα διεθνή μέσα ενημέρωσης και ειδικά στα ισραηλινά έχει προκαλέσει βίντεο με παιδιά μουσουλμάνων στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ να υπόσχονται αποκεφαλισμούς για το τζαμί Αλ-Άκσα στην Ιερουσαλήμ.

Τα παιδιά ανήκουν στο Μουσουλμανικό Κέντρο της Αμερικανικής πόλης.
Το βίντεο δείχνει παιδιά να φορούν παλαιστινιακά μαντίλια, τραγουδώντας ένα τραγούδι, με αφορμή την εορτή της μέρας «Ummah», στις 17. Απριλίου.
Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται στην απελευθέρωση του τεμένους Αλ Άκσα.
Το Αλ-Άκσα είναι ο τρίτος πιο ιερός τόπος για το Ισλάμ και βρίσκεται στην παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ. Σήμερα επικρατεί ένας περιορισμένος ορισμός και ο ευρύτερος περίβολος αναφέρεται συνήθως ως Χαράμ αλ-Σαρίφ.
Στα αραβικά σημαίνει «ευγενές ιερό» με τον Θόλο του Βράχου που βρίσκεται στο κέντρο του Όρους του Ναού, στην περιοχή του εβραϊκού Δεύτερου Ναού. Εκεί λένε πως έλαβε χώρα ο μύθος της «θυσίας του Αβραάμ», ενώ οι Εβραίοι θέλουν να κτίσουν εκεί τον Τρίτο Ναό (διαβάστε ΕΔΩ).


ΠΗΓΗ: Jerusalem Post

Στο βίντεο τα παιδιά τραγουδούν πως για την απελευθέρωση του Αλ Άκσα είναι έτοιμα να κόψουν κεφάλια ή να γίνουν μάρτυρες.
Όλα αυτά μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τέτοιες εικόνες λοιπόν μπορούμε κάλλιστα να δούμε και στην Ελλάδα, όπου έχει συγκεντρωθεί σημαντικό αριθμός μουσουλμάνων, χάρη στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων, που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα τους κόψουμε το κεφάλι και θα απελευθερώσουμε το θλιμμένο και παινεμένο τέμενος Αλ Άκσα, Θα καθοδηγήσουμε τον στρατό του Αλλάχ, εκπληρώνοντας την υπόσχεσή του, υποβάλλοντάς τους σε αιώνια βασανιστήρια», απήγγειλαν μεταξύ άλλων τα παιδιά.
Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Σχέσεων της Φιαλδέλφεια ερευνα΄την υπόθεση, όπως μεταδίδει το Associated Press.
Δείτε το βίντεο:
el.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com